Komentáře

Zpět na článek

Poučení z Macinkova vývoje: Při svém vyděračství opomněl důležité faktory, které ho mohou zničit

83 komentářů

Pavel Nyklíček
Macinka a Turek jsou kluci z internetu.
Sami to přiznávají, ale právě internet je zpětně zahrabe.
Turka internet už zahrabal definitivně a Macinka je další kluk z pískoviště, co mu ukradli lopatičku...
Málokdy vidíme tak úlisný ksicht, jako právě u Macinky. Opravdu málokdy.
Michal Bednarek
@Alois Rudý
A jak zrovna ty víš, že bolševici jsou mstiví. Před volbami jsi za ně kopal? To už neplatí? A nebo podle sebe soudím tebe? Nechtěl by sis dát chvíli online detox? Už ti hrabe
Uživatel_5700993
Mamlas Macinka nepochopil jednu věc. Tuhle bitvu NEMŮŽE vyhrát. Semele ho to, ruce od něho dává pryč i Klaus...))) Tykač si nějakým postpubertálním jelitem nenechá zničit svoje zájmy...
PEtr Tobes
tak z gangsterskych praktik MOTObandy vyplyva par veci - zkusme si to shrnout - Maci Paci povazuje takove jednani za "normu", tady ale narazil do zdi a dobre mu tak, zverejneni je v poradku, je to ve verejnem zajmu a Maci s tim stejne pocital, takze o to vubec nejde.
Dalsi vec je, ze PP se MOTObandy rozhodne nema duvod vubec bat, ale nastvalo ho naprosto buranske jednani, ktere je jim vlastni, a to opravnene, protoze to na teto urovni jednoduse necekas, kdyz jsi prezident, proto to slo taky ven. Bude ted valka, o tom uz neni pochyb, a podvodnik Turek se ministrem ted uz rozhodne nestane, tady uz je cesta jednoznacne zavrena, pokud chteli tu sanci zivit, tak timto ji definitivne pohrbili a dobre jim tak, budou se na tom jiste "tocit dal" a prudit, ale to uz jim zadne body prinest nemuze krome tech skalnich, kteri tu sebranku volili prave kvuli nacickovi Turkovi a tech je neco pres tri procenta, takze zadna slava. Ted uz PP nemuze ustoupit, protoze by tim ztratil podporu ve volicskem tabore opozice, a protoze bude nejspis obhajovat mandat a ma urcite velmi dobrou sanci, v kauze Turek uz ted povolit nesmi a je to naprosto v poradku, uvidime, co MOTObanda bude provadet dal, ale na vsechno je Hrad pripraven, at si zkusi jakoukoli levarnu, a Bures se v tom bude dal motat jak nudle v ban***ce a to mu taky moc preju, protoze ten chce byt se vsemi "zadobre" a to bude mit ted sakra rebus, kdyz se necha moc tlacit MOTOgangem, tak muze mit problem s Hradem coz on ale nechce, takze pro nej to bude hodne neprijemne a to mu preju!!
King I
Pavel předhodil Macinku tajným službám a ten teď bude hodnej jako nikdy. Chytrej kluk, ten Pavel.

