Prostor X
Fiala: Česko se zařadilo ke státům, které pomáhají Putinovi. Co udělali s obranou? Nechci to nazvat vlastizrada, ale…
42 komentářů
Karel Kvitek
0
ANO VLADA pro RUSKEHO hnusu a bídy, SPD FAŠISTI , sekta agenta Bureše, motoriste KREMLU - ŠKODIČI ČESKA- dopadnem jako Madarsko Slovensko
torstt
0
@Karel Kvitek : Chudáci Slováci a Maďaři. Mají vládu a parlament vzešlé z legitimních demokratických voleb.
Mibus
0
@torstt Volby jsou legitimní. Ale demagogicky neříkáte vše. Populisti agresivně útočili na oponenty. Stejně jako nyní agent Bureš, který před volbami soustavně útočil na vládu. Plná ústa totalitního umlčování svobody projevu.a ohledně výsledků voleb. Kolik % by volilo to, co SPD dotáhlo do parlamentu? Čím větší pokrytec, tím agresivněji a hlasitěji ohlupuje lidi. Stejně jako na Slovensku, tak i u nás vítězilo velké ego s malým nástrojem.
Rajchl, SPD a spol. Všechny tyto strany mají kontakt na Rusko je jedno v jaké zemi a kdo je v jejich čele. Všechny bez výjimky mají kontakty s Rusy a všechny do jedné říkají stejné věci. Nepošleme vaše syny do války, samostatnost naší země, nezávislost na EU! Všechny používají stejné myšlenky, stejnou propagandu jako přes kopírák! A lidé jim věří, protože říkají věci, kterým je snazší uvěřit! Klasické vymývání mozku staré ruské školy! A nejhorší je že lidé jim věří! Rusko má speciální oddělení, kde sedí operátoři a sleduji diskuze jako je tato. Pak pod falešnými účty do diskuzí zasahují! Minimálně sleduji atmosféru v dané zemi a pak přilévají olej do ohně! Lidstvo hloupne a nechá si nabulíkovat od populistů a placených východních agentů cokoli, je to vidět všude ! Volil jsem PRO vstup do EU a ano nyní jsem pro její tvrdou transformaci, protože takto to povede jen k rozpadu , ALE cesta na východ k Rusku je tou horší variantou! Dnes všichni mohou říci cokoli, a bez následků, to chcete zpět udavačství a cenzury? Tak podporujte takové zmetky jako je Rajchl!
Nevím jak Česko pomáhá Putinovi (myšleno zřejmě Rusku). Česko se na válku nepřipravuje skoro 30 let. Dnešní válka se týká zejména civilistů. Obnovte alespoň brannou přípravu a nestrašte...
My můžeme být rádi, že šel od válu. Ten, který nadřadil zájmy jiné země nad zájmy Česka a jeho lidu, se nazývá “Fialo”, jak!?
Marit
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tak rozumně! Má-li mít ČZVR vůbec nějakou armádu, nechť je to armáda malá, zaměřená spíše na civilní úkoly jako jsou povodně, požáry a další pomoc při katastrofách. Jakékoli její vojenské nasazení je z podstaty problematické. ČZVR by byla schopná vojensky vzdorovat z okolních zemí možná Slovensku, Rakousku, snad Maďarsku. Ty ostatní, Polsko, Německo i to (nesousední) Rusko by nás brutálně porazily. Chce tady mít někdo druhou Ukrajinu? V případě útoku násobně silnější mocnosti zcela podporuji řešení pana prezidenta Beneše z r. 1938, tedy kapitulaci a podrobení. Pár pisálků v teple exilu bude sice ronit krokodýlí slzy o porobě národa, ale pořád lepší, než jeho likvidace. Nezní to heroicky, do čítanek se to nehodí, ale je to pravda. Doufám, že o hrdinné pomoci ze strany západních spojenců, po těch všech historických i současných zkušenostech, už nesní ani ti největší optimisté.
Fiala, zdá se, že se mu o Putinovi i zdá a kdo na něj nevyrazí na koni, s palcátem v ruce, je jeho pomocník. Budí se propojen..?
KIng X
Právě probírá třetí světová a Bureš snižuje výdaje na obranu. Není lepší důkaz, že ten člověk má v hlavě naprosto nasráno. Doslova.
@KIng X
Ta třetí světová nás vyhladí, takže peníze na zbrojení jdou do kanálu.
Ta třetí světová nás vyhladí, takže peníze na zbrojení jdou do kanálu.
Vlada Stastny
@KIingon A co bys jim poradil? Když zveřejnili rozpočet, opozice začala ječet, že je deficit vysoký a dokonce nezákonný. Teď se zase domáhá toho, že by na obranu mělo jít o 21 mld. více. Není to trochu schíza?
Euroblbeček Havel mává plakátkem, že ví jak ušetřit 64 mld. To se dozvěděl včera? TOP 0,9 byla ve vládní koalici 4 roky a nevzpomínám si na jedinou korunu úspor z jejich strany.
