Komentáře

Zpět na článek

Z Maroka až do Strakovy akademie. Jak se Babiš dostal na premiérský post a jaké zanechal dědictví?

90 komentářů

Uživatel_5734171
Když mluvíš s koblihou o Burešovi. nejčastěji uslyšíš, že je třeba mu dát šanci. Takže:
1. Už měl šanci dvakrát, proč bych mu měl dávat šanci znovu.
2. Má to stejnou logiku, jako kdybych dával šanci Kajínkovi a odevzdal bych mu klíče od bytu, aby mi ho hlídal. Několikanásobný recidivista, bytař a odsouzený vrah. Nebudu mu dávat šanci. A totéž je Babiš. Podvodník, zloděj, lhář, korupčník, regulérní gauner. Proč bych mu měl dávat šanci? Že si ukradl hodně peněz? Jen NEZÁKONNOU fintou s korunovými dluhopisy okradl tento stát o stovky milionů. Na NEZÁKONNÉ fintě s fiktivní reklamou jsou to další stovky milionů. A takhle by se dalo pokračovat do nekonečna. Okradl nás o miliardy... Jinými slovy, NEBUDU MU DÁVAT DALŠÍ ŠANCI...
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
My proti rudým. A víte, co páchají na Ukrajině? Kdo tam vraždí? Určitě fialovci? Při vaším IQ to bude fakt těžká otázka.
Alois Rudý
Konečně máme opět v čele vlády schopného a úspěšného manažéra, místo prázdného žvanila z ODS, odtrženého od reality.😎
Uživatel_5734171
@TCerny lidi jsou hlupáci. Ostatně Hitler jasně zvítězil v demokratických volbách, stejně jako Gottwald- Volby NELEGITIMIZUJÍ trestné činy. Babiš má stát před soudem a je mi jedno, kolikrát byl zvolen a schoval se za imunitu...
Pavel Nyklíček
Jak se bacil dostal do lékárny.
Pohádka pro otrlé....
Pavel Hanzl
@TCerny
Muhe­hehhe­hehhe­hehe­heh "...a v r. 85 jsem uz davno zil v Nemecku a nikdy jsem nikde necetl, ze by " Maroko bylo ve stredu zajmu KGB a STB.." a to si jako myslíte, že vám někdo cha cha v Německu měl vykládat, co dělá Stb a Kgb v Maroku? Vám regulérně šibe?
Alois Rudý
Stojíme za Babišem a Česko budeme bránit proti fialovým zrůdám.😎
Anatolij Vasil
@epr3 Potrefeny debi.ve se hned ozvali.Jen jejich názor a jiný názor oni neuznávají.To je ta jejich tzv.demokracie.
Pavel Hanzl
@epr3
Ty strycu, ty věříš každé cypovině, to víme dávno. Proč tu ale šermuješ pořád vyloženě dezolátními plátky šířící ruskou demagogii, Pravý prostor, Parlamentní, na Pséku je taky dost srágor, atd. To fakt nevidíš, že je to celý vylhaný?
Pavel Hanzl
@epr3
Na psékovi zcela normálně lžou, ale jen tím, že napíšou jen zemědělské dotace, zatímco on čerpá velké portfólio dalších pobídek, investiční, nenárokové národní, odpouští daně svým firmám, bere státní zakázky brutálně předražené atd. atd. atd. v tom třetím příspěvku to je.
Proč musí vracet jen 7 mld. prokázaných tunelů? Proč Agrofert, jako první dotační magnát, nefiguruje ani mezi dvacítkou firem v zaplacených daních?

http­s://ww­w.no­vinky­.cz/cl­anek­/eko­nomi­ka-babis-si-za-rok-polepsil-o-62-miliard-40445635

http­s://ww­w.fo­rum24­.cz/an­drej-babis-v-cele-vlady-znamena-miliardy-z-nasich-penez-pro-agrofert-uz-nemohou-dockat-voleb