Máca může přijít o prověrku NBÚ - nebo ji nedostat. Odevzdá průkazku a nastoupí do šroubárny. Co je, dezoláti? přešla vás řeč?
King I
@Anton Augustin Před náma si nemusíš hledat důvod se ožrat. Nám je to fakt jedno.
King I
Stabilita České republiky závisí na Turkově pr deli. Odpovědnost jde za Burešem.
Jiří Hybeš
@Alois Rudý O tobě ale ještě řeč nebyla, ty narudlá, ruSSácká zpuchlino.....
Michal Bednarek
3.2.hlasování o nedůvěře vládě. To dává smysl.
2.2.projde nevydání Bureše a Pitomia.
Od 4.2.bude vláda pouze ANO s tichou podporou opozice.
MOTO a SPD půjdou do ha.....jz....lu.
Komentovat netřeba. Počkáme si na 3.2.
Pavel Hanzl
@adamice
Jistě, štvát proti Presidentovi státu veřejnost nejen doma, ale i v celé EU, je totální sprostota a musí se trestat.
PEtr Tobes
@Uživatel_5700993 ano, na to si pockejme, ale necekam, ze je pak vyhodi, jejich hlasi porad potrebuje pro vladnuti, a jine uz nesezene a dobre mu tak!!
Uživatel_5700993
@PEtr Tobes
Souhlasím, ale ta pravá bitva začne až po schválení beztrestnosti pro Babiše. Pak buď Motůrky vyhodí a nahradí je přeběhlíci, nebo Motůrci tiše sklapnou a Macinka odstoupí...
Pavel Hanzl
@OldMonkey
Trestní stíhání novináři pořádně rozmažou, to je tutovka, Macinka je odepsanej, možná celý dýzlgang.
A co s jakým summitem? To jako v NATO budou řešit cha cha nablblýho Turka? Ti šibe?
Jaroslav Polcar
Fialovci jsou prostě úplně v koncích, už je kromě duševních chudáčků v reflexu nikdo nechce
Alois Rudý
Už Jan Žižka říkal o takových vladařích jako je rozvědčík na hradě, žeňte ty hlavy prázdné, žeňme tu havěť škodící, žeňme ty větrné korouhvičky, žeňme je ze země, až se jim bude za patama prášit. 😎
Eduard Sykora
- vláda už prezidenta k ničemu nepotřebuje, tak proč by s nim válčila?
- sorry ale po týdle kauze budou motoristé růst, ne padat ...
PEtr Tobes
Tady je postoj Maciho, kdyz Zeman chtel blokovat Lipavskeho - je to dostupne zde https:// x.co­m/Pos­lednis­kaut/s­tatus­/20161­766060­336129­10 (odstran mezeru), no a ted najednou samozrejme "obrat" o 180 stupnu, no zadne velke prekvapeni u takoveho smejda.
Alois Rudý
Bývalý komunistický kádr a rozvědčík na hradě, shodil masku demokrata a ukazuje svojí pravou tvář mstivého a podrazáckého bolševika.😐
Michal Bednarek
@Uživatel_5577504
Prezident je pouze transparentní ke svým voličům. Narozdíl od Prcinky dostal o 3+milionu preferenčních hlasů více. Co tam máš dá? Nějakou urážku, dezinformaci, odkaz na FB?
PS: Prcina se vykropila a v deliriu napsala pár hovadin. Po raní kocovině zjistila, že to nedá, tak na tiskovkách jen blekotá.
Pavel Maleček
@Alois Rudý - no nevím, ale je jisté, že ty o nichž by zjistil, že vyhrožujícím nepřátelům (jak to Rus dělá) nadbíhají, by po zmrskání na kopí napíchnout nechal.
Pavel Hanzl
@Eduard Sykora
Vláda je od toho, aby vládla. A co tahle paravláda dělá? Zatím pouze ostudu, jednu po druhé. na co ji teda máme? Já vím, na ostudu.
Michal Bednarek
@Jaroslav Polcar
Máš ten pocit? Nebo sis jen nevzal prášek?
Jiří Ježek
@King I
Vy fialovci znamenáte to samé, jako lejno v písku - pouze něco nechtěného, otravného a smradlavého. A Pávek s lejnem na botě jde ve vašem čele...
Alois Rudý
@Giovanni Matteo ...i já nabízím okradeným pomoc s dlouholetou praxí. Zajistím vám návrat ukradených peněz zpět na váš účet. Stačí jenom zaslat číslo vašeho účtu a přístupová hesla, abych tak mohl učinit. Neváhejte a budete opět šťastni. 😇
Pavel Nyklíček
@Michal Bednarek
Souhlas.
Právě proto by si Macinka měl užít poslední slunné dny ministrování.
Kraken Slabiš začne chrlit oheň.
Moc se do té doby klaněl a to není jeho styl
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Neboj. Tebe nezná....
I když komáři byla jedna rodina....
Co STRANA. Má řešení?
Asatin
Pokud chcete vedet kde se vzaly penize na rozjest podnikani po 89 estebackych zlodeju,tak zadejte YouTube ,,Strougaluv posledni podvod" .. z techto penez-marek vznikaly takovi zlodeji jako estebak Bures.Tech bylo samozrejme vic.Zacalo to uz vroce 86.Dobrej poslech.
Alois Rudý
@Jiří Hybeš.........klid ferdo, je to jenom diskuze a lze diskutovat slušně. Proto zapoj svojí hlavu, to je ta koule na tvém těle....tam ne, nahoře 🙄
Alois Rudý
Je úsměvné sledovat jak se poražené fialové zrůdy a jejich podporovatelé navzájem ve své prohře a zbytečné existenci navzájem utěšují svými bludy. Takže ferdové, vláda ANO plní své volební sliby, vláda ANO má většinu ve Sněmovně, vláda ANO si vždy odhlasuje důvěru a vláda ANO bude rozhodovat o mantinelech prezidenta. 😎
jirka189
