Komentáře
Martin Kuba a jeho Naše Česko chtějí vypadat nově. Zatím ale jeho sliby působí jako striktně babišovské
19 komentářů
Petr Minář
0
Co čekat od nečestného lháře, který drze zradí nejen stranu, díky které udělal politickou kariéru, ale hlavně své voliče?
Rozkaz z Hluboké zněl pro Kubu jasně. Uloupnout ve Sněmovně z bývalého Spolu pár poslanců, co by pak s Babišem většinu upekli. Kuba a ti co ho řídí však své síly evidentně přecenili.
No a tak teď, co dělat, s evidentní nechutí partaj "odspodu", jako z nouze cnost staví. Nejspíš z toho nic nebude, leda že by teď, po získání imunity Babiš v "palmáre" pro ze Spolu přeběhlíky přitlačil.
No a tak teď, co dělat, s evidentní nechutí partaj "odspodu", jako z nouze cnost staví. Nejspíš z toho nic nebude, leda že by teď, po získání imunity Babiš v "palmáre" pro ze Spolu přeběhlíky přitlačil.
V článku je uvedeno : "Pavlovi pomáhá jeho nadstranickost, reprezentativní role i podpora pro Ukrajinu". což je naprostý nesmysl, protože Pavel je vůdce opozice , což Kuba určitě neni
Babiš potřebuje novou partu místo provařených motoristů.Kuba podrazil ODS ve volbách,tam a v opozici brát nemůže,z ANO také ne,jsou věrní,v SPD jsou fašouni a klausovce a pitomnce mají Motoristi.Nemá tudíž kde brát....snad jen v Budějicích....
Další vlastenci. My to naše Česko tak milujeme. Ale bojovat za něj asi nebudeme. My přece chceme mír.
Pane Kubo vy kalkulujete s tím ,že čas běží ,jako bláznivý ,že,občané však pamatují? Začínáte nově jinak ,řekl bych tak vehementě ,prostě čelem k masám ? To už tady bylo pred r89 a pokud jste si nevšiml stále dokola tyto zprofanované řeči viz pracujeme pro lidi musime makat pro lid se Opakují! Mluvka to vy tedy jste dobrý možná nějaká procenta ukecáte ,ale pokud bude v pozadí nějaký miliardář a nepřekvapilo by mě to ,ale bacha potom ztratite zcela sve autonomni názory a pozor musí oscilovat s podobnými postoji ,jako u Slovenského Cara ,myslim ,že tohle dáte! A název Naše Česko je fakt úderný to jste vymyslel vy ,nebo Prchal?
Hlavně bych nepoužíval název strany připomínající jistou italskou mafii
z tohodle článku strach ODS přímo kape....
@Eduard Sykora Proč? Já si pana Kubu pamatuji ,jak si byl jistý ,vedl ODS do voleb a propadák ano je charakter a odstoupil a zapoměl! Já nezapoměl jedno mu vydrželo stale dobrý mluvka vyrovná se Havličkovi kadenci slov a co dál ? Kecy!
Říkalo se, že do voleb 2025 přijde nová strana či hnuti.
Čas vzniku je trochu delší , ale nové seskupení tu je a má raketový nástup.
Momentálně již luxuje už i samotného guru AB, který navíc jede poslední volební období a s časem, jak bude AB slábnout, bude logicky Kuba sílit.
Za mě dobrý.
Čas vzniku je trochu delší , ale nové seskupení tu je a má raketový nástup.
Momentálně již luxuje už i samotného guru AB, který navíc jede poslední volební období a s časem, jak bude AB slábnout, bude logicky Kuba sílit.
Za mě dobrý.