Zajímavosti

Zpět na článek

Začala útokem na Venezuelu nová éra? S puči a změnami režimu mají USA bohaté zkušenosti

11 komentářů

Jan Bejšovec
Co to je za kecy? Ten kdo provedl puč byl autobusák a jeho klika, ve chvíli kdy zfalšováním voleb sebral úřad prezidenta zvolenému Urrutiovi.
Singleton Mosby
@Jan Bejšovec

Na reflusáky s fakty nesmíš.
Milena Drábková
Hledáš dívku na jednu noc💋? Vítej - www.sex21.fun
Singleton Mosby
Gigant mysli Holubec vysoko vyčnívá nad intelektuální elitou časopisu Reflus.
Jóža Oltec
To jsme zvědavi, kdo z místních antiami rudochů či nefachčenek se tu na strejdu Sama první verbálně vykadí. Grotesky není nikdy dost..😎😎
Singleton Mosby
@Jóža Oltec
Neboj, už se formujou. Sice by bez USA šprechtili rusky nebo německy někde v lágru za uralem, ale to naše hrdinné keyboard cowboys neodradí od plivání.
Jóža Oltec
@Singleton Mosby U takových je to něco jako zdravotní problém. Obyčejný člověk si kvalitně uprdne, rudoši a nefachčenka musí upustit vnitřní tlak produkcí antiami blijanců..Nutno dodat zcela bezmocných, sviní tím jen těch několik zbývajících webů co diskuse kvůli takovým mázdrám raději zcela nezablokovaly.
Singleton Mosby
@Jóža Oltec
Mé oblíbené čtení jsou komentáře u US Embassy in Prague na FB. Tam si ty blbečky snad uměle množej.

Ale taky mne naserou. Já jim na jejich Fialu, Babiše, Zemana atd neplivu a kdejakej malej, českej čůráček si dovolí urážet mojí druhou vlast.
Jóža Oltec
@Singleton Mosby Ditto, už 40 let, dnes v CT
Singleton Mosby
@Jóža Oltec

Já 28 let a VA: Ale můj stát a vlastně i okres celkem odhaluje jméno co používám.
Jóža Oltec
No můj nick označuje pro změnu původ ale musíš znát alespoň trochu brněnský hantec...Byl jsem opakovaně v Chesapeake, VA, sídlí tam naše firma. Terminál ORF je dlouhý jak týden před výplatou a taky často bývá nacpaný, do Norfolku cestuje hodně military personnel ale také turistů. Jet autem přes Chesapeake Bay z Virginia Beach po mostě když fučí vítr je také zážitek, absolvoval jsem to zatím dvakrát.