Zpětné zrcátko
Macinka, Okamura a Rajchl jsou okraj. Hlavní problém je Babiš a jeho snaha vše jen „vysedět“
8 komentářů
Francisca Bruno
0
Když jsem si uvědomil, že společnost, které jsem důvěřoval, špatně naložila s mou investicí, cítil jsem se v bezvědomí. Každý hovor zůstal bez odpovědi, každý slib byl zrušen. Tehdy jsem se obrátil na Trustwave Hackers Tech na adrese Trustwavehackerstech2 @ gmail com. Jejich tým bral můj případ vážně od prvního rozhovoru. Prošetřili praktiky společnosti, shromáždili dokumenty, o kterých jsem ani nevěděl, že je potřebuji, a průběžně mě informovali o každém kroku. Poprvé po měsících jsem měl pocit, že se mě konečně někdo zastává – ne jako číslo spisu, ale jako člověka, který si zaslouží odpovědi. Díky jejich vytrvalosti jsem získal zpět finanční prostředky, o kterých jsem si myslel, že jsou navždy pryč. Pokud se domníváte, že jste byli uvedeni v omyl nebo finančně poškozeni, nemusíte tomu čelit sami. Tato firma ví, jak odhalit pravdu a bojovat za to, co vám dluží.“
kde autor přišel k čislu 90 tisíc lidí? (letecké záběry ukázali 18 - 25 tisíc / dneska to AI umí spočíst fakt rychle)
Mertlík, ono se spíše zdá, že tvůj vymaštěný fialový mozek se snaží vysedět nového Fialu😂🤣
Popis a analýza dobrá. Co dál ? Jak vysvětlit těm, jež ho volili , a bohužel jisch nebylo málo, kým Babiš je . Myslíte si pane Mertlíku, že regiony jsou Praha ? Že to žití je identické ? Pane jo, Babiš je jen obchodník, který zná svůj trh. On jen prodává vliv za naše peníze. Tzv. rozdává , kdo by to odmítl. Jak se může shodnou městský liberál s konzervativním venkovanem . Okamura vysál prekariát, Macinka výfukáře a pohrobky Klause ...a má většinu. Co nabídlo Spolu ?Lidem ? ( nemyslím kapitálu ) Hodnotovou politiku ? S těmi svými kauzami ? Zde je vymalováno, nový pravicovo- levý populista a bývalý kmotr jihočeský kmotr Naše Česko to vezme s Babišem. A pak bude líp.
Jen kdo to LÍP zaplatí , to nikdo nesděluje. Bohatí jsou v rájech, TI Z TOHO MAJÍ JUNDU , střední stav eroduje ....... takže co tu zbývá ? KAPITALISMUS DOSTIHL DLUH. (Adam Smith ) Odmaže ho někdo ? Věřitel nikoliv. Jen restart . Válka.
Jen kdo to LÍP zaplatí , to nikdo nesděluje. Bohatí jsou v rájech, TI Z TOHO MAJÍ JUNDU , střední stav eroduje ....... takže co tu zbývá ? KAPITALISMUS DOSTIHL DLUH. (Adam Smith ) Odmaže ho někdo ? Věřitel nikoliv. Jen restart . Válka.
@Jaromír Londin
...střední stav eroduje...v tom s vámi souhlasím ale kdo za to může? Babiš? Ale teď tu čtyři roky vládnul Fiala a co pro ten střední stav udělal? Zvedl mu daně...
...střední stav eroduje...v tom s vámi souhlasím ale kdo za to může? Babiš? Ale teď tu čtyři roky vládnul Fiala a co pro ten střední stav udělal? Zvedl mu daně...