Komentáře
Poučení z Macinkova vývoje: Při svém vyděračství opomněl důležité faktory, které ho mohou zničit
57 komentářů
Uživatel_5700993
2
Mamlas Macinka nepochopil jednu věc. Tuhle bitvu NEMŮŽE vyhrát. Semele ho to, ruce od něho dává pryč i Klaus...))) Tykač si nějakým postpubertálním jelitem nenechá zničit svoje zájmy...
tak z gangsterskych praktik MOTObandy vyplyva par veci - zkusme si to shrnout - Maci Paci povazuje takove jednani za "normu", tady ale narazil do zdi a dobre mu tak, zverejneni je v poradku, je to ve verejnem zajmu a Maci s tim stejne pocital, takze o to vubec nejde.
Dalsi vec je, ze PP se MOTObandy rozhodne nema duvod vubec bat, ale nastvalo ho naprosto buranske jednani, ktere je jim vlastni, a to opravnene, protoze to na teto urovni jednoduse necekas, kdyz jsi prezident, proto to slo taky ven. Bude ted valka, o tom uz neni pochyb, a podvodnik Turek se ministrem ted uz rozhodne nestane, tady uz je cesta jednoznacne zavrena, pokud chteli tu sanci zivit, tak timto ji definitivne pohrbili a dobre jim tak, budou se na tom jiste "tocit dal" a prudit, ale to uz jim zadne body prinest nemuze krome tech skalnich, kteri tu sebranku volili prave kvuli nacickovi Turkovi a tech je neco pres tri procenta, takze zadna slava. Ted uz PP nemuze ustoupit, protoze by tim ztratil podporu ve volicskem tabore opozice, a protoze bude nejspis obhajovat mandat a ma urcite velmi dobrou sanci, v kauze Turek uz ted povolit nesmi a je to naprosto v poradku, uvidime, co MOTObanda bude provadet dal, ale na vsechno je Hrad pripraven, at si zkusi jakoukoli levarnu, a Bures se v tom bude dal motat jak nudle v ban***ce a to mu taky moc preju, protoze ten chce byt se vsemi "zadobre" a to bude mit ted sakra rebus, kdyz se necha moc tlacit MOTOgangem, tak muze mit problem s Hradem coz on ale nechce, takze pro nej to bude hodne neprijemne a to mu preju!!
Dalsi vec je, ze PP se MOTObandy rozhodne nema duvod vubec bat, ale nastvalo ho naprosto buranske jednani, ktere je jim vlastni, a to opravnene, protoze to na teto urovni jednoduse necekas, kdyz jsi prezident, proto to slo taky ven. Bude ted valka, o tom uz neni pochyb, a podvodnik Turek se ministrem ted uz rozhodne nestane, tady uz je cesta jednoznacne zavrena, pokud chteli tu sanci zivit, tak timto ji definitivne pohrbili a dobre jim tak, budou se na tom jiste "tocit dal" a prudit, ale to uz jim zadne body prinest nemuze krome tech skalnich, kteri tu sebranku volili prave kvuli nacickovi Turkovi a tech je neco pres tri procenta, takze zadna slava. Ted uz PP nemuze ustoupit, protoze by tim ztratil podporu ve volicskem tabore opozice, a protoze bude nejspis obhajovat mandat a ma urcite velmi dobrou sanci, v kauze Turek uz ted povolit nesmi a je to naprosto v poradku, uvidime, co MOTObanda bude provadet dal, ale na vsechno je Hrad pripraven, at si zkusi jakoukoli levarnu, a Bures se v tom bude dal motat jak nudle v ban***ce a to mu taky moc preju, protoze ten chce byt se vsemi "zadobre" a to bude mit ted sakra rebus, kdyz se necha moc tlacit MOTOgangem, tak muze mit problem s Hradem coz on ale nechce, takze pro nej to bude hodne neprijemne a to mu preju!!
@PEtr Tobes
Souhlasím, ale ta pravá bitva začne až po schválení beztrestnosti pro Babiše. Pak buď Motůrky vyhodí a nahradí je přeběhlíci, nebo Motůrci tiše sklapnou a Macinka odstoupí...
