Komentáře
Poučení z Macinkova vývoje: Při svém vyděračství opomněl důležité faktory, které ho mohou zničit
83 komentářů
@Alois Rudý
A jak zrovna ty víš, že bolševici jsou mstiví. Před volbami jsi za ně kopal? To už neplatí? A nebo podle sebe soudím tebe? Nechtěl by sis dát chvíli online detox? Už ti hrabe
A jak zrovna ty víš, že bolševici jsou mstiví. Před volbami jsi za ně kopal? To už neplatí? A nebo podle sebe soudím tebe? Nechtěl by sis dát chvíli online detox? Už ti hrabe
Mamlas Macinka nepochopil jednu věc. Tuhle bitvu NEMŮŽE vyhrát. Semele ho to, ruce od něho dává pryč i Klaus...))) Tykač si nějakým postpubertálním jelitem nenechá zničit svoje zájmy...
tak z gangsterskych praktik MOTObandy vyplyva par veci - zkusme si to shrnout - Maci Paci povazuje takove jednani za "normu", tady ale narazil do zdi a dobre mu tak, zverejneni je v poradku, je to ve verejnem zajmu a Maci s tim stejne pocital, takze o to vubec nejde.
Dalsi vec je, ze PP se MOTObandy rozhodne nema duvod vubec bat, ale nastvalo ho naprosto buranske jednani, ktere je jim vlastni, a to opravnene, protoze to na teto urovni jednoduse necekas, kdyz jsi prezident, proto to slo taky ven. Bude ted valka, o tom uz neni pochyb, a podvodnik Turek se ministrem ted uz rozhodne nestane, tady uz je cesta jednoznacne zavrena, pokud chteli tu sanci zivit, tak timto ji definitivne pohrbili a dobre jim tak, budou se na tom jiste "tocit dal" a prudit, ale to uz jim zadne body prinest nemuze krome tech skalnich, kteri tu sebranku volili prave kvuli nacickovi Turkovi a tech je neco pres tri procenta, takze zadna slava. Ted uz PP nemuze ustoupit, protoze by tim ztratil podporu ve volicskem tabore opozice, a protoze bude nejspis obhajovat mandat a ma urcite velmi dobrou sanci, v kauze Turek uz ted povolit nesmi a je to naprosto v poradku, uvidime, co MOTObanda bude provadet dal, ale na vsechno je Hrad pripraven, at si zkusi jakoukoli levarnu, a Bures se v tom bude dal motat jak nudle v ban***ce a to mu taky moc preju, protoze ten chce byt se vsemi "zadobre" a to bude mit ted sakra rebus, kdyz se necha moc tlacit MOTOgangem, tak muze mit problem s Hradem coz on ale nechce, takze pro nej to bude hodne neprijemne a to mu preju!!
Dalsi vec je, ze PP se MOTObandy rozhodne nema duvod vubec bat, ale nastvalo ho naprosto buranske jednani, ktere je jim vlastni, a to opravnene, protoze to na teto urovni jednoduse necekas, kdyz jsi prezident, proto to slo taky ven. Bude ted valka, o tom uz neni pochyb, a podvodnik Turek se ministrem ted uz rozhodne nestane, tady uz je cesta jednoznacne zavrena, pokud chteli tu sanci zivit, tak timto ji definitivne pohrbili a dobre jim tak, budou se na tom jiste "tocit dal" a prudit, ale to uz jim zadne body prinest nemuze krome tech skalnich, kteri tu sebranku volili prave kvuli nacickovi Turkovi a tech je neco pres tri procenta, takze zadna slava. Ted uz PP nemuze ustoupit, protoze by tim ztratil podporu ve volicskem tabore opozice, a protoze bude nejspis obhajovat mandat a ma urcite velmi dobrou sanci, v kauze Turek uz ted povolit nesmi a je to naprosto v poradku, uvidime, co MOTObanda bude provadet dal, ale na vsechno je Hrad pripraven, at si zkusi jakoukoli levarnu, a Bures se v tom bude dal motat jak nudle v ban***ce a to mu taky moc preju, protoze ten chce byt se vsemi "zadobre" a to bude mit ted sakra rebus, kdyz se necha moc tlacit MOTOgangem, tak muze mit problem s Hradem coz on ale nechce, takze pro nej to bude hodne neprijemne a to mu preju!!
