Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Macinka, Okamura a Rajchl jsou okraj. Hlavní problém je Babiš a jeho snaha vše jen „vysedět“

48 komentářů

hany987
Vážený pane Vladimíre, taky jsme tam mrzl a měl z toho celého naprosto stejný dojem jako vy. Velké díky bohu za ty lidi, fakt dík, ale např. vůbec tam nezaznělo, že Andrej lže a lže a lže - prezidentovi i nám všem do očí ohledně svého střetu zájmů a přitom se chechtá jako ušlápnutá kryska a už si přidělil dalších 250 melounů pro Agrofert. Jak mu přišlápnout na ten krysí ocas, to je teď ta otázka? Moc dobrý nápad je pokračovat s těmi klidnými demonstracemi v okolí těch dotčených a nám se vysmívajících pánů (nebo spíše soudruhů?)
Bretislav Valenta
Skvělé jako vždy, děkuji pane Mertliku👍
jasu1
To vše zavinila současná opozice v čele s brněnským profesorem a pobočníkem maloměstským starostou. Zoufalá komunikace s pro ně zřejmě nepochopitelnými voliči.
Prázdné floskule a fráze, zvyšování daní a hloupé kauzy, ještě hloupěji řešené.
Prostě jim nakloněné občany zklamali. Volební kampaň antiBabiš a vysílání signálů místo ofenzivní pozitivní palby do váhajicích.
A zdá se,že ani povolbách nic nepochopili. ODS Kupka, Rychtáři Rakušan, Piráti Dement, TOP 09?ví vůbec někdo kdo vede,
Možná jen Lidovci tam pustí úspěšnou mladší pušku.
Popisujete bídu současné koalice,máte pravdu ale nikoho to už nezajímá. Tlačte chtěné budoucí vládní partaje aby přestali skučet a začali se rvát o voliče za tři roky. Ale voliči chtějí slyšet a vidět reálnou změnu. Ta ale zatim nenastala a čas běží.
Jiří Červený
@epr3 A před Fialou 8 let Babiš. Co tam máš dál?
Petr Minář
@Zdeněk Bambousek
Kdo ti bráni? Jsi natolik nesvéprávný, že netrefíš na Parlamentní listy?
Petr Klimánek
bezvýznamná demonstrace v Praze na podporu roztřeseného Pávka při tiskové konferenci , béčkoví umělci, Babiš mediátor mezi hradem a motoristy se musel dobře bavit , žádný únor se konat určitě nebude , lidé mají jimné starosti než SMS z kterých se někdo podělal
Eduard Sykora
kde autor přišel k čislu 90 tisíc lidí? (letecké záběry ukázali 18 - 25 tisíc / dneska to AI umí spočíst fakt rychle)
Petr Klimánek
@Petr Minář koukni na horníky v Ostravě jak dali Pavkovi na frak
Petr Minář
@Petr Klimánek
Bezvýznamná demonstrace, a z Mrcinky je politická mršinka a naciTurek je dobrý už jen ke zmoštování. Už se těším, co přinese nějaká příští významnější demonstrace.
Jozef Kolek
mertliku - du blejt velebnosti!!!
Zdeněk Bambousek
Nad podobnými texty je nejlépe odplivnout si a číst něco méně zhovadilého...
Asatin
Pane Mertlik je to tak,jedine s pozice velkeho tlaku budem shopni je vyhodit ze Strakovky.
Alois Rudý
Mertlík, ono se spíše zdá, že tvůj vymaštěný fialový mozek se snaží vysedět nového Fialu😂🤣
Anton Augustin
Naopak, Babiš se ukázal po úprku Pavla jako kliďas.
epr3
@Jaromír Londin
...střední stav eroduje...v tom s vámi souhlasím ale kdo za to může? Babiš? Ale teď tu čtyři roky vládnul Fiala a co pro ten střední stav udělal? Zvedl mu daně...
