Komentáře
Trumpova Rada míru je výsměch. Připomíná manýry absolutistického panovníka, zve do ní diktátory
69 komentářů
Pavel Hanzl
Celou moderní historií se táhne jako nit názor, že místo pomalé a komplikované demokracie je lepší osvícený diktátor.
Tohle rezonovalo hlavně před 2.sv. válkou a jako prototyp mladého, úspěšného, progresivního a hlavně osvíceného diktátora byl uváděn Adolf Hitler.
Tohle rezonovalo hlavně před 2.sv. válkou a jako prototyp mladého, úspěšného, progresivního a hlavně osvíceného diktátora byl uváděn Adolf Hitler.
nejlépe to okomentovala itálie: ústava nepřipouští účast v nedemokraticky konstituovaných institucích. a tím je řečeno vše, není třeba analýz. a pokud předseda bude demokraticky volen a všichni budou mít rovné právo. tak tam trumpeta nebude.
Alois Rudý
@Uživatel_5554435 ...demokracie je faleš a zlo brzdící vývoj lidské společnosti.😎
@Alois Rudý mimozemšťan zplozen s astronautkou Těreškovovou. Jeho přítomnost v pozemské atmosféře vytváří zvláštní auristické světlo, šíříci se mezi lidem, neb jeho kosmické moudro je nezměrné.
Alois Rudý
@Losina ...od tebe potomka ofčí babičky a stepního ukrajince to sedí😂🤣
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
Je to velmi lehce dokázatelná lež, ale možná je dobré to vysvětlit:
Podívejme se jen na historii 20. stol. v Evropě:
Demokracie - Západní Evropa po válce: velká prosperita, zbohatnutí celé společnosti, technický rozvoj, sociální stát a oblast nejbohatšího obyčejného člověka.
Totalita - Hitlerův a Mussoliniho nacismus (fašismus), Ruský komunismus. Totální degradace spoečnosti, krutá válka, milióny lidských obětí, bankrot obou systémů.
Je potřeba ještě něco vysvětlovat?
Je to velmi lehce dokázatelná lež, ale možná je dobré to vysvětlit:
Podívejme se jen na historii 20. stol. v Evropě:
Demokracie - Západní Evropa po válce: velká prosperita, zbohatnutí celé společnosti, technický rozvoj, sociální stát a oblast nejbohatšího obyčejného člověka.
Totalita - Hitlerův a Mussoliniho nacismus (fašismus), Ruský komunismus. Totální degradace spoečnosti, krutá válka, milióny lidských obětí, bankrot obou systémů.
Je potřeba ještě něco vysvětlovat?
Je to dobrý komentář. Ale pan autor má jistě kontakt na pana Fištejna, ten mu to vysvětlí.
lug70
Vy v redakci zase máte manýry ideologicky pevně ukotvených presstitutů z dob Rudého práva. Rozdávání nálepek a špinění ideologických nepřátel by vám taky šlo. Kdo nejde s námi, jde proti nám. S EU na věčné časy a nikdy jinak. Akorát barva vlajky není už rudá se srpem a kladivem, ale modrá s hvězdičkami do kruhu..
Od 2 světové války Rusko(CCCP) a USA, spolu soupeřili o vyrovnanost ve zbrojení a v počtu atomových bomb. To už nějak vyšlo z módy, tak soupeří kdo má většího tydýta ve vedení. (nejde napsat to pravé slovo).
Pavel Hanzl
@Jiosef Tyl
Přesně tak, USA totálně zdegenerovaly a Rusko bylo zdegenerované snad už od středověku.
Přesně tak, USA totálně zdegenerovaly a Rusko bylo zdegenerované snad už od středověku.
Autor zmiňuje účast válečného zločince V. Putina, na kterého je vydán mezinárodní zatykač, ale jaksi opomíná zmínit účast válečného zločince B. Netanjahua, na kterého je vydán mezinárodní zatykač. Proč ten cílený dvojí metr?
Pavel Hanzl
@David Kalvoda
To máte fuk. Rada míru osazená válečnými zločinci všech barev je cypovina děsivá a její organizace je jak z Paroubkova Marsu.
To máte fuk. Rada míru osazená válečnými zločinci všech barev je cypovina děsivá a její organizace je jak z Paroubkova Marsu.
