Komentáře

Zpět na článek

Trumpova Rada míru je výsměch. Připomíná manýry absolutistického panovníka, zve do ní diktátory

41 komentářů

Pavel Hanzl
Ten šílenec se už úplně zbláznil, včera na ČT pan Pilný říkal, že jeho výroky by měl napřed posuzovat psychiatr, ten chlap je regulérně mišuge.
MILIARDA vstupného a Trump jako doživotní president je jako co? Komedie od Monthy Pytonů, nebo od Svěráka?
Korunu tomu ale nasadil, když tam pozval i nejhoršího masového vraha a mezinárodně stíhaného zločince Putina.
Já jen lituji, že se tohohle nedožil Václav Havel, to by bylo absurdní drama jak z praku!!! A to by si nemusel vůbec nic vymýšlet, to by stačilo popsat realitu.
Jiosef Tyl
Volit takováto individua je nyní v módě. My jako Česko nezůstáváme pozadu.
Jiosef Tyl
Nejméně míru si přejí ti, kteří ho mají plnou hubu. 🤔
Alois Rudý
Máme pouze dvě možnosti, být s USA nebo spolupracovat s Ruskem. Jiná smysluplná cesta pro Česko neexistuje.😎
Petr Klimánek
Alespoň někdo chce mir
Pavel Hanzl
@Singleton Mosby
Dobře, OSN je nacypa, klidně zrušit, ale postavit jinou, moderní, přísně demokratickou bez žádných práv veto atd., ale s velmi silnou armádou a pravomocí. Já vím, to je ideál zcela nedostižný, v době nástupu krutých diktatur zvlášť.
Pavel Hanzl
@David Kalvoda
To máte fuk. Rada míru osazená válečnými zločinci všech barev je cypovina děsivá a její organizace je jak z Paroubkova Marsu.
Uživatel_5606071
Je to dementní blb.....
Jerry M
Rada miru bude mit jepici zivot.
Pavel Hanzl
"Takovou Radu míru založil v 50. letech Stalin a ta se starala o vše jíné, jenom ne o mír" Dvořák, STAN.
epr3
Sezemský, a co ti tak připomíná současnou EU?
Pavel Hanzl
@Bubák Bubák
Já mám proti gaunerům, kteří mají míru vždycky plnou hubu a výsledkem je válka. Mistr světa na to byl před válkou Hitler.
Pavel Hanzl
@Frantisek Najman
Hluboký omyl. Od války vládlo na světě mezinárodní právo a kromě vyloženě zločineckých režimů (SSSR, Kambodža) byly jen lokální války, v Evropě žádná. A garantem a světového policajta dělaly tehdy velmi demokratické USA. A tento systém roz.ebal Putin s Trumpetú.
Petr Klimánek
@Asatin postřikej se ajatinem a vzpamatuj se
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Proč lžeš?Napsali jsi tu už několikrát ve svých příspěvcích že si to a toho přeješ jeho smrt.Ta tu neodporuje nesmyslům
Jiosef Tyl
Dopředu upozorňuji, že já nikomu nepřeji a nepřál bych smrt. Ale jen si vemte, jak málo dříve stačilo, k zastřelení Kennedyho.
Igor
Tak doživotní předseda? Vono už to nebude dlouho... 🤣🤣🤣 Jinak je to absurdní komedie. Zase třeba přestane vymýšlet jiné pi..viny. I když spíš né...
Pavel Hanzl
@epr3 Zkuste nějaké ty paralely uvést.