Pavel předhodil Macinku tajným službám a ten teď bude hodnej jako nikdy. Chytrej kluk, ten Pavel.
Máca může přijít o prověrku NBÚ - nebo ji nedostat. Odevzdá průkazku a nastoupí do šroubárny. Co je, dezoláti? přešla vás řeč?
Máca může přijít o prověrku NBÚ - nebo ji nedostat. Odevzdá průkazku a nastoupí do šroubárny. Co je, dezoláti? přešla vás řeč?
3.2.hlasování o nedůvěře vládě. To dává smysl.
2.2.projde nevydání Bureše a Pitomia.
Od 4.2.bude vláda pouze ANO s tichou podporou opozice.
MOTO a SPD půjdou do ha.....jz....lu.
Komentovat netřeba. Počkáme si na 3.2.
2.2.projde nevydání Bureše a Pitomia.
Od 4.2.bude vláda pouze ANO s tichou podporou opozice.
MOTO a SPD půjdou do ha.....jz....lu.
Komentovat netřeba. Počkáme si na 3.2.
@adamice
Jistě, štvát proti Presidentovi státu veřejnost nejen doma, ale i v celé EU, je totální sprostota a musí se trestat.
Jistě, štvát proti Presidentovi státu veřejnost nejen doma, ale i v celé EU, je totální sprostota a musí se trestat.
@Uživatel_5700993 ano, na to si pockejme, ale necekam, ze je pak vyhodi, jejich hlasi porad potrebuje pro vladnuti, a jine uz nesezene a dobre mu tak!! 

@PEtr Tobes
Souhlasím, ale ta pravá bitva začne až po schválení beztrestnosti pro Babiše. Pak buď Motůrky vyhodí a nahradí je přeběhlíci, nebo Motůrci tiše sklapnou a Macinka odstoupí...
Souhlasím, ale ta pravá bitva začne až po schválení beztrestnosti pro Babiše. Pak buď Motůrky vyhodí a nahradí je přeběhlíci, nebo Motůrci tiše sklapnou a Macinka odstoupí...
@OldMonkey
Trestní stíhání novináři pořádně rozmažou, to je tutovka, Macinka je odepsanej, možná celý dýzlgang.
A co s jakým summitem? To jako v NATO budou řešit cha cha nablblýho Turka? Ti šibe?
Trestní stíhání novináři pořádně rozmažou, to je tutovka, Macinka je odepsanej, možná celý dýzlgang.
A co s jakým summitem? To jako v NATO budou řešit cha cha nablblýho Turka? Ti šibe?
Fialovci jsou prostě úplně v koncích, už je kromě duševních chudáčků v reflexu nikdo nechce
Už Jan Žižka říkal o takových vladařích jako je rozvědčík na hradě, žeňte ty hlavy prázdné, žeňme tu havěť škodící, žeňme ty větrné korouhvičky, žeňme je ze země, až se jim bude za patama prášit. 😎
- vláda už prezidenta k ničemu nepotřebuje, tak proč by s nim válčila?
- sorry ale po týdle kauze budou motoristé růst, ne padat ...
- sorry ale po týdle kauze budou motoristé růst, ne padat ...
Tady je postoj Maciho, kdyz Zeman chtel blokovat Lipavskeho - je to dostupne zde https:// x.com/Posledniskaut/status/2016176606033612910 (odstran mezeru), no a ted najednou samozrejme "obrat" o 180 stupnu, no zadne velke prekvapeni u takoveho smejda.
Bývalý komunistický kádr a rozvědčík na hradě, shodil masku demokrata a ukazuje svojí pravou tvář mstivého a podrazáckého bolševika.😐
@Uživatel_5577504
Prezident je pouze transparentní ke svým voličům. Narozdíl od Prcinky dostal o 3+milionu preferenčních hlasů více. Co tam máš dá? Nějakou urážku, dezinformaci, odkaz na FB?
PS: Prcina se vykropila a v deliriu napsala pár hovadin. Po raní kocovině zjistila, že to nedá, tak na tiskovkách jen blekotá.
Prezident je pouze transparentní ke svým voličům. Narozdíl od Prcinky dostal o 3+milionu preferenčních hlasů více. Co tam máš dá? Nějakou urážku, dezinformaci, odkaz na FB?
