Komentáře
Tomas Rott
0
Ne, je to nacionalitický paskvil a je uplně jedno kdo s tím přijde!
Den čČeské vlajky fajn, ale co není fajn, že babisova firma Agrotec spolupracuje s čínskou automobilku a tahá sem čínské srágory, což pro NAŠE LIDI je jistě dobrá zpráva, bo žluťáci NAŠI ŠKODU dříve či později vytlačí.....
Parazit zůstane parazitem.
Přeji všem začít myslet.
Parazit zůstane parazitem.
Přeji všem začít myslet.
Já s Vámi nesouhlasím, pro mě je ta vlajka symbolem země, kde jsem se narodil a kde žiji. Za mě si ten svůj den plně zasluhuje. I tak hloupě rozdělený
národ, jakým v současné době jsme, by si svou vlajku občas měl připomenout.
Ten, co ten den vymyslel, mi sice leze na nervy, ale má u mě první malé plus.
národ, jakým v současné době jsme, by si svou vlajku občas měl připomenout.
Ten, co ten den vymyslel, mi sice leze na nervy, ale má u mě první malé plus.
Ja bych navrhl 31 brezen den agenta Burese.To si preci zaslouzi.
Den české vlajky má jediný cíl :
získat Babišovi hlasy voličů menších "vlasteneckých" stran.Nevěřím Babišovi ani nos mezi očima,natož českého lva na triku.
získat Babišovi hlasy voličů menších "vlasteneckých" stran.Nevěřím Babišovi ani nos mezi očima,natož českého lva na triku.
Den české vlajky je zbytečný nápad. Tato vlajka je pro mně symbolem rozpadlého Československa, ne Česka. Navíc, vznikající česká vládnoucí garnitura se zavázala, že se nebudou československé symboly používat v nástupnických státech, takže aktuální vlajka představuje i lež a podvod.
@Jiří Berger Ano a dodam vždyť Havel sam byl podvodník a lhar.Jeho slova kdyz se začaly cesko-slovenske vztahy komplikovat : Jako stoupenec spolecneho státu říkám.Kdyz se Ceskoslovensko rozpadne budu to považovat jako svou prohru a odejdu z politiky !
Tentokrát lze s panem Buchertem souhlasit a přivítat jeho snahu nenápadně přejít na tu správnou stranu. Jenom mám obavu, že pro něj je již pozdě.😉
Den české vlajky je stupidní nápad a nemá naprosto žádné opodstatnění, tradici, nic. Je to naprosto umělý konstrukt a zcela zapadne. A je jedno, kdo ho vymyslel