Komentáře
svpl
@Marcela Kocianová nemusíš ... lézt do řitě rusáckým masovým vrahům taky nemusíš a přesto to děláš
Přejít do diskuze
Josef Tyl
@ALOIS KRYM - alias rudý lojza zapřísáhlý bolševik nazývá demokrata bolševikem. To jsou mi paradoxy, jak by to řekl Havel.🐂🏅
ALOIS KRYM
Kam pisálkové Rexlexu chodí na ty svoje bláboly ? Že jim není hamba psát tak zřetelné nepravdy jako za bolševika, vždyť dělají ostudu skutečným novinářům snažících se o podávání objektivních informací..🤨
ALOIS KRYM
Jak z článku vyplývá, není v Evropě takový přední politik, který by měl tak ohromnou podporu občanů své země jako má Putin, a o tom to všechno je.😎
Joska Oltec
Machorka, laciná samohonka, řepná kaše, pohanka. To rurálním mužikům zhusta stačí k životu a pokud mají štěstí, lacino zakoupí i nějaký ten urvaný klozet z Ukrajiny a usadí jen do hlíny nad díru vedle své děrevni. Žijí pak s pocitem moderního světa.
V článku se píše, že Rusům podle všeho ani tak nevadí, když umírají muži na frontě, jako když veterináři na Sibiři zabíjejí krávy. Zabíjení krav vadí, zabíjení volů ne. Volů mají mnógo.
Miláčkové,Tramp zveřejnil zdravotní zprávu:a tam se píše mimo jiné že je v nejlepší kondici.Takze kdo mu tu spila do hrobu tak si nechá zajít chuť.Podle prognozi tu bude ještě dlouho
Igor Bures
Nikdo neni nenahraditelny! Nikdo! Ivestuje miliardy USD do vyzkumu starnuti... Cas ale nezastavi! A uz ho nema moc, snad uz malo. Snad skonci s Kacerem, Slabisem (pry volby 2036 chce vyhrat! 🤣🤣🤣) a timto ... vlady starcu, kteri nemaji, co ztratit!
Uživatel_5500694
@Jaroslav Lindner Rusko je více demokratické, než celá dogmatická EU-EK. Vivat taťka Puťka i demokracie v Rusku. Eubolševici všehoschopného zákeřáka véénulá* si narvěte do ř-špic.
Uživatel_5500694
@josef Panda Ukrajina ještě více, jenže většina utekla před kyjevským neonaciss.. do Evropy. Od voj. převratu Majdan to je nejméně 10 milionů obyvatel UA. Info nutellový seznam-*ovín..
Revoluce je v Rusku možná jen s požehnáním cara. Ten však ještě není tak dementní.
Joska Oltec
@Marcela Kocianová Inu není divu když jsi jeden z nich, vystupuješ navíc pod ženským nickem, bojíš se snad?
@Marcela Kocianová Němci nás okupovali 7let. Rusáci 40 let. S chutí jsem si do nich "omylem"zastřílel ostrými 152mm granáty již při cvičení Štít 80
Josef Tyl
zBloudile - když je pro tebe rusko matička, tak proč nejsi v jejím náručí a smrdíš tady? Blbe
Josef Tyl
zBloudile já samozřejmě nikomu nepřeji nic zlého, ale američtí prezidenti občas umírají na olověnou nemoc.
@svpl - no já mám Rusáky docela ráda .... co nám kdy tak zlého udělali ? -ve srovnání s fašistickým Německem ? ... a banderovská Ukrajina taky není žádný svatoušek - její současná nekritická podpora je hlavně výsledkem soupeření NATO s Ruskem v zájmu NATO - a za zájmy NATO se mi "cedit krev" zrovna nechce !!!