http­s://me­dium­.sez­nam.cz­/cla­nek/po­litic­ky-insider-capi-hnizdo-kapka-v-mori-nastartuje-babis-znovu-svuj-stroj-na-penize-1609­69?ut­m_cam­paig­n=&ut­m_me­dium=z-boxi­ku&ut­m_sou­rce=ww­w.sez­nam.cz­#sou­rce=hp­&seq_n­o=3&do­p_ab_v­arian­t=0&do­p_sou­rce_zo­ne_na­me=blo­gy.sz­nhp.bo­x&dop_­vert_a­b=&dop­_ver­t_id=
Pavel Hanzl
" Vedení Petrimexu tuto transakci označilo za „krádež za bílého dne“. Babiš kvůli ní čelil žalobě a „emigroval“ do České republiky s odůvodněním, že čelil atakům mečiarovské mafie."
A kde vlastně vzal první kačáky na první investice? Pořád lhal, že mu půjčili kamarádi ze švýcarské školy, ovšem žádné se dohledat nepodařilo. Ale téměř jisté je, že kradl už v Maroku a dělal kšefty na sebe, jako estébák byl nepostižitelný. A to mu vydrželo doposud.
TCerny
Zcela tendencni a hloupy komentar usmrkaneho Jiriho Sezemskeho sdelujicicho , ze "v r. 85 bylo Maroko ve stredu zajmu STB a KGB ".
Co muze takovy neskutecny snutty boy Sezemsky vedet o roku 85 , kdyz tehdy jeste vubec nebyl na svete ?
Ja zil v Praze prvnich 30 let po valce a v r. 85 jsem uz davno zil v Nemecku a nikdy jsem nikde necetl, ze by " Maroko bylo ve stredu zajmu KGB a STB jak zde vypravi "zasvecene to Rotznase Sezemsky.
Emigroval jsem illelgalne pred 50 lety na vodnich lyzich , protoze mne coby chirurga s 2 atestacemi a znaleho uz tehdy velmi dobre francouzsky a angl. nechteli z Bulovky pustit pracovat ani do Lybie a Alziru ackoli jsem o to mnohokrat zadal.
Babise moc rad nemam , ale imponuje mi, ze promoval na Vysoke skole ekonomie s cervenym diplomem coz implikuje skoro same jednicky .
Ten truhlik Sezemsky , samozvany "expert na situaci v Maroku z r. 85 ,a na umysly KGB a STB " kdy jeste davno nebyl na svete zde blaboli a la longue!
Ja poprve promoval na FVLKU v r. 66 v Praze a mel jsem pouze 6 jednicek ( z anatomie, chemie, latiny, gynekologie a chirurgie ), coz je velmi malo a proto mi Babis na rozdil od toho usmrkance Sezemskeho velmi imponuje.
Krom toho soucasny president tohoto Ceska prisahal coby general Ceskoslovenske Armady a clen KSC mnohokrat vernost az do smrti KSC, SSSR coz mu ale vubec za zle nemam .
Sam jsem ale nikdy v KSC nebyl jen proto, ze jsem mel stesti ,ze mne nikdo k tomu nenutil .
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
A neumře taky někdy náhodou babiš?
Je fakt, že Lenin také stále žije. O tom STRANA něco ví.....🤣.
Apropo. Prosím tě nevíš náhodou kde je STRANA?
Prý někde na Konečné 🤣.
Alois Rudý
Jak se dostal na premiérský post ? No přeci proto, že většinová část slušných lidí Česka dala ve volbách svůj hlas hnutí ANO. A příští volby to bude zase tak.😎
bella.
🟥Sezemský,
když už mluvíte o té Strakovce, přidávám příspěvek, jaký " materiál " ji právě opouští.
Nejste blbej, názor si udělejte , byť ho sdělit asi nesmíte .

Převzato z médií:
👉Kabinet premiéra Petra Fialy (ODS) v demisi.. , Fiala i jeho ministři na
závěr tiskové konference k redaktoru Bartoníčkovi :