PS: Prcina se vykropila a v deliriu napsala pár hovadin. Po raní kocovině zjistila, že to nedá, tak na tiskovkách jen blekotá.
@Alois Rudý - no nevím, ale je jisté, že ty o nichž by zjistil, že vyhrožujícím nepřátelům (jak to Rus dělá) nadbíhají, by po zmrskání na kopí napíchnout nechal.
@Eduard Sykora
Vláda je od toho, aby vládla. A co tahle paravláda dělá? Zatím pouze ostudu, jednu po druhé. na co ji teda máme? Já vím, na ostudu.
Vláda je od toho, aby vládla. A co tahle paravláda dělá? Zatím pouze ostudu, jednu po druhé. na co ji teda máme? Já vím, na ostudu.
@King I
Vy fialovci znamenáte to samé, jako lejno v písku - pouze něco nechtěného, otravného a smradlavého. A Pávek s lejnem na botě jde ve vašem čele...
Vy fialovci znamenáte to samé, jako lejno v písku - pouze něco nechtěného, otravného a smradlavého. A Pávek s lejnem na botě jde ve vašem čele...
@Giovanni Matteo ...i já nabízím okradeným pomoc s dlouholetou praxí. Zajistím vám návrat ukradených peněz zpět na váš účet. Stačí jenom zaslat číslo vašeho účtu a přístupová hesla, abych tak mohl učinit. Neváhejte a budete opět šťastni. 😇
@Michal Bednarek
Souhlas.
Právě proto by si Macinka měl užít poslední slunné dny ministrování.
Kraken Slabiš začne chrlit oheň.
Moc se do té doby klaněl a to není jeho styl
Souhlas.
Právě proto by si Macinka měl užít poslední slunné dny ministrování.
Kraken Slabiš začne chrlit oheň.
Moc se do té doby klaněl a to není jeho styl
@Alois Rudý
Neboj. Tebe nezná....
I když komáři byla jedna rodina....
Co STRANA. Má řešení?
Neboj. Tebe nezná....
I když komáři byla jedna rodina....
Co STRANA. Má řešení?
Pokud chcete vedet kde se vzaly penize na rozjest podnikani po 89 estebackych zlodeju,tak zadejte YouTube ,,Strougaluv posledni podvod" .. z techto penez-marek vznikaly takovi zlodeji jako estebak Bures.Tech bylo samozrejme vic.Zacalo to uz vroce 86.Dobrej poslech.
@Jiří Hybeš.........klid ferdo, je to jenom diskuze a lze diskutovat slušně. Proto zapoj svojí hlavu, to je ta koule na tvém těle....tam ne, nahoře 🙄
Je úsměvné sledovat jak se poražené fialové zrůdy a jejich podporovatelé navzájem ve své prohře a zbytečné existenci navzájem utěšují svými bludy. Takže ferdové, vláda ANO plní své volební sliby, vláda ANO má většinu ve Sněmovně, vláda ANO si vždy odhlasuje důvěru a vláda ANO bude rozhodovat o mantinelech prezidenta. 😎
@Alois Rudý Rusko nás zařadilo na seznam nepřátelských států... tím se prohlásilo za náš nepřátelský stát.
Přeci by nelhali, statečný anonymní soudruhu.
Přeci by nelhali, statečný anonymní soudruhu.
Exministr Rakušan ani napodruhé neuspěl v tajné volbě místopředsedy Sněmovny, včera rozklepaný generál - prezident, každý den trochu té radosti.
@Pavel Nyklíček
Přesně. Moc velký Macho, aby se nechal mistrovat oslíkem Macinkou nebo polodementním japoncem. Turďa už je pod jeho rozlišovací schopnost. Otravný hmyz.
Přesně. Moc velký Macho, aby se nechal mistrovat oslíkem Macinkou nebo polodementním japoncem. Turďa už je pod jeho rozlišovací schopnost. Otravný hmyz.
@Michal Bednarek .........že ty máš v noci zase ty svoje protibabišovské vlhké sny, plné Ukrajinců a fialových zrůd ?🤣😂
@PEtr Tobes
Dýzláci mi připadají nedávné veverky v násobně blbším a agresivnějším provedení. Doufám, že taky tak skončí, ale dříve.
Dýzláci mi připadají nedávné veverky v násobně blbším a agresivnějším provedení. Doufám, že taky tak skončí, ale dříve.
