Zprávy

Zpět na článek

Jsem zmatený a bojím se, říká Jiří Mádl nejen o protestech na Wall Streetu

25 komentářů

morskydracek
15. listopadu 2011 • 12:48
se cpou bolševický prasata,případně mladá trdla která chtějí spasit svět.
blesk_atd.
6. listopadu 2011 • 10:56
Díky za všechny ty rady, jak volit pravici, která nebude dělat dluhy. Až vás se Zelenkou a Issovou uvidím na ulici, tak si před vámi leda odplivnu. A pozdravuj svoje přibuzné z ODS, doufám, že už vrátili, co nakradli na radnici.
spravedlivy
4. listopadu 2011 • 09:01
jak jsi byl blbej.Totálně jste se s Issovou odrovnali a lidi vám to budou předhazovat pořád.Udělali jste ze sebe jenom prodejné slečinky a ani jste o tom možná nevěděli.Ale už jste dospělí,takže jste si to měli rozmyslet dřív.
maruska52
6. listopadu 2011 • 09:44
Ale on, oni to dobře věděli. Kluk je z "modroptáčnický! rodiny. Když jsem to poprvé slyšel, byl jsem spíš smutný. Jak vidno, je to člověk, který bude chtít napravovat i Ameriku. Možná nyní získává vlastní názor a je rozčarovaný, že to v Americe nejde, tak jako u nás. Inu, je to smutné. Ale od takových světlonošů dnes dostáváme recepty, jak žít a jak se učit skromnosti, aby tací mohli profitovat. Třeba se dá na politiku.
hadravajse
4. listopadu 2011 • 08:08
-izmy jsou již dávno přežité a jediné co je třeba naplnit je myšlenka SOCIÁLNÍ TROJČLENNOSTI, která byla od samého počátku svého vzniku na prahu francouzské revoluce lámána a ohýbána silami, které neznají klidný pozitivní vývoj celé lidské společnosti. Tyto síly potřebují neomezeně vládnout, manipulovat s lidmi a zotročovat je. Jakákoliv krize není a nikdy nebyla ani krizí kapitalizmu, ani krizí komunizmu. Byla a je vždy připomenutím toho co nás vrací do područí otroctví. Myšlenka sociální trojčlennosti vyjádřená v hesle francouzské revoluce je pro každého zcela srozumitelná, volnost (svobodu) pro kulturu, náboženství ..., rovnost v právu, řízení a rozhodování a státní správě a bratrství ve sféře hospodářské. Její praktická realizace v životě je však značně problematická. Zejména její nepochopení v hospodářské oblasti je předmětem i dnešní krize. Je nutné se opravdu chovat v hospodářství "bratrsky". Jiný přiléhavější obrat pro tento vztah neznám. Prosazování rovnosti v hospodářství jsme zažili na vlastní kůži za komunizmu. Svobodu v podnikání zažíváme dnes v jakémsi neokapitalizmu a prožili ha za první republiky naši dědové. Myšlenka sociální trojčlennosti byla ihned na počátku francouzské revoluce utopena v krvi, ale i 300 let vývoje lidstva nemůžeme zahodit. Je třeba tuto myšlenku vzít konečně na vědomí a ne ji nechat jako zaprášený kus starého nábytku někde chátrat a posléze ji vyhodit. Tento postup se hodí zcela do krámu těm, kteří nechtějí nic jiného než zotročovat a ovládat své bližní. 4.11.2011 Jirka Hadrava
platon
3. listopadu 2011 • 17:29
co tu pohledáváte ? soudruzi ?
spravedlivy
4. listopadu 2011 • 09:09
Soudruzi? Četl jsi názor kodl7? Myslím,že tam moc soudruhy nechválí,ale správně podotýká,že se nic moc nezměnilo,protože echt soudruzi KSČ a svazáci dnes válí převážně v dresu ODSky.A to hlavně na radnicích krajů a měst,kde je takovejch hafo.Ale to ty asi nepochopíš,páč tě tipuju na takového toho ulízance,kterej chodí i do hospody v saku a kravatě,přičemž buď pracuje za kasou a bere 12 000 měsíčně,ale přesto se cítí být součástí elity (léčí si své komplexy) a nebo mu fotřík již výše zmíněného kalibru vyšlapal cestičku.
cartouche66
5. listopadu 2011 • 13:21
Pokud nejsi soudruh, čili bratr Člověka, tak jsi Antičlověk či jeho lokaj a patříš pod zem, mrzáku jeden!
kodl7
3. listopadu 2011 • 16:23
Jeho fotr člen KSČ, následně po převratu člen ODS. Později prý problémy se zákonem kvůli majetkovým deliktům.
Tito lidi jako Mádl, a těch je v ČR velká část (potomci komančských karieristů) mají kvůli svoji rodinné minulosti přímo NUTKÁNÍ OSTENTATIVNĚ dávat najevo svou pravicovost. A jsou všude - v médiích, na školách ....

A všem vykládají ta svoje primitivní dogmata např. stát je špatný hospodář, daň je loupež, zdraví je zboží atd. Prostě 50 léta minulého století naruby.

Prasata pouze změnila dresy.
ernas
3. listopadu 2011 • 21:37