🟥 „Navzdory předpokladům jsem na sítích jedním z nejúspěšnějších politiků, a to nemíním hodit za hlavu,“ řekl Fiala a že o něm i nadále uslyšíme. 🟥
-----------------------------------------------------------
Ten má dost ! 😆
- říká pro změnu bella. na Reflexu!
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Souhlasím.
Současná vláda má schopného manažera a čísla ekonomiky mluvi jasně!.
Jaký bude ten následný manažer až vznikne vláda nová ještě nevíme, ale ty si kup SPUTNIK , tam to už vědí 🤣.
Asatin
@TCerny Zapomel jste ,ze Stalin joho bratra nechal zastreli a jeho rodina zmizela neznamo kam,stejne jako 4 milionu Ukrajincu nechal zemrit hlady.Proto se rozhodl bojovat s nemci proti te komunisticke bestii v cele ze Stalinem. To jste si v nemecku mohl take zjistit. Osudy lidi nejdou podle vasich predstav.Ale Bandera uz tenkrat vedel co jsou rusaci zac.A dnesni ruska bestie putin ,zas vrazdi Ukrajince. To jsou opravdu krvelacne bestie.
TCerny
Pavel Hanzl pise vysoce kontmplativne a sofistikovane jak je mu vlastni:
6. prosince 2025 • 19:32@TCerny
"Vůbec pitomečku nevíš, kdo to byl Bandera, tak nemůžeš vědět, že bojoval proti nacistům a celou válku strávil zavřený v Mauthausenu, kde málem zemřel, trulo."
To pathognomonicke mlade trdlo z Ceska Pavel Hanzel ani nevi, ze ta nacisticka bestie Bandera byl uz v r. 1935 odsouzen v Polsku k trestu smrti za vrazdu polskeho ministra .Trest smrti pro Banderu pak polsky soud zminigoval na dozivoti.
Po 4 letech v Polskem zalari pak nacisticke bestie po invasi do Polska v r. 39 Banderu osvobodily za prislib uzke kooperace pri vyhlazovani zidu a polaku , ktere se ta bestie Bandera vstricne zhostil.
2 roky po uspesnych masovych vrazdach polaku a zidu byl Bandera v r. 41 uveznen v KZ Sachsenhause jako " Ehrenhäftling " ( cestny vezen ) v cele o 2 mistnostech , koberci , obrazy na stene a koupelnou.Behem sveho uvezneni v Sachsenhausen jezdil pak casto kza gestapem do Berlina kde si s Himmlerem vymohl propusteni z prislib uzke kooperace s nacisty.Po valce pak zil v Nemecku , kde se to " prozrelymi nacisty " jen hemzilo az byl konecne zastrelen agentem KGB v r. 56.
Dle tohoto velmi jednoduse strukturovaneho Pavel Hanzel byl vsak Bandera "hrdiny bojovnik proti nacistum " kteremu tato Ukrajina v r. 2012 udelila dokonce "rad hrdiny Ukrajiny" , ktery mu posleze pod tlakem Israele a jinych statu musel byt touto Ukrajinou odebran.
A tento zcela neinformovany oligophrenni moron Pavel Hanzel mi spila " do pitomecku", neb Bandera byl dle nej a toho ukrajinskeho skrcka " hrdina Ukrajiny bojujici spolu s legendarni ukrajinskou esesackou Waffen SS Galizien , sestavajici jeste na jare 45 z 30 000 ukrajinskych bestii , proti nacistum .
Anatolij Vasil
@epr3 To je marný­.Novin­ky,fo­rum24,­ty jsou přece pravdomluvný.Akorat lidem vymejvaji lzima mozky.Ale to oni nepochopí a furt melou to samý dokola.Sis nevšiml co je tu zavistivcu,linejch a pořád budou závidět (soused má nový SUV)to si na to určitě nakradl.Ze jsou sami lemplove to nepřiznají.
Pavel Nyklíček
Z louže pod okap, říkala moje babička ....
epr3
@Jirka Slavista No Manipulátoři to je další parta....😂Myslíš, že kdyby NP šířil fake news, že by si ho Lidovky nechaly pod svými křídly?
Jirka Slavista
Deník podle fakta ověřujícího portálu Manipulátoři.cz mimo názorové komentáře publikuje fake news, články autorů šířících konspirační teorie a články popírající vědecká fakta o změnách klimatu.

Daniel Vávra je kontroverzní kvůli svým názorům, které vyjadřoval zejména v podcastu Proti větru.

