Rozhovory

Zpět na článek

Josef Maršálek o Macinkovi: Nesnáším neslušnost a lhaní. Je vulgární, že to vůbec musíme řešit

27 komentářů

Jiří Červený
@jarod72pm Je pravdou, že pamatuji prezidenta, za kterého se pro jeho lhaní muselo omluvit ministerstvo financí. Ano, byl to ten samý, kterého z přímém přenosu kamer z vládního zámku odváželi v deliriu tremes na jednotku intenzivní péče. A ano, je to ten samý, který se doktorům, co mu zachránili život následně veřejně vyhrožoval, že je zažaluje.
Jiří Červený
@jarod72pm Aha. A co konkrétně dokázal Macinka? Kromě toho tedy, že vzorně nosil tašku velikánovi Vašíkovi Klausů. No, to jsem jedno velké ucho.
A mimochodem, v čem kdy konkrétně lhal Petr Pavel. Ale kokrétně.
Jaroslav Lindner
Babiš si přibral do své squadry skupinu humanoidů pro výkon špinavé práce. Je to parta na jedno použití, která má v repertoáru urážky státníků, kohabitaci, hajlování, pálení mostů a podobné speciality. Vlastně si je jen půjčil od jejich majitele a sponzora.
Uživatel_5700993
Není žádný Macinka. Macinka je jen bezvýznamný šašek. Za vším hledejme devadesátkového šíbra Tykače (Motoinvest, Agrobanka a další) a jeho nástroj Václava Klause. Ten má motiv se mstít a Macinka je jen jeho produkt. Čím dříve to pochopíme, tím lépe.
Uživatel_5700993
@Jiří Červený
hlupáci z páté kolony ucítili šanci...
Uživatel_5700993
@bella. čím dříve pochopíme, že mezi námi žijí podobní nenávistní hlupáci jako ty, tím lépe
Jiří Červený
@bella. Tak, to ty musíš být trpaslík z vysokopevnostniho betonu.
jarod72pm
Pan Maršálek nic v životě nedokázal , maximálně upéct bábovku . Macinka jedná tak jak si prezident zaslouží . Tak ulhaného prezidentq jsme ještě neměli !
Jiří Červený
@Jaroslav Lindner Zaregistroval jste tohle:
http­s://ww­w.no­vinky­.cz/cl­anek­/doma­ci-se-svobodou-projevu-ma-babisovi-radit-byvala-pritelkyne-ruska-z-trikolory-40560693
Já Vám nevím. To opravdu tahle zdivočelá banda soutěží v tom, kdo udělá větší kotrmelec - použil bych jiné kouzelné slůvko. Ale jak se říká v Cimrmanech: "Jen žádné archaismy".
Igor
@Jiří Studnička Jakože fór? Ha ha... Neumíš to líp?
Jiří Studnička
Maršálku, dávej raději bacha, aby se ti nepřipálila cibulka !!
bella.
🟥Maršálku, Vy mi připomínáte toho Bolka Polívku.
Ten vystoupil taky a dostal grant 90 000 000 na svou " uměleckou činnost ".
- Jinak - cukrář mi vydrancované hospodářství, zdevastované školství a vyšší porodnost Česka, aby nás nepohltili Ukrajinci nezajistí, ale Vy o demografické křivce ( a její kvalitě !!!zjevně nevíte nic).

