Komentáře

Zpět na článek

Martin Kuba a jeho Naše Česko chtějí vypadat nově. Zatím ale jeho sliby působí jako striktně babišovské

22 komentářů

Ivo Hájíček
@Petr Klimánek Kuba opravdu není vůdce opozice. Je to tlučhuba co leze do Babišovo náruče.
Jan Kolomazník
Babiš potřebuje novou partu místo provařených motoristů.Kuba podrazil ODS ve volbách,tam a v opozici brát nemůže,z ANO také ne,jsou věrní,v SPD jsou fašouni a klausovce a pitomnce mají Motoristi.Nemá tudíž kde brát....snad jen v Budějicích....
Jiří Bubeníček
@Eduard Sykora Proč? Já si pana Kubu pamatuji ,jak si byl jistý ,vedl ODS do voleb a propadák ano je charakter a odstoupil a zapoměl! Já nezapoměl jedno mu vydrželo stale dobrý mluvka vyrovná se Havličkovi kadenci slov a co dál ? Kecy!
Jiří Bubeníček
Pane Kubo vy kalkulujete s tím ,že čas běží ,jako bláznivý ,že,občané však pamatují? Začínáte nově jinak ,řekl bych tak vehementě ,prostě čelem k masám ? To už tady bylo pred r89 a pokud jste si nevšiml stále dokola tyto zprofanované řeči viz pracujeme pro lidi musime makat pro lid se Opakují! Mluvka to vy tedy jste dobrý možná nějaká procenta ukecáte ,ale pokud bude v pozadí nějaký miliardář a nepřekvapilo by mě to ,ale bacha potom ztratite zcela sve autonomni názory a pozor musí oscilovat s podobnými postoji ,jako u Slovenského Cara ,myslim ,že tohle dáte! A název Naše Česko je fakt úderný to jste vymyslel vy ,nebo Prchal?
pinkkk
Zase další spasitel.
Pavel Maleček
Rozkaz z Hluboké zněl pro Kubu jasně. Uloupnout ve Sněmovně z bývalého Spolu pár poslanců, co by pak s Babišem většinu upekli. Kuba a ti co ho řídí však své síly evidentně přecenili.
No a tak teď, co dělat, s evidentní nechutí partaj "odspodu", jako z nouze cnost staví. Nejspíš z toho nic nebude, leda že by teď, po získání imunity Babiš v "palmáre" pro ze Spolu přeběhlíky přitlačil.
Petr Klimánek
V článku je uvedeno : "Pavlovi pomáhá jeho nadstranickost, reprezentativní role i podpora pro Ukrajinu". což je naprostý nesmysl, protože Pavel je vůdce opozice , což Kuba určitě neni
Lubomír Horký
Další vlastenci. My to naše Česko tak milujeme. Ale bojovat za něj asi nebudeme. My přece chceme mír.
PEtr Tobes
@m music239 tak to je takova jihoceska variace, takze vlastne proc ne
m music239
Hlavně bych nepoužíval název strany připomínající jistou italskou mafii
Eduard Sykora
z tohodle článku strach ODS přímo kape....
Pavel Nyklicek
Říkalo se, že do voleb 2025 přijde nová strana či hnuti.
Čas vzniku je trochu delší , ale nové seskupení tu je a má raketový nástup.
Momentálně již luxuje už i samotného guru AB, který navíc jede poslední volební období a s časem, jak bude AB slábnout, bude logicky Kuba sílit.
Za mě dobrý.
adamice
Uz jsem se lekla, ze vynechate Babise.
Petr Minář
@Anton Augustin
Nepíši pro hlupáky.
Anton Augustin
@Petr Minář
To píšeš o Lipavském?
Ivo Hájíček
@Eduard Sykora a přitom je to tak srozumitelné.
Uživatel_5494496
Obávám se, že se striktně fialovskými sliby by daleko nedošel.
Petr Minář
@Ivo Hájíček
Kdyby do náruče...
Petr Minář
Co čekat od nečestného lháře, který drze zradí nejen stranu, díky které udělal politickou kariéru, ale hlavně své voliče?
Uživatel_5494496
@Jiří Bubeníček Vezměte si miliardáře, kteří stojí za STAN, prezidentem a bývalou trojkoalicí. Slovensko do toho tahat nemusíte, vystačíme si sami. Nápověda: Kdo si nejvíce finančně pomohl? Kdo sdělil vládě, jak bude řešit zastropování cen energie?
Jarda Bloudil
Radši z ODS už Nikdo.Od 90l to jejich vlastenectví stalo Čechy už nějakou miliardu.
Eduard Sykora
@Jiří Bubeníček ..psanému textu obvykle rozumím, tedy kromě toho tvého