Komentáře

Zpět na článek

Sto dní vlády: Premiér Babiš nemá koalici pod kontrolou, tragická komunikace, adorace Orbána

13 komentářů

PEtr Tobes
co k tomu dodat, luzovlada kolaborantu a smejdu nas smeruje do uplne prd.ele, tedy k ostudam a vyvrhelum Orbanovi a Ficovi, nic jineho totiz ani neumi, zadny ekonomicky zazrak "dorucit" samozrejme neumi, pokud nahodou neco malo prihodi do zlabu plebsu, tak jedine na dluh jak vidime, takze budou postupne likvidovat instituce, obranyschopnost zeme!!, neziskovky, nezavisla media, zivotni prostredi atd...to bude teprve ta "spalena zeme" kterou Bures strasil, on to myslel takto, akorat to pred volbama nemohl priznat
Eduard Sykora
PS dneska ukončila škodovka podnikání v číně, takže už by bolo možný spočíst kolik nás stálo prohlášení Vystrčil/Tajvanec. (můj odhad je 100 miliard)
Eduard Sykora
drahý jiří, přesně takle viděli pravicoví voliči fijalovou vládu
Petr Klimánek
Semknutá koalice funguje a maká ,je vidět legislativni smrst
Anton Augustin
Komunikace Fialovo vlády byla ještě horší, základ byl udržet si plné žlaby přes známé kauzy jako masakr na univerzitě, bitcoinové aféry nebo kampeličky, o nákupech na ministerstvu obrany raději nemluvě.
Babišova vláda má co dohánět.
Josef Martinů
Taky mi přijde, že plochozemský mekota je čím dál vzteklejší! Když mu to za to stálo...
JAKUB ŽILKA
@Josef Martinů .-.chlapci já vím, že poraženým nezbývá nic jiného než pomlouvat vítěze, ale i to pomlouvání by mělo být na úrovni. A to se vám zřetelně nedaří takže váš stres chápu, ale nevzdávejte to.😉
Josef Tyl
Všimli jste si, že když Brbliš přijde v mluvené podobě s nějakým tvrzením, tak ještě poslední slovo minimálně jednou zopakuje. Uvědomuje si, že mu to asi moc nevěříme. 🐓🦋🐂
JAKUB ŽILKA
Jsem rád, že vládě se postupně daří plnit volební program, pro který dostala nejvíce hlasů voličů. Že to opozici a její menšinové podporovatele stresuje je jenom doklad toho, že vláda jde správnou cestou. SLÁVA Babišovi.😎
Josef Martinů
@JAKUB ŽILKA Jestli opravdu věříš tomu , co píšeš, čeká tě velmi nepříjemné procitnutí. Jestli jsi jen provokatér ( vzhledem k hlouposti tvých komentářů dlohodobě můj tip ), tak pro mě za mě pokračuj...
JAKUB ŽILKA
@Josef Martinů ...opravdu můžu ?
Josef Tyl
@JAKUB ŽILKA - kolik komentářů dáš tolikrát budeš pitomcem! Jen dotoho. 🐂
Jaroslav Lindner
Babiš i po letech zůstává politickým začátečníkem. Funkce premiéra mu slouží jen jako berlička pro jeho dočasnou trestní imunitu.