Není účele zavalit armádu horou peněz, to se akorát rozkradou, ukazovalo se to minulé volební období. Armáda musí říct, co chce a vláda na to musí vydělat peníze. Nebo ty vydáváš peníze, které nemáš, na něco co po tobě někdo chce a ani ti to není divné? Vzhledem k úrovni tvých příspěvků bych se ani nedivil.
Euroblbeček Havel mává plakátkem, že ví jak ušetřit 64 mld. To se dozvěděl včera? TOP 0,9 byla ve vládní koalici 4 roky a nevzpomínám si na jedinou korunu úspor z jejich strany.
Není účele zavalit armádu horou peněz, to se akorát rozkradou, ukazovalo se to minulé volební období. Armáda musí říct, co chce a vláda na to musí vydělat peníze. Nebo ty vydáváš peníze, které nemáš, na něco co po tobě někdo chce a ani ti to není divné? Vzhledem k úrovni tvých příspěvků bych se ani nedivil.
Lucas John
Nikdy jsem si nemyslel, že se ještě někdy budu usmívat poté, co jsem přišel o obrovské množství peněz v investičním podvodu s kryptoměnami. Byl jsem v depresi a styděl jsem se. Nahlásil jsem to všude, ale nikdo mi nepomohl.
Pak mě kamarád seznámil s panem Danielem Wrightem a jeho týmem, certifikovaným expertem na obnovu blockchainu, který spolupracuje s předními autoritami a má kontakty v mezinárodních agenturách. Do dvaceti čtyř hodin vystopoval můj ukradený Bitcoin a získal zpět všechny mé finanční prostředky.
Stačilo mi jen poskytnout důkazy a důvěřovat všem procesům, poté byl můj majetek konečně uvolněn a podvodníci byli díky němu a jeho týmu nalezeni a zatčeni. Dnes mám všechno zpět v peněžence.
Pokud jste se stali obětí, neztrácejte naději. Kontaktujte ho hned teď e-mailem: Trustwave.cyberdefense@gmail com. Je legitimní a seslaný Bohem!
..... ..
Pak mě kamarád seznámil s panem Danielem Wrightem a jeho týmem, certifikovaným expertem na obnovu blockchainu, který spolupracuje s předními autoritami a má kontakty v mezinárodních agenturách. Do dvaceti čtyř hodin vystopoval můj ukradený Bitcoin a získal zpět všechny mé finanční prostředky.
Stačilo mi jen poskytnout důkazy a důvěřovat všem procesům, poté byl můj majetek konečně uvolněn a podvodníci byli díky němu a jeho týmu nalezeni a zatčeni. Dnes mám všechno zpět v peněžence.
Pokud jste se stali obětí, neztrácejte naději. Kontaktujte ho hned teď e-mailem: Trustwave.cyberdefense@gmail com. Je legitimní a seslaný Bohem!
..... ..
Když jde o to poškodit ČR, tak Fiala bude vždy stát v prvé řadě. ....Mimochodem, v roce 1938 a 1968 jsme měli početnou a dobře vyzbrojenou armádu. K čemu nám to bylo?! V současné době máme armádu, která je schopna dle Řehky a Pávka, zajistit plnou obranyschopnost země a i nějakou tu bojovou techniku může postrádat. Takže jde jen o to nezaostávat a jít s dobou.
P.Fiala.Za vaší vlády jste občany přesvědčovat nemusel o vývod peněz na UA široce zkorumpovaných Ukrajinských vládních činitelů.Vy jste si to udělali sami osobě.A lid jste postavil před hotovou věc.Ja vím vám do kapsičky taky něco kaplo
Vlastizradu konal sám Fiala za své minulé vlády na občanech na př. svými sliby stejných platů jako v Německu, totálním okradením důchodců o valorizace důchodů svou zlodějskou pseudoreformou tohoto systému a dalšími věcmi.
Kde jsou ty ruské tanky, které měly jezdit po Václaváku po nástupu babišovi vlády?
Státy, které pomáhají Putinovi je třeba vymazat z mapy svšta.
Tak zrovna tak se da vykladat Fialova politika jako vlastizrada, zalezi jestli se na to divate optikou roku 1938, 1945, 1948 nebo 1968. Pokazde tam najdete nejake prvky, ktere muzete pojmenovat jako vlastizradu. To je problem Rusko-Nemeckych vztahu, do kterych jsme zatahovani. Akorat, ze Nemci nas nikdy neosvobodili, ti nas vzdycky zaprahli hlavne v jejich prospech.
Vladimír Šťastný
Tak Putinovi aktuálně úplně nejvíc pomáhají USA a Izrael svojí agresí vůči Iránu. Díky tomu může Rusko prodávat ropu za trojnásobek....Ale to je na toho politilogického ulízánka asi moc😂
Ten člověk dávno ztratil kontakt s realitou.Smutné.
@Uživatel_5494496
Pan profesor má pravdu, to spíše Vy pane Kobliho jste ztratil rozum a soudnost, smutné!
Pan profesor má pravdu, to spíše Vy pane Kobliho jste ztratil rozum a soudnost, smutné!