Zprávy

Zpět na článek

Jsem zmatený a bojím se, říká Jiří Mádl nejen o protestech na Wall Streetu

25 komentářů

morskydracek
15. listopadu 2011 • 12:48
se cpou bolševický prasata,případně mladá trdla která chtějí spasit svět.
blesk_atd.
6. listopadu 2011 • 10:56
Díky za všechny ty rady, jak volit pravici, která nebude dělat dluhy. Až vás se Zelenkou a Issovou uvidím na ulici, tak si před vámi leda odplivnu. A pozdravuj svoje přibuzné z ODS, doufám, že už vrátili, co nakradli na radnici.
maruska52
6. listopadu 2011 • 09:44
Ale on, oni to dobře věděli. Kluk je z "modroptáčnický! rodiny. Když jsem to poprvé slyšel, byl jsem spíš smutný. Jak vidno, je to člověk, který bude chtít napravovat i Ameriku. Možná nyní získává vlastní názor a je rozčarovaný, že to v Americe nejde, tak jako u nás. Inu, je to smutné. Ale od takových světlonošů dnes dostáváme recepty, jak žít a jak se učit skromnosti, aby tací mohli profitovat. Třeba se dá na politiku.
cartouche66
5. listopadu 2011 • 13:28
Mektáš ***! je END! Rozpor mezi stupněm rozvoje výrobních sil a přežívajícím charakterem výrobních vztahů neljde nijak "vyšumět", debile! Prostě mraky lidí ndes už žije jen z důchodů a dávek nebo pobírá plat zaměstnance rozpočtovky či státu a ten má stále méně zdrojů financí, protože k výrobě liských potřeb postačuje stále méně lidí a stroje si na rozdíl od nich své vlastní produkty nekoupí, debilku! Kapišto? čili FINITO! Jediná cesta k rozetnutí tohoto rozporu je veřejná produkce pro potřeby všech a konec privátní výroby pro zisk, kde lidské potřeby jsou jen vedlejším efektem!
cartouche66
5. listopadu 2011 • 13:21
Pokud nejsi soudruh, čili bratr Člověka, tak jsi Antičlověk či jeho lokaj a patříš pod zem, mrzáku jeden!
spravedlivy
4. listopadu 2011 • 09:09
Soudruzi? Četl jsi názor kodl7? Myslím,že tam moc soudruhy nechválí,ale správně podotýká,že se nic moc nezměnilo,protože echt soudruzi KSČ a svazáci dnes válí převážně v dresu ODSky.A to hlavně na radnicích krajů a měst,kde je takovejch hafo.Ale to ty asi nepochopíš,páč tě tipuju na takového toho ulízance,kterej chodí i do hospody v saku a kravatě,přičemž buď pracuje za kasou a bere 12 000 měsíčně,ale přesto se cítí být součástí elity (léčí si své komplexy) a nebo mu fotřík již výše zmíněného kalibru vyšlapal cestičku.
spravedlivy
4. listopadu 2011 • 09:01
jak jsi byl blbej.Totálně jste se s Issovou odrovnali a lidi vám to budou předhazovat pořád.Udělali jste ze sebe jenom prodejné slečinky a ani jste o tom možná nevěděli.Ale už jste dospělí,takže jste si to měli rozmyslet dřív.
hadravajse
4. listopadu 2011 • 08:08
-izmy jsou již dávno přežité a jediné co je třeba naplnit je myšlenka SOCIÁLNÍ TROJČLENNOSTI, která byla od samého počátku svého vzniku na prahu francouzské revoluce lámána a ohýbána silami, které neznají klidný pozitivní vývoj celé lidské společnosti. Tyto síly potřebují neomezeně vládnout, manipulovat s lidmi a zotročovat je. Jakákoliv krize není a nikdy nebyla ani krizí kapitalizmu, ani krizí komunizmu. Byla a je vždy připomenutím toho co nás vrací do područí otroctví. Myšlenka sociální trojčlennosti vyjádřená v hesle francouzské revoluce je pro každého zcela srozumitelná, volnost (svobodu) pro kulturu, náboženství ..., rovnost v právu, řízení a rozhodování a státní správě a bratrství ve sféře hospodářské. Její praktická realizace v životě je však značně problematická. Zejména její nepochopení v hospodářské oblasti je předmětem i dnešní krize. Je nutné se opravdu chovat v hospodářství "bratrsky". Jiný přiléhavější obrat pro tento vztah neznám. Prosazování rovnosti v hospodářství jsme zažili na vlastní kůži za komunizmu. Svobodu v podnikání zažíváme dnes v jakémsi neokapitalizmu a prožili ha za první republiky naši dědové. Myšlenka sociální trojčlennosti byla ihned na počátku francouzské revoluce utopena v krvi, ale i 300 let vývoje lidstva nemůžeme zahodit. Je třeba tuto myšlenku vzít konečně na vědomí a ne ji nechat jako zaprášený kus starého nábytku někde chátrat a posléze ji vyhodit. Tento postup se hodí zcela do krámu těm, kteří nechtějí nic jiného než zotročovat a ovládat své bližní. 4.11.2011 Jirka Hadrava
ernas
3. listopadu 2011 • 21:39
ernas
3. listopadu 2011 • 21:38