Uživatel_5337246
Zřejmě budete podvraťácký charakter jako je Mertlik
Alois Rudý
@hany987....co k tomu říci, snad jenom to, že někdo s takovým uvažováním se vůbec naučil psát je hotový zázrak 😂🤣 A jenom poznámka, mrzl jste tam na podporu bývalého kariérního soudruha, exkomunisty na hradě, absolventa VUMLu a aktivního předsedy II. základní organizace KSČ tehdejšího "zpravodajského oddělení". To jen tak nevymyslíš😁
epr3
@Jiří Červený Babiš zvedal daně? Měl bys na to nějaký odkaz?
Petr Minář
@jasu1 Rvát se o voliče jako jasu1...🤣🤣🤣
Mirek Šubrt
@Petr Minář
Demonstrace?.
Bezvýznamných individuí a komediantů a do toho polovina Ukrošu naprostá fraška dezolátu a úchylu.
Macinka nastupující velký politik, který dokonale vymazal gumu s Hradu kterého donutil k pláči, lampasáka.
Tak zase příště.🙋🙋🙋
Mirek Šubrt
@jasu1
Tak jsem se nenasmál ani když " světový lídr"
Pjotr Kampelička nabízel slevněnou Nutellu 😂😂
KUPKA 💩 je prý laskavý, vzdělaný!!!!
To je poslední předseda ODSS ten komiks co neustále v předklonu kýve hlavou jak postižený osel a padá s něj jedná větší hovadiny za druhou,kuva vy jste vemeno.😂😂😂
Mirek Šubrt
Neskuteční borci, Andrej Babiš po druhé zvolený premiérem ČR,s Jindrou Rajchlem se bojí do diskuse jak politruk Foltýn,tak DoziStan vykulenec Rakušan a Petr Macinka dokonalé znemožnil soudruha Pávka.
Petr Macinka,politik budoucnosti.👍.
MERTLÍK? NEZNÁM.🤷
Sylva Sauerova
Nezmínil jste všechny ty žvásty o "slušnosti", pane Mertlíku. Kampak na ně s nějakou slušností ! Slušnost berou zásadně jen jako slabost. Rusácké, putinovské manýry jak vyšité. To v Milionu chvilek nikdo neví ?
Bude třeba přitvrdit, a to zásadně.
jasu1
@PEtr Tobes
Na kdyby se ani v politice nehraje. Babiš uz měl dávno mít pravomocný rozsudek, jakýkoliv. Když ale proti brutální kampani ANO ,nenajde vládnoucí koalice zbraň tak dopadne tak jak dopadla. A s ní celá země. Problém je, že to byli naprostí zoufalci. Akademický politolog není praktikujicí politik .Myslím,že by takový Topolánek byl jistě tvrdší oříšek.
Teď ODS nasadí pana Kupku ,dobře vychovaného , vzdělaného, dobře vypadajícího ale s povahou a projevem laskavého učitele z cirkevního gymnasia.
Je mi sympatický a vážím si ho. Řekl ale někdo někdy naší současné opozici co jsou priority mírné většiny voličů? Asi ne.
Není to moc hezké ale je to tak.
PEtr Tobes
@jasu1 tak neni to tak, soucasna opozice ma urcite nejaky podil viny na tomto marasmu, o tom neni sporu, ale prece jen ta antikampan co bezela vetsi cast predchoziho obdobi byla hlavne ze strany ANO a SPD naprosto brutalni, ANOfert ma temer nemozene marketingove moznosti, a z podstatne casti naprosto vylhana - viz reci o spalene zemi, okradeni duchodcu, zatahovani do valky atd, nic z toho nebyla pravda, ale mnozi tomu proste uverili, velka chyba uz soucasne opozice, ze se tomu lepe nebranila, meli lepe komunikovat at uz inflaci, energetickou krizi a jeji priciny vcetne putlerovy silene agrese, ale tohle proste podcenili, ale i kdyby delali vsechno spravne, tak to mozna stejne projeli, ale vysledek by byl o dost vyrovnanejsi, takova je asi realita
KIng X
@Eduard Sykora Co máš za AI? Hliněný tabulky? Ta moje jen z poloviční výseče našla 38 000 a zahlásila překryvy. Přepočítej to ručně.