(SOSP): Založil tuto společnost, která byla kritizována za používání problematických postupů, jako je šíření dezinformací a konspirační uvažování, upozornilo Ministerstvo vnitra.
epr3
Ještě než zase nějakej debil vytáhne dotace pro Agrofert, doporučuju aby si přečetl tento článek:
http­s://ne­vidi­telny­pes.li­dovky­.cz/e­kono­mika/­agro­fert-jak-je-to-s-dota­cemi­.A2512­08_142­403_p_­ekono­mika_­nef
Pavel Hanzl
@bella. Fialova vláda byla jednoznačně nejúspější v tomhle století. Stačí nekecat a podívat se na ekonomická data. A politicky jsme si vybudovali velmi dobré postavení v EU i NATO. Je vám to málo? Co chcete v téhle situaci lepšího?
Bubák Bubák
@Pavel Hanzl hloupý soudruhu hanzle, jméno zní Waltari! A fialokracie skončila.
Bubák Bubák
@Miroslav Řezáč tak to udělej a hloupě nežvaň.
epr3
@Miroslav Řezáč Vsadím boty, že nikam nepojedeš. Takových už tady bylo, vyhrožovali tím dokonce v televizi a opruzují tu dodnes.
epr3
@Pavel Hanzl Běž si to rovnou hodit tragéde, ať se tu zbytečně netrápíš.
Miroslav Řezáč
@Pavel Nyklíček Myslíte že jméno Rudý je umělecký pseudonym? Umělec v kecání? Kam se hrabe Holcman. Ten byl ale chytrý a hrál blbého. U Rudého je to naopak.
PEtr Tobes
ted vyborna diskuse (mozna jedna z poslednich ale treba jeste ne) na CT v devadesatce - ctyri erudovani ekonomove se tam shodli na tom, co by nastupujici slepenec ruznych obskurnich postav a sluhu oligarchu v zadnem pripade nemel delat - urcite v zadnem pripade nerusit aspon castecnou duchodovou reformu, kterou pripravila a zaplatila za ni koncici vlada, protoze jinak naprosto znici zivoty ne dnesnich a brzy budoucich duchodcu, tech se to netyka, ale tech, co budou v duchodu za cca 20 let a vice. A pak v zadnem pripade nepraktikovat oblibenou politiku "vsech azimutu", tedy po vzoru Tica a Orbana politiku podlezani autokratum a diktatorum a odklon od nasich nejdulezitejsich spojencu dnes, tedy Nemecka Francie, Britanie, Polska atd, protoze to ma take velmi neblahe dusledky na ekonomiku - ale myslim, ze se stane temer pravy opak, takze pujdeme do pr.ele, nic jineho se od teto sebranky kriminalniku a pochybnych sluhu oligarchu a prorusskych filcek ocekavat neda!
Pavel Hanzl
"Tento jev Cicero pojmenoval jako ANAKYKLOSIS. Je to teorie, kdy se královská vláda mění v tyranii, ta pak v aristokracii, která je přemožena oligarchií. Oligarchii přemáhá demokracie a hned po ní přichází ochlokracie. Po ochlokracii je opět nastolená monarchie."
Dnes se zlomila demokracie v ochlokracii (vládu lůzy) a následovat bude monarchie (tyranie), ale ta už bude Ruská.
"Svět už není mladý a dva tisíce let uběhly od stavby jehlancových hrobek, vše už tu bylo a už nikdo nic nového nevymyslí " Vatari, Egypťan Sinuhet.
Tak čemu se čemu?
Pavel Hanzl
@TCerny
Tobě hrabe zcela seriózně a nevymlouvej se na stáří. Tys musel být blbý jak troky i zamlada.
.
Alois Rudý
@Pavel Hanzl ... Nám jde o Česko, vám o Ukrajinu a o tom to všechno jde vy zrůdy.😑
Jaroslav Polcar
Tedy, vy jste horší, než StB!
TCerny
@Uživatel_5734171 vox populi, vox dei!