Souhlasím, ale ta pravá bitva začne až po schválení beztrestnosti pro Babiše. Pak buď Motůrky vyhodí a nahradí je přeběhlíci, nebo Motůrci tiše sklapnou a Macinka odstoupí...
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
Fialovci jsou prostě úplně v koncích, už je kromě duševních chudáčků v reflexu nikdo nechce
Už Jan Žižka říkal o takových vladařích jako je rozvědčík na hradě, žeňte ty hlavy prázdné, žeňme tu havěť škodící, žeňme ty větrné korouhvičky, žeňme je ze země, až se jim bude za patama prášit. 😎
Exministr Rakušan ani napodruhé neuspěl v tajné volbě místopředsedy Sněmovny, včera rozklepaný generál - prezident, každý den trochu té radosti.
@Anton Augustin Před náma si nemusíš hledat důvod se ožrat. Nám je to fakt jedno.
@King I
Vy fialovci znamenáte to samé, jako lejno v písku - pouze něco nechtěného, otravného a smradlavého. A Pávek s lejnem na botě jde ve vašem čele...
Vy fialovci znamenáte to samé, jako lejno v písku - pouze něco nechtěného, otravného a smradlavého. A Pávek s lejnem na botě jde ve vašem čele...
Ztráta peněz kvůli podvodníkovi byla jedním z nejhorších okamžiků mého života. Cítila jsem se zahanbeně, naštvaně a naprosto ztraceně, zvláště když jsem si uvědomila, jak pečlivě jsem si myslela, že jsem si provedl svůj výzkum. Po ztrátě jsem se trápila se spaním a nevěděla jsem, kam se obrátit nebo komu věřit. Nakonec jsem se seznámila s někým, kdo se specializuje na hacking a vymáhání finančních prostředků, a způsob, jakým byl můj případ vyřešen, mi znovu dal jasnost a naději. Celkově skvělá práce; doporučila jsem ho několika přátelům a kolegům, kteří se později stali spokojenými zákazníky. Byl mi velkou pomocí v mém obchodním podnikání a prokázal širokou škálu dovedností v oblasti vymáhání finančních prostředků a odhalování podvodníků. Jsem ráda, že jsem své peníze dostala zpět – není žádná ostuda stát se obětí těchto sofistikovaných a predátorských operací. Nahlášením svého případu můžete získat zpět část nebo všechny své ztracené finanční prostředky a pomoci předejít budoucím podvodným útokům. Pokud jste obětí i vy, měli byste ho kontaktovat, aby mohl být váš případ přezkoumán a vaše nezákonně získané bitcoinové prostředky vymazány nebo získány zpět.“
Kontaktujte ho prostřednictvím Trustwave.Cyberdefense @ gmail com
Kontaktujte ho prostřednictvím Trustwave.Cyberdefense @ gmail com
- vláda už prezidenta k ničemu nepotřebuje, tak proč by s nim válčila?
- sorry ale po týdle kauze budou motoristé růst, ne padat ...
- sorry ale po týdle kauze budou motoristé růst, ne padat ...
Tady je postoj Maciho, kdyz Zeman chtel blokovat Lipavskeho - je to dostupne zde https:// x.com/Posledniskaut/status/2016176606033612910 (odstran mezeru), no a ted najednou samozrejme "obrat" o 180 stupnu, no zadne velke prekvapeni u takoveho smejda.
hrozba musi byt padna - tak podle me ten summit je jen zacatek....
Macinka a Turek jsou kluci z internetu.
Sami to přiznávají, ale právě internet je zpětně zahrabe.
Turka internet už zahrabal definitivně a Macinka je další kluk z pískoviště, co mu ukradli lopatičku...
Málokdy vidíme tak úlisný ksicht, jako právě u Macinky. Opravdu málokdy.
Sami to přiznávají, ale právě internet je zpětně zahrabe.
Turka internet už zahrabal definitivně a Macinka je další kluk z pískoviště, co mu ukradli lopatičku...
Málokdy vidíme tak úlisný ksicht, jako právě u Macinky. Opravdu málokdy.
Pokud chcete vedet kde se vzaly penize na rozjest podnikani po 89 estebackych zlodeju,tak zadejte YouTube ,,Strougaluv posledni podvod" .. z techto penez-marek vznikaly takovi zlodeji jako estebak Bures.Tech bylo samozrejme vic.Zacalo to uz vroce 86.Dobrej poslech.
