Komentáře
Trumpova Rada míru je výsměch. Připomíná manýry absolutistického panovníka, zve do ní diktátory
24 komentářů
Uživatel_5606071
1
Je to dementní blb.....
Petr Klimánek
0
@Uživatel_5606071 ale kdo?
Nic nikomu nepreji zleho,ale ta kulka mela jit 5 centrymetru vlevo.Jak rekl Stalin,neni cloveka neni problem.To same plati ipro valecneho zlocince Putina.Kdo se nebrani,ten zemre tak jednoduche to je.
Máme pouze dvě možnosti, být s USA nebo spolupracovat s Ruskem. Jiná smysluplná cesta pro Česko neexistuje.😎
Souhlas s autorem článku že Trumpova Rada míru je výsměch, ale vždy a budou i nadále svět ovládat méně či více přijatelně jen nejsilnější tedy diktátoři. Je to trvale nezměnitelná genetika živočišné říše této planety, ale přitom lidská smečka miluje i pohádky jako židovský komunismus, bibli, demokracii a pod. i když to vše odporuje genetice.
Dopředu upozorňuji, že já nikomu nepřeji a nepřál bych smrt. Ale jen si vemte, jak málo dříve stačilo, k zastřelení Kennedyho.
Tak doživotní předseda? Vono už to nebude dlouho... 🤣🤣🤣 Jinak je to absurdní komedie. Zase třeba přestane vymýšlet jiné pi..viny. I když spíš né...
Hlavně nejednat zbrkle a vyskakovat jak čertík z krabičky což předvedla opozice s Gronskem
Ten šílenec se už úplně zbláznil, včera na ČT pan Pilný říkal, že jeho výroky by měl napřed posuzovat psychiatr, ten chlap je regulérně mišuge.
MILIARDA vstupného a Trump jako doživotní president je jako co? Komedie od Monthy Pytonů, nebo od Svěráka?
Korunu tomu ale nasadil, když tam pozval i nejhoršího masového vraha a mezinárodně stíhaného zločince Putina.
Já jen lituji, že se tohohle nedožil Václav Havel, to by bylo absurdní drama jak z praku!!! A to by si nemusel vůbec nic vymýšlet, to by stačilo popsat realitu.
MILIARDA vstupného a Trump jako doživotní president je jako co? Komedie od Monthy Pytonů, nebo od Svěráka?
Korunu tomu ale nasadil, když tam pozval i nejhoršího masového vraha a mezinárodně stíhaného zločince Putina.
Já jen lituji, že se tohohle nedožil Václav Havel, to by bylo absurdní drama jak z praku!!! A to by si nemusel vůbec nic vymýšlet, to by stačilo popsat realitu.
"Takovou Radu míru založil v 50. letech Stalin a ta se starala o vše jíné, jenom ne o mír" Dvořák, STAN.
OSN vystěhovat z NYC do Afriky a pak se rozpadne sama.
@Singleton Mosby
Dobře, OSN je nacypa, klidně zrušit, ale postavit jinou, moderní, přísně demokratickou bez žádných práv veto atd., ale s velmi silnou armádou a pravomocí. Já vím, to je ideál zcela nedostižný, v době nástupu krutých diktatur zvlášť.
Dobře, OSN je nacypa, klidně zrušit, ale postavit jinou, moderní, přísně demokratickou bez žádných práv veto atd., ale s velmi silnou armádou a pravomocí. Já vím, to je ideál zcela nedostižný, v době nástupu krutých diktatur zvlášť.
Sezemský, a co ti tak připomíná současnou EU?
@epr3
Poslední oblast demokracie a čistých, moderních technologií s nejvyšší životní úrovní pro obyčejného člověka.
Poslední oblast demokracie a čistých, moderních technologií s nejvyšší životní úrovní pro obyčejného člověka.
@Pavel Hanzl Takhle je to možná natřené na venek a lidé, kteří věci okolo sebe vnímají povrchně a věří sebepropagandě, to takhle mohou vidět. Lidé s kritickým myšlením a logickým uvažováním vidí jasné paralely s fašismem.
@epr3 Zkuste nějaké ty paralely uvést.
"Pokud Rusko není fašistický stát, měli bychom slovo fašismus úplně přestat používat. Má kult vůdce, má jednu stranu, má vládní propagandu, obětuje své lidi na oltáři nesmyslné války, páchá genocidu v jiné zemi. Upřímně řečeno, nevím, co více bychom ještě potřebovali". Timothy Snyder "Rusko je fašističtější než Itálie před sto lety". Fórum 24+ srpen 2024
Doufám, že mi nechcete nakecávat, že EU je něco jako Rusko. Já fakt ve vašem světě naopak nežiju.
"Pokud Rusko není fašistický stát, měli bychom slovo fašismus úplně přestat používat. Má kult vůdce, má jednu stranu, má vládní propagandu, obětuje své lidi na oltáři nesmyslné války, páchá genocidu v jiné zemi. Upřímně řečeno, nevím, co více bychom ještě potřebovali". Timothy Snyder "Rusko je fašističtější než Itálie před sto lety". Fórum 24+ srpen 2024
Doufám, že mi nechcete nakecávat, že EU je něco jako Rusko. Já fakt ve vašem světě naopak nežiju.