Nase vynikajici kanclerka Angela Merkel byla zvolena kanclerkou dokonce 4x za sebou a byla kanclerkou po dobu 16 let jako malokdo pred ni.
Vzdy jsem ji obdivoval a pote , co k nam v r. 2015 otevrela hranice pro uprchliky na budapestskem nadrazi jsem ji a jeji stranu CDU/CSU vzdy volil.Tuto stranu jsem ale pred ni a po ni uz nikdy nevolil.
Babis byl nyni zvolen pouze po treti coz implikuje , ze je mezi volici v Cesku porad velmi obliben.
Trump byl s prestavkou 4 let take zvolen obrovskou prevahou svych volicu, coz mi zpocatku sympaticke vubec nebylo , ale nyni kdy posila toho skrcka z Ukrajiny k certu mi zacina byt opet sympaticky.
Alois Rudý
@Pavel Hanzl ........o tom rozhodne lid.😉
Alois Rudý
@Pavel Nyklíček ..nepochybně umře, ale to už tady asi nebudeš, tak tě to nemusí zajímat😉
Petr Minář
@Pavel Nyklíček
Spíše jak se něco hnědého dostalo na polici a myslí si, že je marmeláda.
Anatolij Vasil
@epr3 🤣🤣👍👍👍
epr3
@TCerny Nejsmutnější je, že Hanzl není žádný mladík, ale pěkně ideologicky zpracovaný důchodce. Holt nedůsledná výchova, málo výchovných facek a neštěstí je hotovo....😊
epr3
@Jaromír Škubal Vidíš jako to hezky umíš, určitě máš pro všechny případy za skříní schovaný i rudý prapor...
epr3
@bella. 👍
TCerny
@Miroslav Řezáč V Costa Rica jsem byl jen jednou pred 40 lety .Hlavni mesto San jose je docela fajn. V pruvodci stalo. ze v Costa Rica ( bohate pobrezi) jsou nejhezci holky co ten autor pry kde videl.
Ale holky tam jsou hezky jako vsude jinde.
to pacificke pobrezi je moc hezke.Karibske ale prijemne neni , moc vselijake haveti a nehezke plaze.Jinak v karibiku jsem byl 8x na Guadeloupe, 4 x na Kuba , 2x bahamas ( ostrov San Salvador ) , 2x jamaica , jednou Martinique, Turks and caicos Isla Margarita ( patri k Venezuele ) a na Arube ( t.zv. ABC ostrovy-Aruba Bonaire, Curacao, v holandskych antillach a asi 20x v Mexiku ( 15x Cancun,Playa del Carmen dale Guayamas , Los Cabos , Cabo san Lucas , San Carlos ,Acapulco u Pacifiku etc.)
V jizni Americe jsem byl 2x v Brasilii ( v Riu na Karnevalu ) , a jednou ve Venezuela ( v Caracas a Isla Margarita) a Panama.
Miroslav Řezáč
@TCerny My také máme své hrdiny. Třeba Jan ŽIŽKA. Vůdce středověké al- Kajdy. Sadistický fanatik pálící kulturní památky a jinak věřící lidi. Kolik tu má pomníkú a soch. Každý národ si vykládá své dějiny po svém.
Miroslav Řezáč
@PEtr Tobes To mě nenapadlo. Díky mám radost. Dobrou noc.
Miroslav Řezáč
@Asatin Kvůli imunitě doživotní sezení v parlamentu místo na Maledivách. Druhá možnost je basa. Nezávidím mu. Naopak mu to přeju.
Miroslav Řezáč
@PEtr Tobes Bohužel máte pravdu. Asi se odstěhuji do Kostariky.Budu sem létat jen na léto na houby. Tamnější neznám.
TCerny
Pavel Hanzl mi psal 6.12.25 nasledujici moronismus: :
6. prosince 2025 • 19:32@TCerny
"Vůbec pitomečku nevíš, kdo to byl Bandera, tak nemůžeš vědět, že bojoval proti nacistům a celou válku strávil zavřený v Mauthausenu, kde málem zemřel, trulo."
Je chvalyhodne , ze si i tak jednoduse strukturovany mladik Pavel hanzl nyni precetl neco podstatneho o Banderovi a uz vi, ze Bandera , pritel himmlera proti nacistum nikdy nebojoval.