@Alois Rudý Rusko nás zařadilo na seznam nepřátelských států... tím se prohlásilo za náš nepřátelský stát.
Přeci by nelhali, statečný anonymní soudruhu.
Uživatel_5681216
Ondřej Hejma je nemocný živočich.
Alois Rudý
@King I.. ..no a co, tak nastoupí do šroubárny. Alespoň tam budeš mít parťáka.😎
Anton Augustin
Exministr Rakušan ani napodruhé neuspěl v tajné volbě místopředsedy Sněmovny, včera rozklepaný generál - prezident, každý den trochu té radosti.
Michal Bednarek
@Pavel Nyklíček
Přesně. Moc velký Macho, aby se nechal mistrovat oslíkem Macinkou nebo polodementním japoncem. Turďa už je pod jeho rozlišovací schopnost. Otravný hmyz.
Alois Rudý
@Michal Bednarek ... tedy i rozvědčíka na hradě ? 😐
Michal Bednarek
@Uživatel_5577504
Větší *** než Bureš, Klaus a Zeman není, takže jsem v klidu.
Alois Rudý
@Michal Bednarek .........že ty máš v noci zase ty svoje protibabišovské vlhké sny, plné Ukrajinců a fialových zrůd ?🤣😂
Michal Bednarek
@Alois Rudý
Máš pravdu, joudo. Vyjímečně
Alois Rudý
@Michal Bednarek...ferdo a kdo jiný než já bolševik by to měl vědět ? 😂🤣
Jóža Oltec
Tak mladej a už tak blbej..
Alois Rudý
@King I ...no že jsi rád ?
Pavel Hanzl
@PEtr Tobes
Dýzláci mi připadají nedávné veverky v násobně blbším a agresivnějším provedení. Doufám, že taky tak skončí, ale dříve.
Pavel Hanzl
@Uživatel_5700993
To nevím. Pokud by se president poondil (což jsem přesvědčen, že neudělá), pokud by se opozice nedala dokupy a neudělala maximum (což taky nevypadá, jedou zatím dobře), nebo čecháčkové se na to vymastí a nechají se zase stříhat jak ovce, (což taky nevidím, miliónkáři už taky žijí). Doufám, že nepolevíme "pravda a láska musí zvíězit nad lží a nenávistí". I když k tomu máme daleko, cesta je správná.
Pavel Hanzl
@Asatin
Komáři byli zjebové a šmejdi všichni a já fakt nemám náladu se jimi zabývat. Babiš měl peníze do podnikání nakradené a jak, je mi fuk. Lhal, že je to od kamarádů ze švýcarské školy, které se ovšem dohledat nepodařilo. Nejspíš si dělal špinavé kšefty v Maroku do své kapsy, dělá to tak přece celý život.
adamice
To je presne oc tu bezi. Oblbovat a rozestvavat lidi.
King I
@Alois Rudý Jak ti na tohle mám odpovědět, Lojzo?
Uživatel_5700993
@PEtr Tobes
Macinka hraje jak kdyby měl AK v barvě a přitom má osmičku a spodka mimo barvu
Alois Rudý
@Pavel Maleček ...a proč považuješ Rusko za nepřítele, ty jsi Ukrajinec , nebo fialový škůdce Česka?😉
Michal Bednarek
@Jiří Ježek
Funící ježek se probral ze zimního spánku, a hned nás chce oblažit nějakou moudrostí. Buď v klidu. Všeho dočasu, skřete
Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
Alois Rudý
@King I ...králíku kdo je to ti "nám" ?😎
Giovanni Matteo
Ztráta peněz kvůli podvodníkovi byla jedním z nejhorších okamžiků mého života. Cítila jsem se zahanbeně, naštvaně a naprosto ztraceně, zvláště když jsem si uvědomila, jak pečlivě jsem si myslela, že jsem si provedl svůj výzkum. Po ztrátě jsem se trápila se spaním a nevěděla jsem, kam se obrátit nebo komu věřit. Nakonec jsem se seznámila s někým, kdo se specializuje na hacking a vymáhání finančních prostředků, a způsob, jakým byl můj případ vyřešen, mi znovu dal jasnost a naději. Celkově skvělá práce; doporučila jsem ho několika přátelům a kolegům, kteří se později stali spokojenými zákazníky. Byl mi velkou pomocí v mém obchodním podnikání a prokázal širokou škálu dovedností v oblasti vymáhání finančních prostředků a odhalování podvodníků. Jsem ráda, že jsem své peníze dostala zpět – není žádná ostuda stát se obětí těchto sofistikovaných a predátorských operací. Nahlášením svého případu můžete získat zpět část nebo všechny své ztracené finanční prostředky a pomoci předejít budoucím podvodným útokům. Pokud jste obětí i vy, měli byste ho kontaktovat, aby mohl být váš případ přezkoumán a vaše nezákonně získané bitcoinové prostředky vymazány nebo získány zpět.“
Kontaktujte ho prostřednictvím Trus­twave­.Cyber­defen­se @ gmail com
Michal Bednarek
@Pavel Nyklíček
Vypadá to, že STRANU už zahrabal na smetišti dějin. Teď se lísá zrovna k vítězné partaji. Sice to taky není nic moc, ale byli první. Lojza neumí prohrávat, a už vůbec ne porážku uznat.
Michal Bednarek
@Alois Rudý
Ne, ne. Zdáse mi, že lítám s AK po městě a střilím bolševiky a komouše.
Uživatel_5577504
@Alois Rudý
Bývalý komunista je to samé, jako bývalý černoch 🤣🤣🤣
Alois Rudý
dík😉
Uživatel_5577504
Generál, který se hroutí, ubrečeným hlasem žaluje, že mu někdo vzkázal něco nehezky pravdivého - jak ty ke mě, tak já k tobě - a ještě pisatele udá za údajné vydírání, to není chlap.

