Zajímavosti
Začala útokem na Venezuelu nová éra? S puči a změnami režimu mají USA bohaté zkušenosti
11 komentářů
@Jóža Oltec
Neboj, už se formujou. Sice by bez USA šprechtili rusky nebo německy někde v lágru za uralem, ale to naše hrdinné keyboard cowboys neodradí od plivání.
Neboj, už se formujou. Sice by bez USA šprechtili rusky nebo německy někde v lágru za uralem, ale to naše hrdinné keyboard cowboys neodradí od plivání.
@Jóža Oltec
Já 28 let a VA: Ale můj stát a vlastně i okres celkem odhaluje jméno co používám.
Já 28 let a VA: Ale můj stát a vlastně i okres celkem odhaluje jméno co používám.

Co to je za kecy? Ten kdo provedl puč byl autobusák a jeho klika, ve chvíli kdy zfalšováním voleb sebral úřad prezidenta zvolenému Urrutiovi.
No můj nick označuje pro změnu původ ale musíš znát alespoň trochu brněnský hantec...Byl jsem opakovaně v Chesapeake, VA, sídlí tam naše firma. Terminál ORF je dlouhý jak týden před výplatou a taky často bývá nacpaný, do Norfolku cestuje hodně military personnel ale také turistů. Jet autem přes Chesapeake Bay z Virginia Beach po mostě když fučí vítr je také zážitek, absolvoval jsem to zatím dvakrát.
@Singleton Mosby U takových je to něco jako zdravotní problém. Obyčejný člověk si kvalitně uprdne, rudoši a nefachčenka musí upustit vnitřní tlak produkcí antiami blijanců..Nutno dodat zcela bezmocných, sviní tím jen těch několik zbývajících webů co diskuse kvůli takovým mázdrám raději zcela nezablokovaly.
Mé oblíbené čtení jsou komentáře u US Embassy in Prague na FB. Tam si ty blbečky snad uměle množej.
Ale taky mne naserou. Já jim na jejich Fialu, Babiše, Zemana atd neplivu a kdejakej malej, českej čůráček si dovolí urážet mojí druhou vlast.