Být vlajkonošem Milionu chvilek , Maršálku , anebo Čvančarová ( to je jedno kdo ) a omlouvat , nebo dokonce adorovat Petra Pavla a nevnímat co tady na Vás ( samozřejmě taky ! ) napáchala minulá vláda a on je prostě věc mentálních schopností, které ne každý ve výbavě má.
Tak to beru já a vím, že vysvětlování nemá cenu. Blbost má sílu betonu.😄🟥
Pavel Nyklíček
@Giovanni Matteo
A co mám dělat když BTC nemám?
Já snad zůstanu i nadále šťastný..
Giovanni Matteo
Byl jsem podveden o 154 000 dolarů. Mluvil jsem s Rusem, kterému jsem poslal peníze v bitcoinech, a málem jsem o všechno přišel. Pan Dennis, který s obchodováním teprve začínal, však včas zasáhl a získal pro mě zpět 154 000 dolarů v bitcoinech. Odvádí opravdu skvělou práci; doporučil jsem ho několika přátelům a kolegům, kteří se stali spokojenými zákazníky. Byl mi velkou pomocí v mém obchodním podnikání. Můžete ho kontaktovat. Hacking and Fund Recovery. Je nejlepší a má širokou škálu dovedností v oblasti vymáhání a odhalování podvodníků. Jsem rád, že jsem dostal své peníze zpět; není žádná ostuda stát se obětí jedné z těchto sofistikovaných a predátorských operací. Tímto způsobem můžete získat zpět některé nebo všechny své ztracené finanční prostředky a zabránit podvodným útokům. Chcete-li získat zpět své neoprávněně nabyté bitcoinové prostředky, vymazat nebo smazat svůj trestní rejstřík a zahájit těžbu bitcoinů, kontaktujte TRUSTWAVE CYBERDEFENSE na této e-mailové adrese: Trus­twave­.cyber­defen­se@ gmail com
libor Nevtipil
Ševče, drž se svého kopyta!
Uživatel_5577504
Já zas nesnáším bukvice. A nesnáším komouše. Toho, co straší na hradě obzvlášť.
Je to moje věc. A paní Maršálek může taky nesnášet, koho chce. Ne?
Misot
Bezprecedentní vydírání a vyhrožování prezidentovi Zemanovi ze strany předsedkyně Sněmovny Pekarové (že ho zbaví svéprávnosti) a místopředsedy Sněmovny Skopečka a Ferjenčíka (že rozpočet Hradu sníží na 0), pokud nejmenuje jejich vládu...A radní Lang ho chtěl dokonce "podřezat jako svini!"(dle soudu přestupek). Ale to tehdy nevadilo ani Spolu, ani médiím, ani "umělcům", ani Milionům chvilek.... ani cukrářům!
Igor
@Uživatel_89263 Ale, jdi ty brepto! 🤣🤣🤣
Uživatel_89263
ušmudlanej upocenej neumětel takto krátce by se dal zhodnotit tento rádoby předraženej cukrář co stojí na straně těch správných hodnot
Anton Augustin
Ať se podívá na zdejší diskuzi, uvidí tu liberální vzdělanost v celé své kráse.
Může následovat Kluse, Mádla nebo Polívku atd, sledovanost s těmi dobrotrusy v pořadech klesla na polovinu, nova nebo prima je potom posouvala v čase na méně atraktivní pozice.
Kdo chce kam, pomozme mu tam.
Karel Kvitek
VLADA ŠKODÍČŮ ČESKA- vyhrala pomocí podvodu , nekonečnych ruskych lží , desinfo o SPALENÉ zemi, která přijde s touto vladou hnusu ,bídy, SPD fašistů ,motoristů KREMLU a sekty agenta ruska-anoBabiš si nyní vyžírá to, s čím si ve své sobecké bezohlednosti zahrával. Apelovat na jeho etiku je zbytečné, takovými přežitky se nikdy nezabýval. Měl by ale pochopit, že ruská fronta internetového fašismu nemusí být nakonec vítězná
Ringhofer
Má pravdu, Reflexi... naprostou!
Radek Kocvelda
@Uživatel_5700993 tvl na to že nesleduje TV rádio,ale asi rád váříš jak pejsek a kočička vole.😎
Pavel Nyklíček
@Jiří Studnička
Taková připálená cibulka, třeba v krémovém dortu, musí být na pováženou...
plavcice
Chudàku!
Petr Klimánek
velké zklamání, Maršálek na krabici mléka si to vypije
Igor
@jarod72pm Ty jsi tedy kritický blázinek! 🤣🤣🤣 Tak se nám představ celým jménem a dej CV, ať závidíme! 🤣🤣🤣