To je SRÁČ!!!

Rudý Rambo asi nebude takový Rambo, jak si sám o sobě myslí, že....
Petr Klimánek
Přečti si poučení z krizoveho vývoje ve společ­nosti­....­..19­68 a pak pis
Jaromír Škubal
@Alois Rudý You are COCOT.
Jaromír Škubal
@Alois Rudý You are COCOT.
Pavel Nyklíček
@Jaroslav Polcar
Dle mého přejít do opozice za stejný plat a bez starostí je spíše výhra.
Jestli někdo má noční poluce, tak je to Slabiš a to teprve začináme...
V jeho věku smrtící.
Pavel Nyklíček
@PEtr Tobes
Dle mého všichni Pavla doslova podceňují.
Samozřejmě, ze není z politické branže, ale to Macinka či Turek také ne.
Rozdíl u Pavla je ve vystupování, vážnosti projevů a především 58 % voličů, což jsou miliony lidí, se kterými se Maci Paci či Turkey nemůže srovnávat a vždy je převálcuje.
Klausovi, jako vždy od konce prezidentováni se nedaří nic. Snad jen každý rok být o rok starší...
Igor
@Uživatel_5681216 Říká kdo? Pan nikdo! 🤣
eva27
@Petr Klimánek To víte, když mají Macinka s Turkem takový krásný a intimní vztah, tak už tam pro jiné není místo. To dá
rozum.
eva27
@Pavel Hanzl Tahle vláda by pro nás udělala nejlépe. kdyby se rozpustila a odešla někam do pryč. Dokonce i ti ubožáci, co je volili, by na tom byli lépe. Rozhazování peněz z vrtulníku jen zvyšuje inflaci.
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
Žižka byl nejhorší devastátor našich dějin, který kvetoucí, jedno z nejsilnějších království Evropy, zdevastoval tak, že se už nikdy nevzpamatovalo.
Pavel Nyklíček
@King I
Zajímavá úvaha. Mašinka může ztratit páru raz dva.
eva27
@Jaroslav Polcar Ta sebeprojekce, to je děs, co? Proč sem lezete, když RX tak nesnášíte? Plácat hlouposti, aby se vám ulevilo?
Pavel Hanzl
@Uživatel_5700993
Aj tak sa može.
Pavel Hanzl
Teď skončilo interview na ČT24 s Rakušanem, celého Macinku i Pavla vysvětlil velmi dobře a velmi srozumitelně, tohle bych doporučil každému, kdo se v tom chce vyznat.
Asatin
@Pavel Hanzl Je to dlouhe, to ano,ale jak to fungovalo je popsano dobre.Je to podle skutecnych udalosti.
Pavel Hanzl
@Asatin
Nic konkrétního tam není, plků něurékom.
Petr Klimánek
@Pavel Nyklíček ty nenavídíš kluky z jižní Moravy z Břeclavě, asi ti nedali co ?
Bořivoj Zelený
@Uživatel_5577504 A co Majkl Džexn?
Anton Augustin
@Asatin
Slyšíš trávu růst hochu.
Petr Klimánek
@Giovanni Matteo děkujeme
Petr Klimánek
@King I mně ne
Petr Klimánek
@Milena Drábková ano , těším
OldMonkey
hrozba musi byt padna - tak podle me ten summit je jen zacatek....
Uživatel_5577504
@Michal Bednarek
Asi nebude jednoduché uvědomit si, že jsi volil rudého vlastizrádce a sráče...
Uživatel_5577504
@Michal Bednarek
Chápu,
PCmaster race
@Uživatel_5577504 jeto tavaryš Pávek podporuje ukrajinské nácky plukov atov mají odznaky luftwafe nebo SS
Uživatel_5577504
@Uživatel_5577504
P.S.
Stačilo by respektovat Ústavu, jmenovat na návrh premiéra Turka ministrem a nemusel ses hroutit, vole!