Komentáře
Vidlákův majstrštyk: Konečná končí a komunisté kotví na smetišti dějin. Kdo zhasne poslední?
40 komentářů
Michal Bednárek
11
Za to, že zlotřilá KSČ končí jako parlamentní strana, patří "Naší Kačce" velké díky. Je to svým způsobem majstrštyk. Díky, nebudeme vzpomínat.
Přejít do diskuze
@Jarda Bloudil Kateřina sama slouží EU (jako poslankyně EU Parlamentu) a dokonce se nechá komerčně najímat miliardáři na prosazování jejich zájmů a získávání informací přímo v Bruselu.
Víte o realitě prd a ona vás má za užitečného id*ota.
Víte o realitě prd a ona vás má za užitečného id*ota.
@Jarda Bloudil Ovšem že ne. Ta komoušská krysa totiž ohýbá hřbet zásadně a jedině před ruSSáckými fašouny. Bye bye, Katka..!
I tento článek je zbytečné připomínání těch ubožáků v čele s rudou Káčou !
Vůbec, ignorovat je a nezvat do médií.
Vůbec, ignorovat je a nezvat do médií.
@Richard Sebesta To nemyslíte vážně, že je NATO a EU zlo? Pokud ano, proč tu žijete? Komunisté rozumné názory? 🤦 Na Vás mají zřejmě veliký vliv.
Nebýt NATO, tak se tu stále roztahuje v bývalém východním bloku Rusko a bez EU bychom byly chudší státní útvar inklinující k Rusku.
To pochopilo Finsko i Švédsko nedávným vstupem do NATO.
Čím nám škodí EU respektive NATO?
Napište tu výhody nebýt členy.
Nebýt NATO, tak se tu stále roztahuje v bývalém východním bloku Rusko a bez EU bychom byly chudší státní útvar inklinující k Rusku.
To pochopilo Finsko i Švédsko nedávným vstupem do NATO.
Čím nám škodí EU respektive NATO?
Napište tu výhody nebýt členy.
@Jan Mencl pane Mencl, s Ríšou Šebestou je těžké diskutovat.
Ve Vašem příspěvku není ani jedna gramatická a interpunkční chyba, zatímco u Šéby jsem jich napočítal 23.
Diskuse má význam, pokud jsou spoludiskutující na podobné intelektuální úrovni.
Musel byste absolvovat lobotomii, abyste se dostali na Richardovu úroveň.
Ve Vašem příspěvku není ani jedna gramatická a interpunkční chyba, zatímco u Šéby jsem jich napočítal 23.
Diskuse má význam, pokud jsou spoludiskutující na podobné intelektuální úrovni.
Musel byste absolvovat lobotomii, abyste se dostali na Richardovu úroveň.
Josef Tyl
@Jarda Bloudil zase ti tvoje myšlení někde bloudí . Tady nejsou udavači a na udavače by rozhodně redakce nereagovala. Jde o nahlášení nevhodného obsahu diskuze. A kdyby ti podle tebe takzvaní udavači dělali dobrou práci, tak už tady už nejsi ani ty.
@Jan Mencl
Honzíku narazil jsi na jedince s názory poněkud zastaralými, někdy až morbidnimi a já osobně samozřejmě stojím na tvé straně.
V demokracii máme tu výhodu, že můžeme příležitostně číst i nesmyslééé, jak by řekl zasloužilý vseuměl a budelip ingenír Andrej.
Toho se také zbavíme. Co nevidět!
Honzíku narazil jsi na jedince s názory poněkud zastaralými, někdy až morbidnimi a já osobně samozřejmě stojím na tvé straně.
V demokracii máme tu výhodu, že můžeme příležitostně číst i nesmyslééé, jak by řekl zasloužilý vseuměl a budelip ingenír Andrej.
Toho se také zbavíme. Co nevidět!
Proti některým politikům Kateřina Konečná je férová, přímá politicka a neohýbá hřeb před EU. a jinými vychytralky
@Jarda Bloudil Na takové trouby, jako jsi ty, právě soudružka Konečníková míří....
Josef Tyl
@Joska Oltec - no hlavně jsem si všiml, že máš rozpolcenou mysl. Jednou píšeš ve stylu mého myšlení, a pak naprosto protichůdného. Připomínáš mi Babiše. A tím oslovením "hochu" se jako nade mně povyšuješ? Tak oprava, to asi budeš Klaus.
ALOIS KRYM
Já bych spíše řekl, že ve většině z nás je ukrytý malinký komunista a jenom čeká na příležitost. A ta určitě přijde😎
@Joska Oltec Současná vláda vyhodila bezdůvodně asi 150 vrcholových manažerů, přestože řídili státní organizace bez problémů. A to jen proto, aby si mohli bez výběrového řízení rozdat teplá místečka...
Josef Tyl
Já bych se tak neradoval. Historie (dějiny) praví, že zlo nejde zničit. Vždy odněkud vyleze. Hubožel. (vy snad nečtete anonymní diskuze?). A co současná vláda, tam je možná víc komunismu než v KSČM. 😟🤔😕
Joska Oltec
Je nicméně odpudivé, že tuto rudou lůzu a spodinu společnosti přes jejich stranu stále volilo tolik lidí. Přes veškeré zvěrstva, co tu jejich předchůdci napáchali a nikdy za to nebyli odsouzeni. Pro Česko je to jedna velká šmouha hounem na jinak rozumně čistém štítu..