Bývalý komunistický kádr a rozvědčík na hradě, shodil masku demokrata a ukazuje svojí pravou tvář mstivého a podrazáckého bolševika.😐
@Alois Rudý
A jak zrovna ty víš, že bolševici jsou mstiví. Před volbami jsi za ně kopal? To už neplatí? A nebo podle sebe soudím tebe? Nechtěl by sis dát chvíli online detox? Už ti hrabe
A jak zrovna ty víš, že bolševici jsou mstiví. Před volbami jsi za ně kopal? To už neplatí? A nebo podle sebe soudím tebe? Nechtěl by sis dát chvíli online detox? Už ti hrabe
@Alois Rudý O tobě ale ještě řeč nebyla, ty narudlá, ruSSácká zpuchlino.....
@Alois Rudý
Bývalý komunista je to samé, jako bývalý černoch 🤣🤣🤣
Bývalý komunista je to samé, jako bývalý černoch 🤣🤣🤣
@Alois Rudý
Neboj. Tebe nezná....
I když komáři byla jedna rodina....
Co STRANA. Má řešení?
Neboj. Tebe nezná....
I když komáři byla jedna rodina....
Co STRANA. Má řešení?
3.2.hlasování o nedůvěře vládě. To dává smysl.
2.2.projde nevydání Bureše a Pitomia.
Od 4.2.bude vláda pouze ANO s tichou podporou opozice.
MOTO a SPD půjdou do ha.....jz....lu.
Komentovat netřeba. Počkáme si na 3.2.
2.2.projde nevydání Bureše a Pitomia.
Od 4.2.bude vláda pouze ANO s tichou podporou opozice.
MOTO a SPD půjdou do ha.....jz....lu.
Komentovat netřeba. Počkáme si na 3.2.
@Michal Bednarek .........že ty máš v noci zase ty svoje protibabišovské vlhké sny, plné Ukrajinců a fialových zrůd ?🤣😂
@Michal Bednarek
Souhlas.
Právě proto by si Macinka měl užít poslední slunné dny ministrování.
Kraken Slabiš začne chrlit oheň.
Moc se do té doby klaněl a to není jeho styl
Souhlas.
Právě proto by si Macinka měl užít poslední slunné dny ministrování.
Kraken Slabiš začne chrlit oheň.
Moc se do té doby klaněl a to není jeho styl
Generál, který se hroutí, ubrečeným hlasem žaluje, že mu někdo vzkázal něco nehezky pravdivého - jak ty ke mě, tak já k tobě - a ještě pisatele udá za údajné vydírání, to není chlap.
To je SRÁČ!!!
Rudý Rambo asi nebude takový Rambo, jak si sám o sobě myslí, že....
To je SRÁČ!!!
Rudý Rambo asi nebude takový Rambo, jak si sám o sobě myslí, že....
@Uživatel_5577504
P.S.
Stačilo by respektovat Ústavu, jmenovat na návrh premiéra Turka ministrem a nemusel ses hroutit, vole!
P.S.
Stačilo by respektovat Ústavu, jmenovat na návrh premiéra Turka ministrem a nemusel ses hroutit, vole!
@Uživatel_5577504 jeto tavaryš Pávek podporuje ukrajinské nácky plukov atov mají odznaky luftwafe nebo SS
@Uživatel_5577504
Prezident je pouze transparentní ke svým voličům. Narozdíl od Prcinky dostal o 3+milionu preferenčních hlasů více. Co tam máš dá? Nějakou urážku, dezinformaci, odkaz na FB?
PS: Prcina se vykropila a v deliriu napsala pár hovadin. Po raní kocovině zjistila, že to nedá, tak na tiskovkách jen blekotá.
Prezident je pouze transparentní ke svým voličům. Narozdíl od Prcinky dostal o 3+milionu preferenčních hlasů více. Co tam máš dá? Nějakou urážku, dezinformaci, odkaz na FB?
PS: Prcina se vykropila a v deliriu napsala pár hovadin. Po raní kocovině zjistila, že to nedá, tak na tiskovkách jen blekotá.