Prostor X

Zpět na článek

Bartkovský: Ukrajinci jsou pro některé Čechy málo zubožení. Pomáhat asi máme, až budou všichni mrtví

32 komentářů

Jóža Oltec
Dokud nevycepení ti co jsou dodnes načichlí bolševismem, podobné odsuzování bude existovat. Mezi ně patří i česká nefachčenka která mají vsugerované, že Ukrajinci jim berou "jejich" dávky.
Milos Barta
@Jozef Kolek Tak nekecej nekecej.
Alois Rudý
Samozřejmně to není naše válka. A Ukrajinci a jejich podporovatel si měli uvědomit, že kdo seje vítr sklízí bouři. Rusko řadu let Ukrajinskou vládu žádalo aby stáhla polofašistické vojenské oddíly odstřelující ruskojazyčná města Donbasu. Bezúspěšně, takže postup Ruska je obecně logický a pochopitelný.😶
Jiří Ježek
@Jóža Oltec
Když se Vám u nás nelíbí, odstěhuje se. Ukrajina bude dobrá volba. Kdo umí krást, neztratí se tam 😉
Miroslav Kašpar
@Alois Rudý No tebe bych tu fakt nečekal, ty jeden rudej fleku na dně český kotliny
eva27
@Anton Augustin #Vatnik! Páchnete russáckem. Fuj!
eva27
@Jozef Kolek Páchnete russáckem, flastenče! Fuj!
Thomas Ireland
@ježku jste mimoJiří Ježek
Miroslav Kašpar
No jo, prostí našinci nevidí (nebo spíš nechtějí vidět), jak se tu máme skvěle a soustavně řvou, jací jsou sami chudáci. A když pak narazí na někoho, jehož mentalita není taková "soustavně naříkající", tak nevědí, která bije. Inu, to jsou ty nevhodné vedlejší účinky relativního blahobytu
Alois Rudý
@KIng X ...klid králíku, blouzníš🥕🐰
KIng X
@Alois Rudý Mám ti zařídit návštěvu ukrajinské komunity? Během pěti minut tě přejmenují na Fialový...
KIng X
Jak chceš bojovat s tímhle: "babiš všechno napraví. Já mám měsíčně 18 000 (z dávek) a ti Ukrajinci, tři pracují, měsíčně každý 25 000, to je 60 000(!). babiš nám dá".

Jedině "táhni makat, tupý ksindle"
Pavel Nyklíček
@Milos Barta
Kecá kecá...
Jóža Oltec
@Leo Podstanicky Stupidní anti semitismus, židobijče.
KIng X
@Alois Rudý jak to mluvíš s mým kamarádem, špindíro?
Alois Rudý
@Miroslav Kašpar ...zase ze sebe děláš kašpara ?😉
Jiří Ježek
@Jóža Oltec
Netykat! Husy jsme spolu nepásli, soudruhu!
Jóža Oltec
@eva27..... Kteří jsou sami na dávkách..
KIng X
@Alois Rudý Ty černý brejle si vezmi sebou. Budeš je pak potřebovat.
Jóža Oltec
@Jiří Ježek Ty neumíš moc dobře číst, viď? Liskali tě na ZŠ v hodinách češtiny?
Alois Rudý
@KIng X ..jistěm jsou to extrémisté ohrožující bezpečnost a životy občanů Česka, jak píšeš.😎
eva27
@Jóža Oltec Podle nich jim
zároveň berou práci a zároveň se válejí na podpoře a žijí si jako prasata v žitě. Samozřejmě za peníze našich flastenců.
Jozef Kolek
kecy kecy
Anton Augustin
V kavárně-hospodě najdu Ukrajince také u nás, nemusím kvůli tomu jezdit na Ukrajinu, ti si žádnou válku nepřipouští.
Miroslav Kašpar
@KIng X No jasně; v devadesátkách jsme jezdili pracovně do Mostu. A tam jsem s "klientem" mimo jiné dlouze besedoval třeba o tom, jak dlouho to bude trvat, než se (pokud tedy vůbec) dokážeme zbavit těch reliktů bolševika v nás. Tedy nejen těch vyloženě "zlodějských zvyků", ale zejména takových těch návyků, jako že je naprosto samozřejmé, že je spousta věcí "zdarma" - školství, zdravotnictví, ... a podobných "pohodlných svinstev", na která jsme byli za bolševika zvyklí. On říkal, že to bude za pár let pryč, já jsem oponoval, že to potvá jednotky, ne-li desítky generací, a kdo ví, jak to dopadne.
No, a ukazuje se, že už máme alespoň "dobře nakročeno": vládnou nám estébáci, typičtí zemští škůdci, za jejichž způsoby by se nemusel stydět ani Don Corleone a "nadpoloviční většinna našinců" je miluje... Nuže, dobrá
arbitr
Takhle si to nikdo nepředstavoval.
Obávám se, že Ukrajinci a Ukrajina jsou obětí mocenských hrátek a teď Západ neví, jak z toho ven ?
Vypálit na pozemní cíle čtyři a půl milinou velkorážních granátů znamená srovnat průměrně velký stát se zemí ("Česká iniciativa"), o dalších raketách a p. ze zbytku světa nemluvě. A konec v nedohlednu...
Trump očividně zastává teorii rozděleného světa a vymezené spolupráce, která v podstatě fungovala od vzniku "Železné opony" až do rozpadu SSSR a východního bloku.
Potřebuje silné Rusko , které nepadne do závislosti na Číně. Pokud ano, Čína bude světovou jedničkou nejen ekonomicky.
Pokud padne jen Putin, hrozí riziko nástupu "jestřábů" s množstvím jaderných hlavic ...
Čína neválčí, ale přebytky investuje v třetím světě a množství těžebních licencí, pozemků a majetkových účastí po celém světš se stává nekontrolovatelným a ekonomicky nebezpečným.
Ukrajina je tak předlužená, že v budoucnu nedokáže hradit ani úroky, takže možná bude papírově samostatná, leč hospodářsky nesvéprávná.
KIng X
@Miroslav Kašpar Byli ubožáci celej socík a to se propsalo do zbytku jejich života. I kdyby teď měli milion ročně, bez socíku si do té držky neuvidí. Nebo myslíš, že jsou v dospělosti schopni chytit nový směr? Jak by se jim to asi tak povedlo? To dřív naučíš opici ovládat motorku.
Jóža Oltec
Proletáři celého světa jako Ježek, vyližte si řitě. Lepší? 😎😎
Anton Augustin
@eva27
Jste nějak východně vzdělaná, asi také "vatník", ale té druhé strany.
Obě jsou mi kdesi, na tancích v roce 1968 jste seděli vedle sebe, Ukrajinec Brežněv tomu velel.
Anton Augustin
@Thomas Ireland
Vy do toho Kyjeva můžete jet též, budete tam doma.
Martin Jelínek
Sedíte nad vejcích Benedikt je z jakého jazyka. Slovosled jako od Krajča
Leo Podstanicky
primitivní židizmus