Richard Šebesta
@Jan Mencl Máte falešné informace a dezinformátor jste sám chlape. Podléháte Fialovské lživé propagandě kterou šíří ČT a ČR a i zdejší Reflex většinově. Neutralita je pro nás to nejlepší co může být kdo zná historii naší země dá mi za pravdu. Před 2.válkou i po ní jsme byli členy vojenských paktů a stejně nám to nepomohlo. Není lepší neutralita ? No a po pádu komunismu se tu roztahuje hlavně NATO,nevšíml jsem si že by Rusko krom války na Ukrajině se tlačilo na západ, za to NATO se tlačí na východ od 90.let a pokud jde o agrese platí to stejné.Srbsko,Irak atd.No a EU je podle vás dobrý spolek,když omezuje naší suverenitu a má problémů více než kdokoli jiný ? Kolik lidí z ODS už volalo po tom,že EU je nutno REFORMOVAT (Vondra,Fiala,Klaus,Zahradil a mnoho dalších) a výsledek ? Nula od nuly pojde jako ksčm i EU je nereformovatelná což si uvědomili někteří v ODS jako Klaus,Zahradil a ví to i Vondra ale koryto za 500.000 stojí za to aby hrál falešnou hru na své voliče,no ne ?
ALOIS KRYM
@Joska Oltec ..zatím nic moc, ale v příštích volbách ho asi podpoří všichni, aby jejich hlasy nepropadly. Takže Babiš by mohl mít ústavní většinu.😎
Na příkladu soudružky Konečné je vidět že jsou naši komunisté demokraté. Protože ještě nedávno by soudružku po návratu z kapitalistické ciziny podrobovali výslechům, omezovali by jí kapesné a oni jí tam nechali i vydělat ty valuty, které ona jistě mění na ruble. Dalším zvykem, který již opustili bylo bývalého předsedu zbavit nejen funkce ale i života.
@Jarda Bloudil Ona se neohýbá ona jen pro svoje celoživotní nicnedělání potřebuji právě takové Bloudily.
@Richard Šebesta Vykřičník se za slovem píše bez mezery, mezera vždy až za něj. V češtině i v němčině.
Ten pokus komárů o vládnutí a následný sešup těch, co ve vládě zbylí bude úplně stejný.
Prostě to neumí, mají rozpory, EU má výhrady a babiš je děd.
Kdo bude jejich nástupci bude zajímavé,, ale už by to chtělo politiky kolem věku 40 let !
U babiše to teď táhnou lidi tupu Válková a spol a všechno se přesouvá do kategorie 70 až 80.let. jsou tam i přes 80!
To není dobré a hlavně žádná budoucnost.
Prostě to neumí, mají rozpory, EU má výhrady a babiš je děd.
Kdo bude jejich nástupci bude zajímavé,, ale už by to chtělo politiky kolem věku 40 let !
U babiše to teď táhnou lidi tupu Válková a spol a všechno se přesouvá do kategorie 70 až 80.let. jsou tam i přes 80!
To není dobré a hlavně žádná budoucnost.
Ano sláva komunisté konci.Za 37 let se nezměnili a dokud tam budou lidé typu Konečné, Skály Rouna atd.Dolejs byl asi jediný z nich který byl opravdu pro reformu.Kscm do naší politiky nepatří a uz davno tam neměli co dělat.Ac jsem je nikdy nevolil některé názory na zahraniční politiku maji rozumne.NATO je zlo stejne jako nereformovatelna EU .Mimochodem jaká to zvlastni shoda nereformovatelna kscm a to stejně plati o EU a oběma spolkum mohu- li to tak nazvat do stale nedošlo.
Joska Oltec
@Milan Čech A co to má web seznamu společného s hrůzovládou komunistů, český kořalo? Zase už opilý, stejně jako už tolikrát při zdejším psaní?
@Milan Čech Pro dezoláty, kteří si nevidí do úst a mají hlavu zastrčenou v pozadí: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-babisuv-stat-takto-nova-vlada-ovladla-dulezite-funkce-v-zemi-301903
Joska Oltec
@Milan Čech Nebylo jich 1,500 ale 15,000. Nebo snad 150,000? Vytahovat si čísla ze zadku je přece vždy tak snadné..
Jo kde jsou ty nedávné časy kdy tu dva tábory horlivě diskutovali.Diky udavacum dnes je tu pusto prázdno.
Joska Oltec
@Josef Tyl Hm a oni v té současné vládě nechávají střílet do lidí v hraničním pásmu, zavírají a mlátí politické disidenty ve věznicích, vyhazují jejich manželky ze zaměstnání, zbavují nepohodlné očaanstsví a proti jejich vůli je "asanují" do zahraničí, popř nenechávají jejich potomky studovat? Máš krátkou paměť a séřeš tu demagogii, hochu.