Prostor X

Zpět na článek

Fiala: Česko se zařadilo ke státům, které pomáhají Putinovi. Co udělali s obranou? Nechci to nazvat vlastizrada, ale…

20 komentářů

Uživatel_5494496
Ten člověk dávno ztratil kontakt s realitou.Smutné.
Frantisek Najman
Vlastizradu konal sám Fiala za své minulé vlády na občanech na př. svými sliby stejných platů jako v Německu, totálním okradením důchodců o valorizace důchodů svou zlodějskou pseudoreformou tohoto systému a dalšími věcmi.
torstt
Kde jsou ty ruské tanky, které měly jezdit po Václaváku po nástupu babišovi vlády?
Uživatel_6288356
P.Fiala.Za vaší vlády jste občany přesvědčovat nemusel o vývod peněz na UA široce zkorumpovaných Ukrajinských vládních činitelů.Vy jste si to udělali sami osobě.A lid jste postavil před hotovou věc.Ja vím vám do kapsičky taky něco kaplo
Vladimír Šťastný
Tak Putinovi aktuálně úplně nejvíc pomáhají USA a Izrael svojí agresí vůči Iránu. Díky tomu může Rusko prodávat ropu za trojnásobek....Ale to je na toho politilogického ulízánka asi moc😂
Uživatel_6288356
P.Fiala všichni jdou skočit z 40patra a tak podle vás Česko musí taky?!!
Jiří Špalek
Tak zrovna tak se da vykladat Fialova politika jako vlastizrada, zalezi jestli se na to divate optikou roku 1938, 1945, 1948 nebo 1968. Pokazde tam najdete nejake prvky, ktere muzete pojmenovat jako vlastizradu. To je problem Rusko-Nemeckych vztahu, do kterych jsme zatahovani. Akorat, ze Nemci nas nikdy neosvobodili, ti nas vzdycky zaprahli hlavne v jejich prospech.
Jozef Kolek
zalez do kanálu, trapoš
Vladimír Šťastný
@josef Panda 😂😂😂😂😂
Uživatel_6288356
@Vladimír Šťastný 👍👍
Anton Augustin
@Vladimír Šťastný
Jinde čtu, že Čína zastavila vývoz benzinu a nafty jiným zemím.
Gusto bude husto.
Lucas John
Nikdy jsem si nemyslel, že se ještě někdy budu usmívat poté, co jsem přišel o obrovské množství peněz v investičním podvodu s kryptoměnami. Byl jsem v depresi a styděl jsem se. Nahlásil jsem to všude, ale nikdo mi nepomohl.
Pak mě kamarád seznámil s panem Danielem Wrightem a jeho týmem, certifikovaným expertem na obnovu blockchainu, který spolupracuje s předními autoritami a má kontakty v mezinárodních agenturách. Do dvaceti čtyř hodin vystopoval můj ukradený Bitcoin a získal zpět všechny mé finanční prostředky.
Stačilo mi jen poskytnout důkazy a důvěřovat všem procesům, poté byl můj majetek konečně uvolněn a podvodníci byli díky němu a jeho týmu nalezeni a zatčeni. Dnes mám všechno zpět v peněžence.
Pokud jste se stali obětí, neztrácejte naději. Kontaktujte ho hned teď e-mailem: Trus­twave­.cyber­defen­se@gma­il com. Je legitimní a seslaný Bohem!

..... ..
Libor Krajíček
@Stacy Blbec je blbec, i když je profesor. Pro Fialenka to platí beze zbytku!
Libor Krajíček
😂😂😂 Ten člověk ještě nevystřízlivěl! 😅😅😅
Anton Augustin
@josef Panda
Chápu tě Pepo, raději užívej prázdniny, je vidět, že ta škola ti dala zabrat 😁
josef Panda
Státy, které pomáhají Putinovi je třeba vymazat z mapy svšta.
Stacy
@Uživatel_5494496
Pan profesor má pravdu, to spíše Vy pane Kobliho jste ztratil rozum a soudnost, smutné!
KIng X
@torstt Ty mi připomínáš rty Ukrajince, co se mi smáli, že válka nebude, protože rusové jsou jejich starší bratři. Jsou mrtví. Jak dlouho vydržíš ty?
KIng X
Právě probírá třetí světová a Bureš snižuje výdaje na obranu. Není lepší důkaz, že ten člověk má v hlavě naprosto nasráno. Doslova.
našinec
Když jde o to poškodit ČR, tak Fiala bude vždy stát v prvé řadě. ....Mimochodem, v roce 1938 a 1968 jsme měli početnou a dobře vyzbrojenou armádu. K čemu nám to bylo?! V současné době máme armádu, která je schopna dle Řehky a Pávka, zajistit plnou obranyschopnost země a i nějakou tu bojovou techniku může postrádat. Takže jde jen o to nezaostávat a jít s dobou.