Rozhovory
Josef Maršálek o Macinkovi: Nesnáším neslušnost a lhaní. Je vulgární, že to vůbec musíme řešit
10 komentářů
Jiří Studnička
1
Maršálku, dávej raději bacha, aby se ti nepřipálila cibulka !!
🟥Maršálku, Vy mi připomínáte toho Bolka Polívku.
Ten vystoupil taky a dostal grant 90 000 000 na svou " uměleckou činnost ".
- Jinak - cukrář mi vydrancované hospodářství, zdevastované školství a vyšší porodnost Česka, aby nás nepohltili Ukrajinci nezajistí, ale Vy o demografické křivce ( a její kvalitě !!!zjevně nevíte nic).
Být vlajkonošem Milionu chvilek , Maršálku , anebo Čvančarová ( to je jedno kdo ) a omlouvat , nebo dokonce adorovat Petra Pavla a nevnímat co tady na Vás ( samozřejmě taky ! ) napáchala minulá vláda a on je prostě věc mentálních schopností, které ne každý ve výbavě má.
Tak to beru já a vím, že vysvětlování nemá cenu. Blbost má sílu betonu.😄🟥
Ten vystoupil taky a dostal grant 90 000 000 na svou " uměleckou činnost ".
- Jinak - cukrář mi vydrancované hospodářství, zdevastované školství a vyšší porodnost Česka, aby nás nepohltili Ukrajinci nezajistí, ale Vy o demografické křivce ( a její kvalitě !!!zjevně nevíte nic).
Být vlajkonošem Milionu chvilek , Maršálku , anebo Čvančarová ( to je jedno kdo ) a omlouvat , nebo dokonce adorovat Petra Pavla a nevnímat co tady na Vás ( samozřejmě taky ! ) napáchala minulá vláda a on je prostě věc mentálních schopností, které ne každý ve výbavě má.
Tak to beru já a vím, že vysvětlování nemá cenu. Blbost má sílu betonu.😄🟥
Já zas nesnáším bukvice. A nesnáším komouše. Toho, co straší na hradě obzvlášť.
Je to moje věc. A paní Maršálek může taky nesnášet, koho chce. Ne?
Je to moje věc. A paní Maršálek může taky nesnášet, koho chce. Ne?
ušmudlanej upocenej neumětel takto krátce by se dal zhodnotit tento rádoby předraženej cukrář co stojí na straně těch správných hodnot
Pan Maršálek nic v životě nedokázal , maximálně upéct bábovku . Macinka jedná tak jak si prezident zaslouží . Tak ulhaného prezidentq jsme ještě neměli !
@jarod72pm Aha. A co konkrétně dokázal Macinka? Kromě toho tedy, že vzorně nosil tašku velikánovi Vašíkovi Klausů. No, to jsem jedno velké ucho.
A mimochodem, v čem kdy konkrétně lhal Petr Pavel. Ale kokrétně.
A mimochodem, v čem kdy konkrétně lhal Petr Pavel. Ale kokrétně.
@jarod72pm Je pravdou, že pamatuji prezidenta, za kterého se pro jeho lhaní muselo omluvit ministerstvo financí. Ano, byl to ten samý, kterého z přímém přenosu kamer z vládního zámku odváželi v deliriu tremes na jednotku intenzivní péče. A ano, je to ten samý, který se doktorům, co mu zachránili život následně veřejně vyhrožoval, že je zažaluje.
Babiš si přibral do své squadry skupinu humanoidů pro výkon špinavé práce. Je to parta na jedno použití, která má v repertoáru urážky státníků, kohabitaci, hajlování, pálení mostů a podobné speciality. Vlastně si je jen půjčil od jejich majitele a sponzora.
@Jaroslav Lindner Zaregistroval jste tohle:
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-se-svobodou-projevu-ma-babisovi-radit-byvala-pritelkyne-ruska-z-trikolory-40560693
Já Vám nevím. To opravdu tahle zdivočelá banda soutěží v tom, kdo udělá větší kotrmelec - použil bych jiné kouzelné slůvko. Ale jak se říká v Cimrmanech: "Jen žádné archaismy".
https://www.novinky.cz/clanek/domaci-se-svobodou-projevu-ma-babisovi-radit-byvala-pritelkyne-ruska-z-trikolory-40560693
Já Vám nevím. To opravdu tahle zdivočelá banda soutěží v tom, kdo udělá větší kotrmelec - použil bych jiné kouzelné slůvko. Ale jak se říká v Cimrmanech: "Jen žádné archaismy".