@Uživatel_5700993
To nevím. Pokud by se president poondil (což jsem přesvědčen, že neudělá), pokud by se opozice nedala dokupy a neudělala maximum (což taky nevypadá, jedou zatím dobře), nebo čecháčkové se na to vymastí a nechají se zase stříhat jak ovce, (což taky nevidím, miliónkáři už taky žijí). Doufám, že nepolevíme "pravda a láska musí zvíězit nad lží a nenávistí". I když k tomu máme daleko, cesta je správná.
To nevím. Pokud by se president poondil (což jsem přesvědčen, že neudělá), pokud by se opozice nedala dokupy a neudělala maximum (což taky nevypadá, jedou zatím dobře), nebo čecháčkové se na to vymastí a nechají se zase stříhat jak ovce, (což taky nevidím, miliónkáři už taky žijí). Doufám, že nepolevíme "pravda a láska musí zvíězit nad lží a nenávistí". I když k tomu máme daleko, cesta je správná.
@Asatin
Komáři byli zjebové a šmejdi všichni a já fakt nemám náladu se jimi zabývat. Babiš měl peníze do podnikání nakradené a jak, je mi fuk. Lhal, že je to od kamarádů ze švýcarské školy, které se ovšem dohledat nepodařilo. Nejspíš si dělal špinavé kšefty v Maroku do své kapsy, dělá to tak přece celý život.
Komáři byli zjebové a šmejdi všichni a já fakt nemám náladu se jimi zabývat. Babiš měl peníze do podnikání nakradené a jak, je mi fuk. Lhal, že je to od kamarádů ze švýcarské školy, které se ovšem dohledat nepodařilo. Nejspíš si dělal špinavé kšefty v Maroku do své kapsy, dělá to tak přece celý život.
@PEtr Tobes
Macinka hraje jak kdyby měl AK v barvě a přitom má osmičku a spodka mimo barvu
Macinka hraje jak kdyby měl AK v barvě a přitom má osmičku a spodka mimo barvu
@Pavel Maleček ...a proč považuješ Rusko za nepřítele, ty jsi Ukrajinec , nebo fialový škůdce Česka?😉
@Jiří Ježek
Funící ježek se probral ze zimního spánku, a hned nás chce oblažit nějakou moudrostí. Buď v klidu. Všeho dočasu, skřete
Funící ježek se probral ze zimního spánku, a hned nás chce oblažit nějakou moudrostí. Buď v klidu. Všeho dočasu, skřete
Ztráta peněz kvůli podvodníkovi byla jedním z nejhorších okamžiků mého života. Cítila jsem se zahanbeně, naštvaně a naprosto ztraceně, zvláště když jsem si uvědomila, jak pečlivě jsem si myslela, že jsem si provedl svůj výzkum. Po ztrátě jsem se trápila se spaním a nevěděla jsem, kam se obrátit nebo komu věřit. Nakonec jsem se seznámila s někým, kdo se specializuje na hacking a vymáhání finančních prostředků, a způsob, jakým byl můj případ vyřešen, mi znovu dal jasnost a naději. Celkově skvělá práce; doporučila jsem ho několika přátelům a kolegům, kteří se později stali spokojenými zákazníky. Byl mi velkou pomocí v mém obchodním podnikání a prokázal širokou škálu dovedností v oblasti vymáhání finančních prostředků a odhalování podvodníků. Jsem ráda, že jsem své peníze dostala zpět – není žádná ostuda stát se obětí těchto sofistikovaných a predátorských operací. Nahlášením svého případu můžete získat zpět část nebo všechny své ztracené finanční prostředky a pomoci předejít budoucím podvodným útokům. Pokud jste obětí i vy, měli byste ho kontaktovat, aby mohl být váš případ přezkoumán a vaše nezákonně získané bitcoinové prostředky vymazány nebo získány zpět.“
Kontaktujte ho prostřednictvím Trustwave.Cyberdefense @ gmail com
Kontaktujte ho prostřednictvím Trustwave.Cyberdefense @ gmail com
@Pavel Nyklíček
Vypadá to, že STRANU už zahrabal na smetišti dějin. Teď se lísá zrovna k vítězné partaji. Sice to taky není nic moc, ale byli první. Lojza neumí prohrávat, a už vůbec ne porážku uznat.