Mirek Šubrt
@ylva Sauerova
Řekněte manželovi ať přitvrdí ale pod peřinou 😂🤣
Uživatel_5142659
Skvělé...díky
Anonym
@Jozef Kolek Máte pravdu, popisuje strašné hnusy.
Hakus von Tyros
Kydy, kydy.@Francisca Bruno
Jaromír Londin
Popis a analýza dobrá. Co dál ? Jak vysvětlit těm, jež ho volili , a bohužel jisch nebylo málo, kým Babiš je . Myslíte si pane Mertlíku, že regiony jsou Praha ? Že to žití je identické ? Pane jo, Babiš je jen obchodník, který zná svůj trh. On jen prodává vliv za naše peníze. Tzv. rozdává , kdo by to odmítl. Jak se může shodnou městský liberál s konzervativním venkovanem . Okamura vysál prekariát, Macinka výfukáře a pohrobky Klause ...a má většinu. Co nabídlo Spolu ?Lidem ? ( nemyslím kapitálu ) Hodnotovou politiku ? S těmi svými kauzami ? Zde je vymalováno, nový pravicovo- levý populista a bývalý kmotr jihočeský kmotr Naše Česko to vezme s Babišem. A pak bude líp. Jen kdo to LÍP zaplatí , to nikdo nesděluje. Bohatí jsou v rájech, TI Z TOHO MAJÍ JUNDU , střední stav eroduje ....... takže co tu zbývá ? KAPITALISMUS DOSTIHL DLUH. (Adam Smith ) Odmaže ho někdo ? Věřitel nikoliv. Jen restart . Válka.
Karel Zpěvák
??? ???
Zdenek1313
@Zdeněk Bambousek Mertlík je odpad, ale idioti demokraté to nikdy nepochopí. Protože nemají čím myslet.
Zdenek1313
Jen stejně hloupí, nevzdělaní lidé s instinktem vlézt vždy do správneho pozadí, mohou věřit tomuto komunistickému "demokratovi"
Miloš Vimr
@Alois Rudý A ,,absolventa'' Leninského kroužku. To jsme to po sedmatřiceti letech od komunistů dopracovali.
Miloš Vimr
@Asatin Myslíte tak jako bolševici ve ve čtyřicátém osmém?
Otília Möller Šádková
@Otília Möller Šádková
Jsem ráda, že to bude pokračovat na Letné! A nejen na Letné. Souhlasím s projevem nespokojenosti na demonstracích, když není jiná cesta. I vláda si musí uvědomit výsledky voleb ohledně počtů voličů ostatnich volitelných stran v opozici. JE NÁS VÍC, NEŽ SPD A MOTORISTŮ!
Otília Möller Šádková
Naprosto souhlasím s tímto článkem.
I když pociťuji vztek nad naší bezmocností, jsem ochotna podporovat vše, co pomůže tuto vládu zničit, je třeba začít u Babiše. Nedodržel řešení střetu zájmu v právní lhůtě, co sliboval před svým jmenováním. Pořád si kladu otázku, jestli opravdu nejsou možnosti ústavního a právního řešení jeho letité prolhanosti , jeho laxnosti k chování celé jeho vlády. Vždyť je to úplně stejný scénář Slovenska za vlády úžasné prezidentky paní Čaputové, když se stal premiérem Fico. Proto ten pocit bezmocnosti a vzteku, nesmíme skončit stejně!!!