@Pavel Hanzl kdo je Paroubek
@David Kalvoda - pokud mezi nimi nevidíš rozdíl, tak je mi tě líto. Myslím že jen kalíš vodu. A asi nevíš kdo to byl David.
Je to dementní blb.....
Nic nikomu nepreji zleho,ale ta kulka mela jit 5 centrymetru vlevo.Jak rekl Stalin,neni cloveka neni problem.To same plati ipro valecneho zlocince Putina.Kdo se nebrani,ten zemre tak jednoduche to je.
Alois Rudý
Máme pouze dvě možnosti, být s USA nebo spolupracovat s Ruskem. Jiná smysluplná cesta pro Česko neexistuje.😎
Souhlas s autorem článku že Trumpova Rada míru je výsměch, ale vždy a budou i nadále svět ovládat méně či více přijatelně jen nejsilnější tedy diktátoři. Je to trvale nezměnitelná genetika živočišné říše této planety, ale přitom lidská smečka miluje i pohádky jako židovský komunismus, bibli, demokracii a pod. i když to vše odporuje genetice.
Pavel Hanzl
@Frantisek Najman
Hluboký omyl. Od války vládlo na světě mezinárodní právo a kromě vyloženě zločineckých režimů (SSSR, Kambodža) byly jen lokální války, v Evropě žádná. A garantem a světového policajta dělaly tehdy velmi demokratické USA. A tento systém roz.ebal Putin s Trumpetú.
Hluboký omyl. Od války vládlo na světě mezinárodní právo a kromě vyloženě zločineckých režimů (SSSR, Kambodža) byly jen lokální války, v Evropě žádná. A garantem a světového policajta dělaly tehdy velmi demokratické USA. A tento systém roz.ebal Putin s Trumpetú.
Dopředu upozorňuji, že já nikomu nepřeji a nepřál bych smrt. Ale jen si vemte, jak málo dříve stačilo, k zastřelení Kennedyho.
Anatolij Vasil
@Jiosef Tyl Proč lžeš?Napsali jsi tu už několikrát ve svých příspěvcích že si to a toho přeješ jeho smrt.Ta tu neodporuje nesmyslům
Tak doživotní předseda? Vono už to nebude dlouho... 🤣🤣🤣 Jinak je to absurdní komedie. Zase třeba přestane vymýšlet jiné pi..viny. I když spíš né...
Hlavně nejednat zbrkle a vyskakovat jak čertík z krabičky což předvedla opozice s Gronskem
Pavel Hanzl
Ten šílenec se už úplně zbláznil, včera na ČT pan Pilný říkal, že jeho výroky by měl napřed posuzovat psychiatr, ten chlap je regulérně mišuge.
MILIARDA vstupného a Trump jako doživotní president je jako co? Komedie od Monthy Pytonů, nebo od Svěráka?
Korunu tomu ale nasadil, když tam pozval i nejhoršího masového vraha a mezinárodně stíhaného zločince Putina.
Já jen lituji, že se tohohle nedožil Václav Havel, to by bylo absurdní drama jak z praku!!! A to by si nemusel vůbec nic vymýšlet, to by stačilo popsat realitu.
MILIARDA vstupného a Trump jako doživotní president je jako co? Komedie od Monthy Pytonů, nebo od Svěráka?
Korunu tomu ale nasadil, když tam pozval i nejhoršího masového vraha a mezinárodně stíhaného zločince Putina.
Já jen lituji, že se tohohle nedožil Václav Havel, to by bylo absurdní drama jak z praku!!! A to by si nemusel vůbec nic vymýšlet, to by stačilo popsat realitu.
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl ty máš něco proti míru ssoudruhu hanzle?
Pavel Hanzl
@Bubák Bubák
Já mám proti gaunerům, kteří mají míru vždycky plnou hubu a výsledkem je válka. Mistr světa na to byl před válkou Hitler.
Já mám proti gaunerům, kteří mají míru vždycky plnou hubu a výsledkem je válka. Mistr světa na to byl před válkou Hitler.
@Pavel Hanzl
Tak Trump zcela jisté má zdravotní problém a o tom se mluvilo už rok před jeho zvolením.
