Komentáře
Návrat lékařky Protopopové z kauzy „prázdnin“ Babišova syna na Krymu vrací i nezodpovězené otázky
33 komentářů
torstt
0
Paní Slonková, pane Klusáku, ťuk, ťuk, ťuk, vstáváme! Hurá do práce! Už jste jistě odpočatí a natěšení do nových úkolů! Určitě nějakou novou causu ohledně syna p. premiéra vytvoříte! Tak šup, šup sem s ní! Můžete se s důvěrou obrátit na Deník N, Respekt, Reflex a další nezaujatá, objektivní, vyvážená média. Když se ruka k ruce vina, tak se dílo podaří !
Alois Rudý
Novinářský pisálku o jaké "nezodpovězené otázky" konkrétně jde ?😂
Pavel Hanzl
Tahle neskutečně nechutná kauza ukazuje hloubku estébákovy psychopatie, kdy je schopen terorizovat i vlastní rodinu!
Vlastní děti zatáhl do miliónového tunelu, kde jim hrozil kriminál natvrdo! Co je to preboga za zmetka?
Vlastní děti zatáhl do miliónového tunelu, kde jim hrozil kriminál natvrdo! Co je to preboga za zmetka?
Nějak to těm Rusům musí splatit .. lékařská zpráva, ubytování v léčebně, pobyt na okupovaném Krymu a doprava osoby tam a zpět vč. zapůjčení partnerky něco stojí.. KGB ví, jak si to vybrat ..
Alois Rudý
Sezemský , to jsi zatím nezjistil spojitost umístění Babišova syna na Krymu s okupací Krymu ? Vždyť je zcela jasné, že ne Putin, ale Babiš je viníkem této okupace, aby tam mohl být jeho syn umístěn. Nějak nám slábneš a ztrácíš fialové nápady😂🤣
Vládní koordinátorkou pro oblast duševního zdraví byla jmenována Dita Protopopová. Která se proslavila odstavením mladého Babiše přes falešný psychiatrický posudek. A pak ho údajně za léčením odtransportovala na ruský Krym. To proto, aby svého otce neohrozil popisem toho, co se okolo Čapího hnízda dělo.
Každému myslícímu se z toho musí zježit chlupy. Protopopová totiž připomíná ruské zneužívání psychiatrické "péče" k likvidaci politických oponentů. Zvlášť když to vypadá, že je Babiš psychiatrickou "péčí" až posedlý.
Každému myslícímu se z toho musí zježit chlupy. Protopopová totiž připomíná ruské zneužívání psychiatrické "péče" k likvidaci politických oponentů. Zvlášť když to vypadá, že je Babiš psychiatrickou "péčí" až posedlý.
Alois Rudý
@Pavel Maleček ....Maleček už máš sbaleno ?😎
velký návrat , to nemá chybu, pod vedením samotného předsedy vlády , odborníci tam musí být ne nějaké Džamily
Alois Rudý
Návrat lékařky není důležitý, důležitý je návrat Babiše jako předsedy vlády. SLÁVA Babišovi.😎
Uživatel_5577504
To někoho zajímá?!?
Milena Drábková
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Žena na svém místě a Redaktor s tim nic neudělá jen drysta lži a pomluvy
Mě by spíše zajímal výsledek soudního líčení u Nagyové.
Tu Slabiš nechal na holičkách a soud bude soudit za krátký čas právě ji.
Výsledek pro ní kladný jistě nebude a vyzere si to holka dosyta, ale veřejnost bude mít mustr, jak by právé dopadl sám Slabiš.
Bude to zajímavé a jsem rád, že jsem nikdy nepodlehl kouzlu dotací a že se jich nabízelo.
Tu Slabiš nechal na holičkách a soud bude soudit za krátký čas právě ji.
Výsledek pro ní kladný jistě nebude a vyzere si to holka dosyta, ale veřejnost bude mít mustr, jak by právé dopadl sám Slabiš.
Bude to zajímavé a jsem rád, že jsem nikdy nepodlehl kouzlu dotací a že se jich nabízelo.
@Pavel Nyklíček jo to bude svanda, az tu mrchu odsoudi...jsem pak zvedav na Burese jak se bude "kroutit", ale k Protopopove - to je bizar na entou, ale nic jineho se neda od teto luzovlady cekat
Alois Rudý
Di ty "nezodpovězená novinářská otázko", že by až tak ?😂🤣
Koho to šokuje, nechť se přihlásí... 🤣 Dluhy se prostě musí splácet, Andy to ví! Ještě se mu hodí, aby dementovala zprávy o jeho demenci a poruchách osobnosti.
V každé civilizované zemi by Bureš alias Babiš chodil kanály, pokud by tedy nebyl v lochu. u nás je předsedou vlády, protože jsme ve stadiu, kdy volby legitimizují kriminální chování. Většina hlupáků v této zemi tomu tleská. Naštěstí jsou zde velmi hlasitě slyšet ti, co tomu netleskají... A je jedno, že je jich menšina, o právech a pravdě se nehlasuje
takže víme že jeho syn je nemocný takže víme že se ho snažili poštvat proti otci což se jim povedlo taky víme že jeho syn stále dostává peníze od otce také víme že mu chudákovi ti reportéři slibovali peníze a slávu také víme že byl opomenut v dělení majetku také víme že jeho matka je podporovaná bývalým a také víme že reflex není to co býval - odchod posledního slušného redaktora stoniše vše dokonal opravdu je smutné kam až to tento časopis došel také víme že měl náklad 150 000 dnes 35 000 + 10 000 na webu opravdu stoupající kvalita a kvantita
Reflexx je teď plátek který se snaží vytahnout Babiše juniora jako senzaci která neni a je to jen nemocný člověk