Komentáře
Babiš dobře věděl, proč si má pojistit imunitu. Jeho útok na nezávislý soud je skandální
18 komentářů
Danuše Smrhová
1
Jede se tady slovenský scénář.Fico dokonce podal trestní oznámení na soudkyni,která se opovážila soudit ty jeho mafiány.Naštěstí se to smetlo ze stolu,ale mají tam také soudní radu,která se ji vůbec nezastala.
Jiřiku, draku, vy o nezávislosti raději nic neříkejte a nepište, vaše názory jsou komické!
Ubohý stařec! Starý, slabý a zbabělý.
Ať kňučí! Už se bojí, až zas budou volby! Ano, bude líp! 😎👍
Doufám, že na nej paní soudkyně podá žalobu...
Ať kňučí! Už se bojí, až zas budou volby! Ano, bude líp! 😎👍
Doufám, že na nej paní soudkyně podá žalobu...
Nechápu proč Babiš soud za okrádání státu a EU považuje za politický proces? Spousta jiných zlodějen byla po zásluze soudy potrestána, tak proč by Babiš měl být vyjimkou. Je to prachsprotý zloděj a ne politický mučedník.
https://neviditelnypes.lidovky.cz/cirkus/co-je-smutne-co-je-tragicke.A260504_211524_p_cirkus_nef?utm_campaign=abtest308_feed_filter_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Soudy ve stylu "na moje přání, na štičí přikázání". ☻
Soudy ve stylu "na moje přání, na štičí přikázání". ☻
Babiš má pravdu. Soudy u nás, včetně nejvyššího i ústavního jsou bandou úplatných idiotů, které skáčou tak, jak hrad a opozice pískají. Měli bychom je všechny vyměnit. A to co nejdříve. A začít šaškem na hradě!
@Jimmi Bojuj. Jen se nedej. Svatý Andy tě jednou podrbe za ouškama. Dokonce před nastoupenou jednotkou důchodkyň.
Pan Babiš má ve všem pravdu!
@Stanislav Silhan Fakt ? Až na to že už 1000 x lhal. Já nechci být premiér,já nechci být president, já nechci do politiky,já po volbách skončím v politice. To řekl na podzim 2024. To byla jen krátká ukázka jeho pravdivých blafů ,moulo !
A.Babiš: "Paní soudkyně měla od začátku jasno, jak to dopadne, tedy že jsme vinní.“ Ano, u některých aktivit je od začátku jasné, že jde o porušení zákona. A to i přes opakovaná tvrzení účelově dosazených funkcionářů státu, že nic nebylo porušeno.
Skandální je zpolitizovaná justice.
Vzor: Kristýna Kočí řka, Bárta má policii? My držíme celou justici.
Takhle se to dělá do dnes akorát partaje a osoby se mění.
Vzor: Kristýna Kočí řka, Bárta má policii? My držíme celou justici.
Takhle se to dělá do dnes akorát partaje a osoby se mění.
Jediný důvod, proč čtu tyhle bláboly, je ten, že v tomhle plátku pseudonovinářů, funguje adblock tak dokonale, že mě zde nerozptyluje ani jediná reklama, což je upřímně ta nejkvalitnější část celého obsahu.
co k tomu dodat, proste se zase v nem projevil ten stary StBak...dycky Bures, dycky podraz, ale na to dojede!! a soudci Sottovi - je bud podplacenej, nebo podelanej nebo naprosty ignorant nebo kombinace vseho