Extra
@Jan Mencl Přesně tak, dá stovky milionů do jejich podpory, a pak jim nasadí takové ceny, že se jim na to hosté vykašlou
Pořád se mi nedaří pochopit jednu věc. Mám hospodu a dávám za sudové pivo desetitísíce měsíčně. Proč mi ho pivovar prodává za stejnou cenu, jako si lidé koupí jednu láhev v obchodě ? Přesněji řečeno, pokud mají v obchodě akci, tak ho koupí i levněji. Pokud mi to někdo vysvětlí, budu rád ...
@Jan Mencl To by nesměly servírky čumět do mobilů a zajímat se spíše o hosty. Nešvar který je třeba vymýtit.
Lahváče to jistí. 3 lahváče za cenu jednoho čepovaného🍺a na víkend vidíte jak lidé nakládají do auta i tři bedny například Svijany za 10 Kč v akci. No nekup to 💰
Vladimír Šťastný
@Tomas Pokorny Kde myslíte, že pivovary berou peníze na podporu hospod? Jedině cenou piva. A dostávají se ale do začarovaného kruhu. Tlačí na cenu a tím částečně vyhánějí konzumenty do garáží, kde se naučili pít za covidu a kde zjistili příjemný bonus, že je to levnější.
Točené pivo za pajdu a více, tradičního pivaře dvakrát neláká. Za ty peníze si doma může dopřát degustačku nějakých pivních speciálů.
Točené pivo za pajdu a více, tradičního pivaře dvakrát neláká. Za ty peníze si doma může dopřát degustačku nějakých pivních speciálů.
Personál kdysi narvaných hospod i bez moderních technologií stíhal a prosperoval, jenže to by taky u toho některé servírky musely přemýšlet, když "běhají" od jednoho stolu k baru a zpět s poloprázdným tácem a neobejde celou restauraci. V poloprázdné restauraci jsem po usednutí čekal na objednání oběda bezmála 15 minut.