Komentáře
Vidlákův majstrštyk: Konečná končí a komunisté kotví na smetišti dějin. Kdo zhasne poslední?
4 komentáře
Michal Bednárek
4
Za to, že zlotřilá KSČ končí jako parlamentní strana, patří "Naší Kačce" velké díky. Je to svým způsobem majstrštyk. Díky, nebudeme vzpomínat.
Ano sláva komunisté konci.Za 37 let se nezměnili a dokud tam budou lidé typu Konečné, Skály Rouna atd.Dolejs byl asi jediný z nich který byl opravdu pro reformu.Kscm do naší politiky nepatří a uz davno tam neměli co dělat.Ac jsem je nikdy nevolil některé názory na zahraniční politiku maji rozumne.NATO je zlo stejne jako nereformovatelna EU .Mimochodem jaká to zvlastni shoda nereformovatelna kscm a to stejně plati o EU a oběma spolkum mohu- li to tak nazvat do stale nedošlo.
@Richard Sebesta To nemyslíte vážně, že je NATO a EU zlo? Pokud ano, proč tu žijete? Komunisté rozumné názory? 🤦 Na Vás mají zřejmě veliký vliv.
Nebýt NATO, tak se tu stále roztahuje v bývalém východním bloku Rusko a bez EU bychom byly chudší státní útvar inklinující k Rusku.
To pochopilo Finsko i Švédsko nedávným vstupem do NATO.
Čím nám škodí EU respektive NATO?
Napište tu výhody nebýt členy.
Nebýt NATO, tak se tu stále roztahuje v bývalém východním bloku Rusko a bez EU bychom byly chudší státní útvar inklinující k Rusku.
To pochopilo Finsko i Švédsko nedávným vstupem do NATO.
Čím nám škodí EU respektive NATO?
Napište tu výhody nebýt členy.
@Jan Mencl Máte falešné informace a dezinformátor jste sám chlape. Podléháte Fialovské lživé propagandě kterou šíří ČT a ČR a i zdejší Reflex většinově. Neutralita je pro nás to nejlepší co může být kdo zná historii naší země dá mi za pravdu. Před 2.válkou i po ní jsme byli členy vojenských paktů a stejně nám to nepomohlo. Není lepší neutralita ? No a po pádu komunismu se tu roztahuje hlavně NATO,nevšíml jsem si že by Rusko krom války na Ukrajině se tlačilo na západ, za to NATO se tlačí na východ od 90.let a pokud jde o agrese platí to stejné.Srbsko,Irak atd.No a EU je podle vás dobrý spolek,když omezuje naší suverenitu a má problémů více než kdokoli jiný ? Kolik lidí z ODS už volalo po tom,že EU je nutno REFORMOVAT (Vondra,Fiala,Klaus,Zahradil a mnoho dalších) a výsledek ? Nula od nuly pojde jako ksčm i EU je nereformovatelná což si uvědomili někteří v ODS jako Klaus,Zahradil a ví to i Vondra ale koryto za 500.000 stojí za to aby hrál falešnou hru na své voliče,no ne ?