"Pokud Rusko není fašistický stát, měli bychom slovo fašismus úplně přestat používat. Má kult vůdce, má jednu stranu, má vládní propagandu, obětuje své lidi na oltáři nesmyslné války, páchá genocidu v jiné zemi. Upřímně řečeno, nevím, co více bychom ještě potřebovali". Timothy Snyder "Rusko je fašističtější než Itálie před sto lety". Fórum 24+ srpen 2024

Doufám, že mi nechcete nakecávat, že EU je něco jako Rusko. Já fakt ve vašem světě naopak nežiju.
epr3
@Pavel Hanzl Takhle je to možná natřené na venek a lidé, kteří věci okolo sebe vnímají povrchně a věří sebepropagandě, to takhle mohou vidět. Lidé s kritickým myšlením a logickým uvažováním vidí jasné paralely s fašismem.
Pavel Hanzl
@epr3
Poslední oblast demokracie a čistých, moderních technologií s nejvyšší životní úrovní pro obyčejného člověka.
Singleton Mosby
OSN vystěhovat z NYC do Afriky a pak se rozpadne sama.
Uživatel_6113744
@Alois Rudý Tak odpověď je jasná, ty jdeš s Ruskem, my s Trumpetou.
Pavel Hanzl
@epr3 Na co se zase EU chystá, hlupáčku nešťastná?
Na napadení nějakého souseda a krutě ho zmasakrovat, nechat si u toho pozabíjet milión vlastních lidí? Určitě ti nešibe?
Petr Klimánek
@Jiosef Tyl no přece ja
Petr Klimánek
@Uživatel_5606071 ale kdo?
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl zrušit veto, utrácet peníze za nepotřebné flintičky, vysoké pravomoce žoldáků - to je demokracie po hanzlovsku. Nějaký další hezký nápad - chocholoušek by měl radost.
Frantisek Najman
Souhlas s autorem článku že Trumpova Rada míru je výsměch, ale vždy a budou i nadále svět ovládat méně či více přijatelně jen nejsilnější tedy diktátoři. Je to trvale nezměnitelná genetika živočišné říše této planety, ale přitom lidská smečka miluje i pohádky jako židovský komunismus, bibli, demokracii a pod. i když to vše odporuje genetice.
Petr Klimánek
Hlavně nejednat zbrkle a vyskakovat jak čertík z krabičky což předvedla opozice s Gronskem
epr3
@Hanzl
Jediný rozdíl je v tom, že Rusko už to dělá, EU se teprve chystá.
Jiosef Tyl
@David Kalvoda - pokud mezi nimi nevidíš rozdíl, tak je mi tě líto. Myslím že jen kalíš vodu. A asi nevíš kdo to byl David.
Jiosef Tyl
Od 2 světové války Rusko(CCCP) a USA, spolu soupeřili o vyrovnanost ve zbrojení a v počtu atomových bomb. To už nějak vyšlo z módy, tak soupeří kdo má většího tydýta ve vedení. (nejde napsat to pravé slovo).
Uživatel_6113744
@Petr Klimánek Děláš ze sebe vola nebo jsi....
Petr Klimánek
@Pavel Hanzl kdo je Paroubek
Pavel Hanzl
@Bubák Bubák
Jak chceš ale světové gaunery dofackovat dolatě? Napiš, dostaneš za to Nobelovku.
Jiosef Tyl
@Jiosef Tyl 😁
Asatin
@Petr Klimánek Putin vyvrazduje cely svuj narod a sousedni ukrajinu.Dostane kulkuJe to vrah.
David Kalvoda
Autor zmiňuje účast válečného zločince V. Putina, na kterého je vydán mezinárodní zatykač, ale jaksi opomíná zmínit účast válečného zločince B. Netanjahua, na kterého je vydán mezinárodní zatykač. Proč ten cílený dvojí metr?
Vit Prochazka
@epr3 ty jasne paralely tu jsou, ale s ruskem.. urcite ne s eu.. 😄😄😄
Jiosef Tyl
@Petr Klimánek kdo se ptá!
Asatin
Nic nikomu nepreji zleho,ale ta kulka mela jit 5 centrymetru vlevo.Jak rekl Stalin,neni cloveka neni problem.To same plati ipro valecneho zlocince Putina.Kdo se nebrani,ten zemre tak jednoduche to je.
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl ty máš něco proti míru ssoudruhu hanzle?