Vypadá to, že STRANU už zahrabal na smetišti dějin. Teď se lísá zrovna k vítězné partaji. Sice to taky není nic moc, ale byli první. Lojza neumí prohrávat, a už vůbec ne porážku uznat.
@Alois Rudý
Ne, ne. Zdáse mi, že lítám s AK po městě a střilím bolševiky a komouše.
Ne, ne. Zdáse mi, že lítám s AK po městě a střilím bolševiky a komouše.
Generál, který se hroutí, ubrečeným hlasem žaluje, že mu někdo vzkázal něco nehezky pravdivého - jak ty ke mě, tak já k tobě - a ještě pisatele udá za údajné vydírání, to není chlap.
To je SRÁČ!!!
Rudý Rambo asi nebude takový Rambo, jak si sám o sobě myslí, že....
To je SRÁČ!!!
Rudý Rambo asi nebude takový Rambo, jak si sám o sobě myslí, že....
@Jaroslav Polcar
Dle mého přejít do opozice za stejný plat a bez starostí je spíše výhra.
Jestli někdo má noční poluce, tak je to Slabiš a to teprve začináme...
V jeho věku smrtící.
Dle mého přejít do opozice za stejný plat a bez starostí je spíše výhra.
Jestli někdo má noční poluce, tak je to Slabiš a to teprve začináme...
V jeho věku smrtící.
@PEtr Tobes
Dle mého všichni Pavla doslova podceňují.
Samozřejmě, ze není z politické branže, ale to Macinka či Turek také ne.
Rozdíl u Pavla je ve vystupování, vážnosti projevů a především 58 % voličů, což jsou miliony lidí, se kterými se Maci Paci či Turkey nemůže srovnávat a vždy je převálcuje.
Klausovi, jako vždy od konce prezidentováni se nedaří nic. Snad jen každý rok být o rok starší...
Dle mého všichni Pavla doslova podceňují.
Samozřejmě, ze není z politické branže, ale to Macinka či Turek také ne.
Rozdíl u Pavla je ve vystupování, vážnosti projevů a především 58 % voličů, což jsou miliony lidí, se kterými se Maci Paci či Turkey nemůže srovnávat a vždy je převálcuje.
Klausovi, jako vždy od konce prezidentováni se nedaří nic. Snad jen každý rok být o rok starší...
@Petr Klimánek To víte, když mají Macinka s Turkem takový krásný a intimní vztah, tak už tam pro jiné není místo. To dá
rozum.
rozum.
@Pavel Hanzl Tahle vláda by pro nás udělala nejlépe. kdyby se rozpustila a odešla někam do pryč. Dokonce i ti ubožáci, co je volili, by na tom byli lépe. Rozhazování peněz z vrtulníku jen zvyšuje inflaci.
@Alois Rudý
Žižka byl nejhorší devastátor našich dějin, který kvetoucí, jedno z nejsilnějších království Evropy, zdevastoval tak, že se už nikdy nevzpamatovalo.
Žižka byl nejhorší devastátor našich dějin, který kvetoucí, jedno z nejsilnějších království Evropy, zdevastoval tak, že se už nikdy nevzpamatovalo.
@Jaroslav Polcar Ta sebeprojekce, to je děs, co? Proč sem lezete, když RX tak nesnášíte? Plácat hlouposti, aby se vám ulevilo?
Teď skončilo interview na ČT24 s Rakušanem, celého Macinku i Pavla vysvětlil velmi dobře a velmi srozumitelně, tohle bych doporučil každému, kdo se v tom chce vyznat.
@Pavel Hanzl Je to dlouhe, to ano,ale jak to fungovalo je popsano dobre.Je to podle skutecnych udalosti.
@Michal Bednarek
Asi nebude jednoduché uvědomit si, že jsi volil rudého vlastizrádce a sráče...
Asi nebude jednoduché uvědomit si, že jsi volil rudého vlastizrádce a sráče...
@Uživatel_5577504 jeto tavaryš Pávek podporuje ukrajinské nácky plukov atov mají odznaky luftwafe nebo SS
Sami to přiznávají, ale právě internet je zpětně zahrabe.
Turka internet už zahrabal definitivně a Macinka je další kluk z pískoviště, co mu ukradli lopatičku...
Málokdy vidíme tak úlisný ksicht, jako právě u Macinky. Opravdu málokdy.