Pavel hanzl nehmen Sie sich folgende sofistizierte Redewendung ans Herz und auch sie, (wie auch immer einfach strukturiert ) werden erkennen , ***s es gar nicht Weh tut:
"Es ist ja nicht schlimm dumm zu sein , sondern dumm zu bleiben!"
Pavel Hanzl
@TCerny
Kdybys nekdákal jako mladá vrana. Bandera nebyl žádný Mirek Dušín, má na rukách krev, ale tisíckát méně než nacisti a sověti v té době.
Ukrajinci ho mají rádi kvůli jediné a zcela klíčové věci. Vždycky bojoval za Ukrajinu, za její svobodu v jakékoliv podobě, samozřejmě zcela bezohledně, což bylo tam zcela normální.
A proč? Bo Ukrajinci byli nejvíce bitý národ nejen 20. století (Židé jsou až po nich) a i 21. století, nic se tam nezměnilo, jsou bohabojný a velmi věřící národ a Bůh na ně na.ral to nejhorší - Rusko.
Proč? Cesty Páně jsou zcela nevyzpytatelné.
Pavel Hanzl
@TCerny Samozřejmě vím, že Bandera před válkou plánoval atentát na Pilsuckého a měl dostat provaz a změnili mu to na doživotí. A taky vím, že bachaři utekli před německou armádou a on zdrhl na Ukrajinu, samozřejmě vím, že stavěl s Hitlerem Ukrajinský stát a taky vím, že ti pitomci nácci ho měli pořád za podřadnou rasu, tak se obrátil proti nim a oni ho vrazili do koncentráku.
A taky vím, že ta tvoje pohodička je vylhaná, bo jeho spoluvězní v dost případů svědčili, jaké dostaval hašte.
A taky samozřejmě vím, že se nemohl zúčastnit žádných zvěrstev, které se banderovcům připisují a taky vím, že dost (rozhodně bych neřekl že všechny) páchali sovětští komsomolci v baderovských uniformách. Proč by se asi u toho flmovali trulo?
Byla to extrémně krutá doba a Bandera tam rozhodně nebyl ten kruťas největší, na německé nácky a sověty rozhodně neměl.
Určitě jsi nečetl Timothy Snydera, Krvavé země - doporučuji velmi.
PEtr Tobes
@Asatin ano, to presne si myslim, pokud by doslo k jeste vetsimu prusvihu at uz na Ukrajine, nebo s russackou agresi obecne, napr hybridni utok nekde v pobalti, tak by byl Bures uplne ztracenej..
Asatin
@PEtr Tobes Nebude to na vecne casy.Dulezite jak to bude s Ukrajinou. Muze dojit ke zmenam,ktere budou mit vliv i pro nas. A pak bude estebak v koute a bude se muset rozhodnout.On je zbabelec,tak utece.
PEtr Tobes
@Asatin uz aby to bylo..ja verim, ze na nej dojde, on totiz bude nutne potrebovat imunitu i za ctyri roky, takze si jednoduse nesmi dovolit prohrat volby, a to ho bude docela omezovat a zaroven dostavat pod tlak a verim, ze to neda..davno mel brucet, je ostuda CR, ze tento odsouzeny podvodnik a praskac StB bude vest nasi zemi a povede ji do poradne r.te, smerem k vychodnim bratrum a kolaborantum Ficovi a Orbanovi, zlodejum a podvodnikum velmo podobnym jemu!
TCerny
Jeste mimo merit veci quo ad nacisticka bestie Bandera :
Behem 2.svetove valky byli Polaci a ukrajinci nepratele na zivot a na smrt.
Polsky film z r 2016 "Volyn"ukazuje napr. ukrajinske bestie za ryku:
"Slava Ukrajine, at zije Bandera, musime naplnit reky polskou krvi a ukrajinskou krev ocistit zcela od polske spiny , doufame , ze Hitler nam pomuze ocistit Ukrajinu vyhlazenim Polaku "
"Slava Ukrajine" jak to pokazde zduraznuje Selenskij.
V tomto filmu v r. 1942 ukrajinsti Banderovci neuveritelnym zpusobem masakruji polaky- privazi polskeho dustojnika behem par minut za ruce a nohy mezi 2 kone ktere ho roztrhnou v puli za ziva,,
polske deti obali ukrajinci slamou a zapali a ty tam pak pobihaji jako "horici kere" nez se usmazi,
hlavy polaku usekavaji v lepsim pripade sekerou na spalku , jinak pozvolna jim urezavaji hlavy nozi, za ziva je skalpuji za staleho revu ukrajincu
" slava Ukrajine, slava Banderovi , smrt polakum ".
.Az hlavni hrdinka, polka s malym ditetem najde ochranu u hitlerovskych vojaku pred ukrajinskymi nacistickymi bestialnimi banderovci.
A teto lidske bestii Banderovi udelil v r. 2010 ukrajinsky president
" Rad hrdiny Ukrajiny " pres protesty Israele a Polska.
Tento film je samozrejme v teto Ukrajine zakazan, v Cesku bezel na CT Art.