Petr Klimánek
@Asatin uschopni se shopni
Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
Anonym
@epr3 Babišova vláda (2018–2021) předala zemi s rekordním státním dluhem přesahujícím 2,46 bilionu Kč na konci roku 2021. Zadlužení prudce vzrostlo zejména v letech 2020 a 2021 kvůli pandemii covidu-19 a souvisejícím opatřením, kdy se míra zadlužení zvedla ze 28,3 % na 40,3 % HDP.
Celkový státní dluh: Ke konci roku 2021 dosáhl 2 466 miliard Kč, což představuje nárůst o více než bilion korun za 3 roky.
Hlavní příčiny: Masivní schodky státního rozpočtu, zejména v roce 2021 (deficit přes 400 mld. Kč), kvůli protipandemickým opatřením, výpadkům příjmů (např. zrušení superhrubé mzdy) a nárůstu běžných výdajů.
Míra zadlužení: Z 28,3 % HDP na konci roku 2019 stoupla na 40,3 % HDP na konci roku 2021.
Vývoj dle let:
2017: 1 625 mld. Kč
2019: 1 640 mld. Kč
2020: 2 050 mld. Kč
2021: 2 466 mld. Kč

Nemají si co vyčítat.🤨

Státní dluh České republiky se v roce 2025 pohyboval kolem 3,6 bilionu Kč,
Anonym
@epr3 Snížili jsme daně o 100 miliard, chválí svou bývalou i současnou vládu premiér Andrej Babiš (ANO), kudy chodí. Jenže to je jen jeden pohled. Podnikatele totiž vláda zatížila také další byrokracií, složená daňová kvóta se zvýšila a letos vzrostly i daně.

Pokud se sečtou všechny daňové výhody za posledních šest let, kdy hnutí ANO ovládá Ministerstvo financí, skutečně se podle čísel tohoto resortu dojde k částce zhruba 100 miliard korun.

Patří mezi ně zavedení druhé snížené sazby DPH, sleva na dopravu pro děti, studenty a důchodce, úprava paušálů pro živnostníky nebo školkovné. Na druhou stranu by měla letos vystoupat na rekordní úroveň 35,9 procenta složená daňová kvóta (v roce 2015 byla na úrovni 32,6 procenta). Ta ukazuje, kolik se v zemi vybere na daních oproti tomu, co firmy, živnostníci a občané vyprodukují. Tedy přímo neříká, že se daně zvyšují, ale na druhou stranu napovídá, jak moc mizí peníze z kapes daňových poplatníků do státní kasy.
Anonym
@Alois Rudý Už aby tu byl.
Bude mladý.Sekáč.
Ten se nezakecá.
Anonym
@Alois Rudý A jak to máš ty se životopisem?
Anonym
@jasu1 Svatá pravda👍
jasu1
@Petr Minář No jasně 🤣🦖🐍
KIng X
Bradáčová a úřady na ochranu kdejaké prd ele si budou válet koule?
Francisca Bruno
Když jsem si uvědomil, že společnost, které jsem důvěřoval, špatně naložila s mou investicí, cítil jsem se v bezvědomí. Každý hovor zůstal bez odpovědi, každý slib byl zrušen. Tehdy jsem se obrátil na Trustwave Hackers Tech na adrese Trus­twave­hacker­stech2 @ gmail com. Jejich tým bral můj případ vážně od prvního rozhovoru. Prošetřili praktiky společnosti, shromáždili dokumenty, o kterých jsem ani nevěděl, že je potřebuji, a průběžně mě informovali o každém kroku. Poprvé po měsících jsem měl pocit, že se mě konečně někdo zastává – ne jako číslo spisu, ale jako člověka, který si zaslouží odpovědi. Díky jejich vytrvalosti jsem získal zpět finanční prostředky, o kterých jsem si myslel, že jsou navždy pryč. Pokud se domníváte, že jste byli uvedeni v omyl nebo finančně poškozeni, nemusíte tomu čelit sami. Tato firma ví, jak odhalit pravdu a bojovat za to, co vám dluží.“