Komentáře
Návrat lékařky Protopopové z kauzy „prázdnin“ Babišova syna na Krymu vrací i nezodpovězené otázky
21 komentářů
V každé civilizované zemi by Bureš alias Babiš chodil kanály, pokud by tedy nebyl v lochu. u nás je předsedou vlády, protože jsme ve stadiu, kdy volby legitimizují kriminální chování. Většina hlupáků v této zemi tomu tleská. Naštěstí jsou zde velmi hlasitě slyšet ti, co tomu netleskají... A je jedno, že je jich menšina, o právech a pravdě se nehlasuje
Mě by spíše zajímal výsledek soudního líčení u Nagyové.
Tu Slabiš nechal na holičkách a soud bude soudit za krátký čas právě ji.
Výsledek pro ní kladný jistě nebude a vyzere si to holka dosyta, ale veřejnost bude mít mustr, jak by právé dopadl sám Slabiš.
Bude to zajímavé a jsem rád, že jsem nikdy nepodlehl kouzlu dotací a že se jich nabízelo.
Tu Slabiš nechal na holičkách a soud bude soudit za krátký čas právě ji.
Výsledek pro ní kladný jistě nebude a vyzere si to holka dosyta, ale veřejnost bude mít mustr, jak by právé dopadl sám Slabiš.
Bude to zajímavé a jsem rád, že jsem nikdy nepodlehl kouzlu dotací a že se jich nabízelo.
Návrat lékařky není důležitý, důležitý je návrat Babiše jako předsedy vlády. SLÁVA Babišovi.😎
Koho to šokuje, nechť se přihlásí... 🤣 Dluhy se prostě musí splácet, Andy to ví! Ještě se mu hodí, aby dementovala zprávy o jeho demenci a poruchách osobnosti.
@Uživatel_5700993 ...jenom bych chtěl vědět kterou zemi si představuješ coby civilizovanou (konkrétně)
velký návrat , to nemá chybu, pod vedením samotného předsedy vlády , odborníci tam musí být ne nějaké Džamily
@Pavel Nyklíček jo to bude svanda, az tu mrchu odsoudi...jsem pak zvedav na Burese jak se bude "kroutit", ale k Protopopove - to je bizar na entou, ale nic jineho se neda od teto luzovlady cekat
takže víme že jeho syn je nemocný takže víme že se ho snažili poštvat proti otci což se jim povedlo taky víme že jeho syn stále dostává peníze od otce také víme že mu chudákovi ti reportéři slibovali peníze a slávu také víme že byl opomenut v dělení majetku také víme že jeho matka je podporovaná bývalým a také víme že reflex není to co býval - odchod posledního slušného redaktora stoniše vše dokonal opravdu je smutné kam až to tento časopis došel také víme že měl náklad 150 000 dnes 35 000 + 10 000 na webu opravdu stoupající kvalita a kvantita
kdo čte Stoniše na síti X, tak ví své. je to jen další z řady Burešových poskoků, stejně jako Komárek nebo Korecký