Nyni jsou ale ukrajinci a polaci si blizci Waffenbrüder ( bratri ve zbrani).
Tempora mutant.
TCerny
@Anton Augustin mate naprotou pravdu , mne se ten film Vlny vubec nelibil neb ja tu dobu zazil jinak.
V tom filmu ale byla treba pravdiva ta scena , jak jsme na ruske a ukrajinske tanky v r. 68 hazeli horlaviny a ti rusti vojaci pak hasili ohen svymi cepiceni namisto aby nas vsechny postrileli, jak by se to dozajista stalo dnes na ukrajine nebo v Gaze.
Ja treba nikdy v KSC nebyl, nikdy se mnou nejaky STB nemluvil a presto ze mne chytili na hranici s protistatnimi letaky , nic se mi nestalo, jen mi zabavili pas.
Proto na tu dobu vzpominam s laskou neb jsem treba na rozdil od disidentu proti KSC verejne neprotestoval, jen na komunisty spolu se vsemi ostatnimi lekari a sestrami na Bulovce a jinde jen zbabele tajne nadaval.
TCerny
@Uživatel_5734171 to mate pravdu potud , ze husite a Kolumbus zili pred 600 a vice lety.
Ja ale osobne zazil jak nacisty v Praze ( sice jen jako dite )tak komunisty prvnich 30 let po valce ( do skoly jsem sel az v r. 48 )a je pro mne smesne , jak tuto dobu komunismu v CSR lici nejaky utrinos konec koncu i soucasny president Ceska , ktery v r. 66 nosil jeste plenky zatimco ja od r. 66 pracoval v Praze na Bulovce jako chirurg takze o te dobe vim neco vic nez on a jeho vrstevnici.
Anton Augustin
@Pavel Nyklíček
Stále tam ještě chodíš pro kapesný?
Asatin
Zadny strom neroste do nebe a tento z mrd skonci,ale v nebi to nebude.
TCerny
@Pavel Hanzl Mne jen neni jasne , jak ten utrinos Sezemsky prisel na tu myslenku, ze v r. 85 mela KGB a STB eminentni zajem na Maroku.Maroko melo v te dobe problemy s anexi West Sahara ( capital El Aiyun ) a melo mnohem pozdeji konflikt s Ban-Ki Moon z OSN.
Co o tom ale takovy usmrkanec jako Sezemsky muze vedet , ze konfabuluje o zamerech STB a KGB V Maroku v zemi , o ktere nema zadnou paru.
Ja takoveto komentare znam velmi dobre z CSR prvnich 30let po valce , ale v opacnem gardu, kdy naopak byli "obvykli podezreli " CIA a lstivi imperialiste .
Totez co Sezemsky ale v opacnem gardu!
Az v Nemecku pred 50 lety jsem se dozvedel , ze Israel kazdy rok k vyroci konce 2.s.v.posilal podekovani SSSR za zachranu zidu.
Mne a nasi rodinu osvobodila v Prazev kvetnu 45 Ruda Armada ackoli mne soucasni obcane tohoto Ceska opravuji , ze to nebyla Ruda Armada ale nacisticke bestie Wlasov a legendarni ukrajinska nacisticka esesacka " Waffen SS Divise Galizien ", sestavajici jeste na jare 45 z 30 000 Ukrajinskych bestii.
Uživatel_5681216
@Pavel Hanzl Ale no ták pane Hanzl, dr.Černy má už své roky, trochu tolerance!( Ale jeho příspěvky - to je mazec hi hi hi).
Eduard Sykora
@Pavel Hanzl dobře, co se tedy dělo v osmdesátých letech v Maroku že bylo centrem zájmu těchto služeb (já osmdesátky pamatuju a za mě nic)
Pavel Antonín
Panu Babišovi jeho hmotné statky nezávidím, ani nemoralizuju cesty, kterými se k nim dostal. Ale proboha, proč se u nás cpe do politiky a hlavně proč ho tam ti chudáci Češi chtějí. Mohl si v klidu žít ve svém S classe Mercedes jezdit, ale on ne, on musí vyvolávat nenávist ke slušným lidem.
A nejhorší je, že nevím co s tím...
Anatolij Vasil
@PJT Nejvíce potraviny zdražil a ne jen potraviny za Fiali a Spolu
PJT
Hmm, meli jsme v minulych volbach hlasovat pro Babise, doved by to do takovyho marastu, ze uz by to snad i dezolatum doslo a byl by od nej klid. Fiala nas vytahnul ze s**cek a Andrejko tak bude mit zas z ceho rozdavat, nez nas do nich tase potopi... Doufejme ze si to lid co si ho zvolil vychutna az do dna. Protoze nejvic na to dojedou prave jeho volici. Da jim s velkou slavou petikilo na duchod a potichu jim z kapsy vytahne na cenach potravin co dodava do marketu na a inflaci pet tisic. Ale dobre jim tak...
bella.
@Pavel Hanzl
🤣😅🤣🤣😅🤣🤣😅🤣
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
NE. O tom rozhodne kremelská zrůda a naši krysáci (ty především) jí budou líbat ruku s bičem.
Pavel Hanzl
@TCerny
Tak proč ho nacisti vrazili hned na začátku války do koncentráku? Proto, že by kamarád s Himmlerem? Věříte ruským demagogům ale omlouvám se za ty urážky.
Pavel Hanzl
@TCerny Kdyby Merkelová v roce 2015 zablokovala hranice před tou imigrační vlnou, zůstane u nás půl miliónu Syřanů a podělaný babišistán by se asi položil komplet. Máme jí děkovat, že je vzala s tím že to zvládnou oni.
Pavel Hanzl
@TCerny
Podívejte se na to, co před smrtí napsal národní umělec Vítězslav Nezval:
http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=HVvv­CgIIB­GQ
Pavel Hanzl
@Bubák Bubák
Nic jiného, než pravopisnou chybu jsi tam nepochopil, že?
Pavel Hanzl
@epr3
Zato tebe fackovali velmi mohutně, hlavně po hlavičce, že?
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
A jsi si jistý, že nějaké příští volby vůbec budou?
josef Panda
Kradl jak Straka a proto dnes chce být ve Strakově akademii.@PEtr Tobes
TCerny
@Miroslav Řezáč to mate naprostou pravdu.
Ja se v Praze po valce ucil takove neuveritelne slabomyslne basnicka nejakeho J.V.Sladka:
"Jak smesne byly nasich predku cepy , kdyz cely svet se zdvihl proti nim .
A hle , svet cely zdrtil !!!!vudce slepy a Taboru se klonil vecny Rim!!!

