Blaboly mladeho Alese Michal z Ceska o Nemecku, jehoz jsem ja poslednich 50 let obcanem jsou jako obyvkle zpravy v tomto Cesku tendencni stejne jako byly ty prvnich 30 let po valce v CSR , kdy jsem v Praze zil.
Nejvetsi hrozbou pro demokracii jsou v nasem Nemecku prave pravicovi extremiste , kterych bylo u nas v r. 24 pres 50 000 a spachali 57 000 trestnych cinu, zatimco levicovi extremiste , kterch je mnohem mene spachali tech trestnych cinu 10x !!! mene. ( jen 5800 ).
Ales Michel a ostatni dnesni cesti reporteri je hodnoverny produkt tohoto Ceska stejne jako byli navinari v CSR produktem doby po valce jenze v opacnem gardu.
Za tech 83 let meho zivota jsem toho zazil opravdu hodne.
MUDr Prag 66, Dr.med.Hannover 85
Chirurg , Taraumatolog uz pres 60 let
Thomas Alois Cerny
nar. v Praze uprosterd valky
Nejvetsi hrozbou pro demokracii jsou v nasem Nemecku prave pravicovi extremiste , kterych bylo u nas v r. 24 pres 50 000 a spachali 57 000 trestnych cinu, zatimco levicovi extremiste , kterch je mnohem mene spachali tech trestnych cinu 10x !!! mene. ( jen 5800 ).
Ales Michel a ostatni dnesni cesti reporteri je hodnoverny produkt tohoto Ceska stejne jako byli navinari v CSR produktem doby po valce jenze v opacnem gardu.
Za tech 83 let meho zivota jsem toho zazil opravdu hodne.
MUDr Prag 66, Dr.med.Hannover 85
Chirurg , Taraumatolog uz pres 60 let
Thomas Alois Cerny
nar. v Praze uprosterd valky
Vergleichsübersicht (Daten für 2024)
Merkmal Rechtsextremismus Linksextremismus
Personenpotenzial ~ 50.250 ~ 38.000
Straftaten gesamt 57.701 ~ 5.850 ( pocet trestnych cinu v r. 24
levicovi 5000, pravicovi extremiste 50 000 !!!!).
Djoo , Ales Michel a novinari Reflexu!