Komentáře
Sto dní vlády: Premiér Babiš nemá koalici pod kontrolou, tragická komunikace, adorace Orbána
18 komentářů
Josef Tyl
6
Všimli jste si, že když Brbliš přijde v mluvené podobě s nějakým tvrzením, tak ještě poslední slovo minimálně jednou zopakuje. Uvědomuje si, že mu to asi moc nevěříme. 🐓🦋🐂
Přejít do diskuze
@JAKUB ŽILKA Jestli opravdu věříš tomu , co píšeš, čeká tě velmi nepříjemné procitnutí. Jestli jsi jen provokatér ( vzhledem k hlouposti tvých komentářů dlohodobě můj tip ), tak pro mě za mě pokračuj...
Babiš i po letech zůstává politickým začátečníkem. Funkce premiéra mu slouží jen jako berlička pro jeho dočasnou trestní imunitu.
@Anton Augustin Zkuste popsat zločin v kampeličce a ona vláda zařídila masakr na fakultě? Papoušek reprodujkuje to co slyší, vy ano to nedáváte.
Vy byste se měl spíše starat kde je ten mikromanažer co sliboval budelíp a nyní se schovává před krizí kdy jej dohnaly jeho vlastní bláboly, měl by přeci zavolat někomu z mnoha na koho má číslo a ceny půjdou dolů.......
Vy byste se měl spíše starat kde je ten mikromanažer co sliboval budelíp a nyní se schovává před krizí kdy jej dohnaly jeho vlastní bláboly, měl by přeci zavolat někomu z mnoha na koho má číslo a ceny půjdou dolů.......
co k tomu dodat, luzovlada kolaborantu a smejdu nas smeruje do uplne prd.ele, tedy k ostudam a vyvrhelum Orbanovi a Ficovi, nic jineho totiz ani neumi, zadny ekonomicky zazrak "dorucit" samozrejme neumi, pokud nahodou neco malo prihodi do zlabu plebsu, tak jedine na dluh jak vidime, takze budou postupne likvidovat instituce, obranyschopnost zeme!!, neziskovky, nezavisla media, zivotni prostredi atd...to bude teprve ta "spalena zeme" kterou Bures strasil, on to myslel takto, akorat to pred volbama nemohl priznat
PS dneska ukončila škodovka podnikání v číně, takže už by bolo možný spočíst kolik nás stálo prohlášení Vystrčil/Tajvanec. (můj odhad je 100 miliard)
@Josef Martinů .-.chlapci já vím, že poraženým nezbývá nic jiného než pomlouvat vítěze, ale i to pomlouvání by mělo být na úrovni. A to se vám zřetelně nedaří takže váš stres chápu, ale nevzdávejte to.😉
Jsem rád, že vládě se postupně daří plnit volební program, pro který dostala nejvíce hlasů voličů. Že to opozici a její menšinové podporovatele stresuje je jenom doklad toho, že vláda jde správnou cestou. SLÁVA Babišovi.😎
Čekal snad někdo profesionalitu od bandy tupounů z vládního slepence? Vždyť jsou k smíchu. 100 dní u vlády a už je dohánějí jejich vlastnéí žvásty. Čekal jsem to tak za 1-2 roky.Karma je prostě neúprosná. Teď ještě inflaci 20% a budete vzpomínat na Fialu.
@Eduard Sykora Člověče nechytrý vy budete o krok napře před celém vedebím Škoda auto.
Loni v Číně navzdory výrazným slevám udala jen 15 tisíc vozů, o patnáct procent méně než o rok dříve. V roce 2017 šlo o více než 300 tisíc vozů a automobilka si tehdy plánovala, že tam bude prodávat přes půl milionu. Ale tyto plány nevyšly.
„V kontextu dynamické transformace čínského trhu směrem k elektromobilitě dochází v zemi k výrazné změně tržního prostředí pro mezinárodní výrobce,“ říká mluvčí automobilky Ivana Povolná. Automobilka proto v analýze dospěla k závěru, že se bude raději soustředit na Indii a celkově na region ASEAN, tedy na jihovýchodní Asii.
Loni v Číně navzdory výrazným slevám udala jen 15 tisíc vozů, o patnáct procent méně než o rok dříve. V roce 2017 šlo o více než 300 tisíc vozů a automobilka si tehdy plánovala, že tam bude prodávat přes půl milionu. Ale tyto plány nevyšly.
„V kontextu dynamické transformace čínského trhu směrem k elektromobilitě dochází v zemi k výrazné změně tržního prostředí pro mezinárodní výrobce,“ říká mluvčí automobilky Ivana Povolná. Automobilka proto v analýze dospěla k závěru, že se bude raději soustředit na Indii a celkově na region ASEAN, tedy na jihovýchodní Asii.
Komunikace Fialovo vlády byla ještě horší, základ byl udržet si plné žlaby přes známé kauzy jako masakr na univerzitě, bitcoinové aféry nebo kampeličky, o nákupech na ministerstvu obrany raději nemluvě.
Babišova vláda má co dohánět.
Babišova vláda má co dohánět.