Teď přichází jeho čas a senát ho zbavi svépravnosti.
Letos se dočkáme.
Tak Trump zcela jisté má zdravotní problém a o tom se mluvilo už rok před jeho zvolením.
Teď přichází jeho čas a senát ho zbavi svépravnosti.
Letos se dočkáme.
Pavel Hanzl
"Takovou Radu míru založil v 50. letech Stalin a ta se starala o vše jíné, jenom ne o mír" Dvořák, STAN.
OSN vystěhovat z NYC do Afriky a pak se rozpadne sama.
Pavel Hanzl
@Singleton Mosby
Dobře, OSN je nacypa, klidně zrušit, ale postavit jinou, moderní, přísně demokratickou bez žádných práv veto atd., ale s velmi silnou armádou a pravomocí. Já vím, to je ideál zcela nedostižný, v době nástupu krutých diktatur zvlášť.
Dobře, OSN je nacypa, klidně zrušit, ale postavit jinou, moderní, přísně demokratickou bez žádných práv veto atd., ale s velmi silnou armádou a pravomocí. Já vím, to je ideál zcela nedostižný, v době nástupu krutých diktatur zvlášť.
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl zrušit veto, utrácet peníze za nepotřebné flintičky, vysoké pravomoce žoldáků - to je demokracie po hanzlovsku. Nějaký další hezký nápad - chocholoušek by měl radost.
Pavel Hanzl
@Bubák Bubák
Jak chceš ale světové gaunery dofackovat dolatě? Napiš, dostaneš za to Nobelovku.
Jak chceš ale světové gaunery dofackovat dolatě? Napiš, dostaneš za to Nobelovku.
epr3
Sezemský, a co ti tak připomíná současnou EU?
Pavel Hanzl
@epr3
Poslední oblast demokracie a čistých, moderních technologií s nejvyšší životní úrovní pro obyčejného člověka.
Poslední oblast demokracie a čistých, moderních technologií s nejvyšší životní úrovní pro obyčejného člověka.
epr3
@Pavel Hanzl Takhle je to možná natřené na venek a lidé, kteří věci okolo sebe vnímají povrchně a věří sebepropagandě, to takhle mohou vidět. Lidé s kritickým myšlením a logickým uvažováním vidí jasné paralely s fašismem.
Pavel Hanzl
@epr3 Zkuste nějaké ty paralely uvést.
"Pokud Rusko není fašistický stát, měli bychom slovo fašismus úplně přestat používat. Má kult vůdce, má jednu stranu, má vládní propagandu, obětuje své lidi na oltáři nesmyslné války, páchá genocidu v jiné zemi. Upřímně řečeno, nevím, co více bychom ještě potřebovali". Timothy Snyder "Rusko je fašističtější než Itálie před sto lety". Fórum 24+ srpen 2024
Doufám, že mi nechcete nakecávat, že EU je něco jako Rusko. Já fakt ve vašem světě naopak nežiju.
"Pokud Rusko není fašistický stát, měli bychom slovo fašismus úplně přestat používat. Má kult vůdce, má jednu stranu, má vládní propagandu, obětuje své lidi na oltáři nesmyslné války, páchá genocidu v jiné zemi. Upřímně řečeno, nevím, co více bychom ještě potřebovali". Timothy Snyder "Rusko je fašističtější než Itálie před sto lety". Fórum 24+ srpen 2024
Doufám, že mi nechcete nakecávat, že EU je něco jako Rusko. Já fakt ve vašem světě naopak nežiju.
epr3
@Hanzl
Jediný rozdíl je v tom, že Rusko už to dělá, EU se teprve chystá.
Jediný rozdíl je v tom, že Rusko už to dělá, EU se teprve chystá.
Pavel Hanzl
@epr3 Na co se zase EU chystá, hlupáčku nešťastná?
Na napadení nějakého souseda a krutě ho zmasakrovat, nechat si u toho pozabíjet milión vlastních lidí? Určitě ti nešibe?
Na napadení nějakého souseda a krutě ho zmasakrovat, nechat si u toho pozabíjet milión vlastních lidí? Určitě ti nešibe?
Dnes je to snad lepší, protože to založil totální pošuk, který to za chvíli třeba zase zruší - doufejme.