Komentáře

Zpět na článek

Buchert: Místo stávky a vzdychání nad poplatky by veřejnoprávní média měla provést změny a zeštíhlit

22 komentářů

Jaroslav Lindner
Veřejnoprávní média by měla ignorovat chyby vládní koalice a soustředit pozornost na problémy opozice. Nějaké volby jsou za dveřmi a sekta Agrofertu už nemá, co by voličům slíbila. Leda další rychlobruslařský ovál.
Vladimír Sobotka
Nějak Vám uniká pods***, pane Bucherte.
tempter
@Vladimír Sobotka Konkrétně?
tempter
Ušetřil jste mi dost času pane Bucherte. Děkuji a podepisuji.
Jiří Bubeníček
Pan Buchert ,jak jinak vrátil se z oslavy 85 a má nápad? Nyni jde o poplatky o existenci jako takovou ve smyslu nepodléhat náladám vlády ci budoucím vládám ! Mandatorní vydaj na Ct je presně ten moment kdy se Ct stane fackovacím panakem pane Bucherte vy to vite jistě ,ale musite drzet svojí lajnu ,raději směr, lajna je široký pojem? Stacilo by ,jako ve Švedsku či Finsku ,ale to nelze tam je velka davka nezávislosti!Miru zdar!
Milan Klauz
Kvalitnější zpravodajství na komerčních televizích?-To jako vážně?Ta žumpa na Nově a Primě?
Jiří Bubeníček
@Milan Klauz Jsou to povrchni zpravodajstvi preloženo komerčni až inertni! Nu jednu Tv Kelnerova druhou Zach soukromé kam plyne reklama od ceskych milardarov co z pozadí řidi politiku! A to je špatně!
Jarda Bloudil
Kdyby se lidé na ČT tak kralovsky neobohhacovali na našich příspěvcích,tak zbyde dost peněz pro zajímavé a kvalitní točení např.nove filmi.
Jiří Bubeníček
@Jarda Bloudil To jsou slova z let 50 atych pamatuji! Presně takto hovořili komunisté ! Mate důkazy ,jak se Wolner obohacoval či Moravec? A další? Tento nazor šíři trvale do éteru ,kdyz mu dojdou argumenty a to vekice často Slovenský Car co vykosťuje Česko komplet!
Jarda Bloudil
@Jiří Bubeníček Tak že podle vás tam všichni pracují za darmo nebo za minimum.To tleskam vy 50leta.
tempter
@Jarda Bloudil Všiml jsem si Jardo, že téměř z každého tvého příspěvku nakonec vyplyne, že jsi jenom závistivý buran z Nemanic. Zamysli se nad sebou a zkus třeba začít pořádně pracovat, možná že to vyřeší tvé problémy. I když asi ne.
Vladimír Sobotka
@Jarda Bloudil
Doufám, že příspěvek nečetla Vaše učitelka češtiny. Hezký den.
Vladimír Sobotka
@Jarda Bloudil
Pane Bloudile, zdá se, že bloudíte nejen v obecném rozhledu, ale i v češtině. Hezký den.
Miroslav Zita
Pro mnoho lidí jsou veřejnoprávní média pohodlně napojená na jistý přísun peněz bez ohledu na to, kolik diváků nebo posluchačů skutečně mají. Když se pak někdo odváží navrhnout změnu systému, ozve se hlasité kvičení.
Připomíná to snahu odehnat prase od plného koryta. Dokud jsou peníze jisté a povinně vybírané, nikomu z těch, kteří z nich žijí, se do změn nechce. Jakmile se ale otevře otázka, zda je takový systém ještě spravedlivý, okamžitě se spustí obranná reakce.
Vždycky mě pobaví, když slyším plamenné projevy na obranu koncesionářských poplatků. Na pódium se postaví člověk, který s vážnou tváří vysvětluje, jak jsou tyto poplatky nezbytné pro demokracii,🤣 kulturu a společnost. Jenže člověk si nemůže nevšimnout jedné drobnosti,.. velmi často jde o někoho, kdo byl přímo nebo nepřímo placen právě z těchto peněz.
Jiří Bubeníček
@Miroslav Zita Váš nazor lze přirovnat ke špatně uvařenemu boršči ode všeho něco jen naposlochaná slova od těch poctivych politiků co ,tak umně čerpaji dotačky z EU! KOMSOMOLČE! Prokazatelně na rozdíl od vasich domnělých obviněni a to je rozdíl!
Jarda Bloudil
@Jiří Bubeníček P.Bubenicek si myslí že tam všichni pracují jen za děkuji.Viz výše.
Jaroslav Herman
Pan Buchert je jeden z mála novinářů Reflexu, možná jediný, který ví co říká. Jeho názory jsou doufám názory většiny rozumných lidí. 👍
Libor Konečný
👍 skvěle popsáno!
Proč má rozhlas tolik stanic, proč se mám dívat na nějaký Stardenc či jak se to jmenuje.
Vyhazujou peníze mluví o české tvorbě a vysílají italské, anglické a další vykopávky které nikdo ve světě nechce. A ty jejich Tv rady za těžké peníze. Měli by začít od sebe!
Anton Augustin
Dobrý článek pane Buchert, díval jsem se na dvě hlavní komerční stanice - zprávy, o tyátru na Kavčích horách ani muk, což mě potěšilo.
Hezký den.
Radek Novák
Tolik písmenek pro to, co se stane tak i tak.
Anton Augustin
@Radek Novák
Stane se, že konečně budeš platit tv poplatky v novém zákoně, fifty fifty mladíku.
Proč je mají platit dědkové nad hrobem a ty jsi na ně nedal pravděpodobně ani korunu.
Jiří Bubeníček
@Anton Augustin Diky ,piše dědek nad hrobem r.45 antikomunista ano poplatky mně nevadí dnes 200 kc někoho porazí to si myslite ? Nu k těm dědkům ,opatrně ,nikdo ze života neodchází ,jako vítěz ani vy to nebudete! Miru zdar komsomolče!PS jde o ovladnutí Ct politicky a trvale!