Komentáře

Zpět na článek

Vidlákův majstrštyk: Konečná končí a komunisté kotví na smetišti dějin. Kdo zhasne poslední?

4 komentáře

Michal Bednárek
Za to, že zlotřilá KSČ končí jako parlamentní strana, patří "Naší Kačce" velké díky. Je to svým způsobem majstrštyk. Díky, nebudeme vzpomínat.
Richard Sebesta
Ano sláva komunisté konci.Za 37 let se nezměnili a dokud tam budou lidé typu Konečné, Skály Rouna atd.Dolejs byl asi jediný z nich který byl opravdu pro reformu.Kscm do naší politiky nepatří a uz davno tam neměli co dělat.Ac jsem je nikdy nevolil některé názory na zahraniční politiku maji rozumne.NATO je zlo stejne jako nereformovatelna EU .Mimochodem jaká to zvlastni shoda nereformovatelna kscm a to stejně plati o EU a oběma spolkum mohu- li to tak nazvat do stale nedošlo.
Jan Mencl
@Richard Sebesta To nemyslíte vážně, že je NATO a EU zlo? Pokud ano, proč tu žijete? Komunisté rozumné názory? 🤦 Na Vás mají zřejmě veliký vliv.
Nebýt NATO, tak se tu stále roztahuje v bývalém východním bloku Rusko a bez EU bychom byly chudší státní útvar inklinující k Rusku.
To pochopilo Finsko i Švédsko nedávným vstupem do NATO.
Čím nám škodí EU respektive NATO?
Napište tu výhody nebýt členy.
Richard Šebesta
@Jan Mencl Máte falešné informace a dezinformátor jste sám chlape. Podléháte Fialovské lživé propagandě kterou šíří ČT a ČR a i zdejší Reflex většinově. Neutralita je pro nás to nejlepší co může být kdo zná historii naší země dá mi za pravdu. Před 2.válkou i po ní jsme byli členy vojenských paktů a stejně nám to nepomohlo. Není lepší neutralita ? No a po pádu komunismu se tu roztahuje hlavně NATO,nevšíml jsem si že by Rusko krom války na Ukrajině se tlačilo na západ, za to NATO se tlačí na východ od 90.let a pokud jde o agrese platí to stejné.Srbsko,Irak atd.No a EU je podle vás dobrý spolek,když omezuje naší suverenitu a má problémů více než kdokoli jiný ? Kolik lidí z ODS už volalo po tom,že EU je nutno REFORMOVAT (Von­dra,Fi­ala,­Klau­s,Zah­radil a mnoho dalších) a výsledek ? Nula od nuly pojde jako ksčm i EU je nereformovatelná což si uvědomili někteří v ODS jako Klaus,Zahradil a ví to i Vondra ale koryto za 500.000 stojí za to aby hrál falešnou hru na své voliče,no ne ?