Komentáře
Den čČeské vlajky fajn, ale co není fajn, že babisova firma Agrotec spolupracuje s čínskou automobilku a tahá sem čínské srágory, což pro NAŠE LIDI je jistě dobrá zpráva, bo žluťáci NAŠI ŠKODU dříve či později vytlačí.....
Parazit zůstane parazitem.
Přeji všem začít myslet.
Parazit zůstane parazitem.
Přeji všem začít myslet.
Den české vlajky je stupidní nápad a nemá naprosto žádné opodstatnění, tradici, nic. Je to naprosto umělý konstrukt a zcela zapadne. A je jedno, kdo ho vymyslel
Já s Vámi nesouhlasím, pro mě je ta vlajka symbolem země, kde jsem se narodil a kde žiji. Za mě si ten svůj den plně zasluhuje. I tak hloupě rozdělený
národ, jakým v současné době jsme, by si svou vlajku občas měl připomenout.
Ten, co ten den vymyslel, mi sice leze na nervy, ale má u mě první malé plus.
národ, jakým v současné době jsme, by si svou vlajku občas měl připomenout.
Ten, co ten den vymyslel, mi sice leze na nervy, ale má u mě první malé plus.
Tentokrát lze s panem Buchertem souhlasit a přivítat jeho snahu nenápadně přejít na tu správnou stranu. Jenom mám obavu, že pro něj je již pozdě.😉
Babiš má u ***e českou vlajku i tento stát.Je to jen jeho snaha o další plus u našich ,,vlasteneckých" voličů.
Vlastní zájmy a byznys to jsou věci kterými se řídí a které ho zajímají.Nevěřím mu ani,že se jmenuje Babiš nebo Bureš.
Vlastní zájmy a byznys to jsou věci kterými se řídí a které ho zajímají.Nevěřím mu ani,že se jmenuje Babiš nebo Bureš.
Radovan Kotouš
A o to malé plus Babišovi jde.Jedno malé plus ke druhému a máte většinu ve sněmovně.
A o to malé plus Babišovi jde.Jedno malé plus ke druhému a máte většinu ve sněmovně.
@Asatin
A neni to málo Antone Pavlovičí?
Nechtělo by to uzákonit, aby každý den byl dnem ingenira Andreje?
A neni to málo Antone Pavlovičí?
Nechtělo by to uzákonit, aby každý den byl dnem ingenira Andreje?
@Jiří Berger Ano a dodam vždyť Havel sam byl podvodník a lhar.Jeho slova kdyz se začaly cesko-slovenske vztahy komplikovat : Jako stoupenec spolecneho státu říkám.Kdyz se Ceskoslovensko rozpadne budu to považovat jako svou prohru a odejdu z politiky !
Je komické, že se vymýšlejí nové svátky, přičemž se ví, že Češi mimo snad Vánoc nebo Velikonoc žádné svátky neslaví. Zajímá je jenom, jestli je ten den pracovní volno. A a většina z nich ani neví podstatu toho daného svátku.
@Richard Sebesta Já jen, že jsi prezidenta Havla označil za podvodníka a lháře. Co jsi potom ty?
Označovat připomínku státní vlajky za „fangličkářství“ nebo automaticky spojovat vlastenectví s nacionalismem není projevem vyspělosti, ale zjednodušení.Problém nastává ve chvíli, kdy jedna strana začne tu druhou vykreslovat jako ohrožení samotné existence státu.
Pokud máme mít Den české vlajky, tak ale jako připomínka toho, co nás historicky spojovalo a co by nás nemělo znovu rozdělovat. Bohužel někteří novináři to stále nepochopili.
Pokud máme mít Den české vlajky, tak ale jako připomínka toho, co nás historicky spojovalo a co by nás nemělo znovu rozdělovat. Bohužel někteří novináři to stále nepochopili.
@Pavel Nyklicek Ano je,ale neni vsem dnu konec.I pavlacova ekonomka muze dostat svuj den,ale i dalsi s vladni sebranky.Kazda oslava ma svuj konec.
@tempter Však jo. Dlouho jsem nepsal ale sem tam něco malého napíšu. Ale tobě jak vidno se některá pravda nehodí,že ? Když někdo napíše pravdu tak podle tebe prudí ? Ty jsi dobrý dezolát.
@Richard Sebesta Ty jsi taky říkal, že tady v Reflexu v diskusích končíš a pořád tady prudíš...
@Asatin Klidně, ale udělal bych to nejmenovitě a spolu se dnem nedostudovaných komunistických rozvědčíků...🤷♂️
@Uživatel_5734171
Navíc pokud by to byl svátek,.pro stát to.budou opětovně milionové vydání každoročně za ca milon státních úředníků, co si opět budou válet gule doma za státní prachy.
Navíc pokud by to byl svátek,.pro stát to.budou opětovně milionové vydání každoročně za ca milon státních úředníků, co si opět budou válet gule doma za státní prachy.
získat Babišovi hlasy voličů menších "vlasteneckých" stran.Nevěřím Babišovi ani nos mezi očima,natož českého lva na triku.