Prostor X

Zpět na článek

Bartkovský: Ukrajinci jsou pro některé Čechy málo zubožení. Pomáhat asi máme, až budou všichni mrtví

19 komentářů

KIng X
Jak chceš bojovat s tímhle: "babiš všechno napraví. Já mám měsíčně 18 000 (z dávek) a ti Ukrajinci, tři pracují, měsíčně každý 25 000, to je 60 000(!). babiš nám dá".

Jedině "táhni makat, tupý ksindle"
Alois Rudý
@KIng X ...klid králíku, blouzníš🥕🐰
Jozef Kolek
kecy kecy
Milos Barta
@Jozef Kolek Tak nekecej nekecej.
Pavel Nyklíček
@Milos Barta
Kecá kecá...
eva27
@Jozef Kolek Páchnete russáckem, flastenče! Fuj!
Anton Augustin
V kavárně-hospodě najdu Ukrajince také u nás, nemusím kvůli tomu jezdit na Ukrajinu, ti si žádnou válku nepřipouští.
eva27
@Anton Augustin #Vatnik! Páchnete russáckem. Fuj!
Anton Augustin
@eva27
Jste nějak východně vzdělaná, asi také "vatník", ale té druhé strany.
Obě jsou mi kdesi, na tancích v roce 1968 jste seděli vedle sebe, Ukrajinec Brežněv tomu velel.
Alois Rudý
Samozřejmně to není naše válka. A Ukrajinci a jejich podporovatel si měli uvědomit, že kdo seje vítr sklízí bouři. Rusko řadu let Ukrajinskou vládu žádalo aby stáhla polofašistické vojenské oddíly odstřelující ruskojazyčná města Donbasu. Bezúspěšně, takže postup Ruska je obecně logický a pochopitelný.😶
KIng X
@Alois Rudý Mám ti zařídit návštěvu ukrajinské komunity? Během pěti minut tě přejmenují na Fialový...
Alois Rudý
@KIng X ..jistěm jsou to extrémisté ohrožující bezpečnost a životy občanů Česka, jak píšeš.😎
Martin Jelínek
Sedíte nad vejcích Benedikt je z jakého jazyka. Slovosled jako od Krajča
Leo Podstanicky
primitivní židizmus
Jóža Oltec
Dokud nevycepení ti co jsou dodnes načichlí bolševismem, podobné odsuzování bude existovat. Mezi ně patří i česká nefachčenka která mají vsugerované, že Ukrajinci jim berou "jejich" dávky.
Jiří Ježek
@Jóža Oltec
Když se Vám u nás nelíbí, odstěhuje se. Ukrajina bude dobrá volba. Kdo umí krást, neztratí se tam 😉
Thomas Ireland
@ježku jste mimoJiří Ježek
Anton Augustin
@Thomas Ireland
Vy do toho Kyjeva můžete jet též, budete tam doma.
eva27
@Jóža Oltec Podle nich jim
zároveň berou práci a zároveň se válejí na podpoře a žijí si jako prasata v žitě. Samozřejmě za peníze našich flastenců.