A tyto debility non plus ultra si jeste po 80 letech pamatuju zpameti!!!!!
Miroslav Řezáč
@TCerny Nebudte smutný že nejste tak geniální jako Babiš. On pochází z planety Měsíc a navíc tam maminky kojí své děti finálním produktem svého žaludku. Zřejmě ta hmota infikovala jeho mozek a jiná gravitace může také něco ovlivnit. Jste velmi vzdělaný dám vám grant na výzkum tohoto fenoménu.
PEtr Tobes
@Miroslav Řezáč to jo, ale ani to nemusi vyjit, jak ztrati "vetsinu" po dalsich volbach, tak bude vydan, o tom snad neni pochyb..takze i o to se bude hrat v pristich volbach
TCerny
@Pavel Hanzl zejmena humanni byla legendarni ukrajinska esesacka divise " Waffen SS Division Galizien " sestavajici jeste na jare 45 z 30 000 ukrajinskych bestii.

Zadny stat nekooperoval s nacisty tolik , jako prave ukrajinci za revu : Slava Ukrajine , Slava Banderovi , konecne nam Hitler umozni ocistit ukrajinskou krev od polske spiny" a polske deti obalovali slamou kterou zapalili az se ty deti usmazily.
( viz vyborny polsky film Volyn z r 2016, Rezie Smarczowski s Michalina Labacova - dostala za tu roli polskou filmovou cenu Orla)
Kyjevskou Rus jsem mel v detstvi s Iljou Muromcem, Dobrynou Nikiticem , Alesam Popovicem a Curilou Plenkovicem rad.

V srpnu 68 jsem na Bulovce zcela lege artis operoval 6 zranenych ukrajinskych invasoru , kteri se prevratili v Praze s autem.
Bohuzel mi ukrajinske zlodejske bandy ukradli v Praze uz 2 motorky , naposledy 2020 zlodejska banda Volodymyra Kravcuka , kterou sice ceska policie dopadla , ale tito ukrajinsti zlocinci , namisto aby bojovali doma na fronte , nakradli toho v Praze tolik, ze to do konce zivota nemohou nikdy splatit.
Dies ist aber ein absolutes Pipifax (Nicmene toto je prkotina ).
TCerny
@Pavel Hanzl An Ihnen, Pavel Hänsel ,istHopfen und Malz traunfürwahr längst verloren.
Bleiben Sie trotzdem gesund!
TCerny
@Pavel Hanzl Explizite oligophrene Rotznase Pavel Hansel , leider schaffte es weder ihre Mutter noch die tschechische Grundschule Ihnen beizubringen , ***s man( auch auf Tschechisch ) fremden Leuten nicht duzt.
TCerny
@Pavel Hanzl überaus einfach strukturierter Pavel Hanzel, leider brachte es weder Ihre Mutter noch die einfach tschechische Grundschule fertig Ihnen beizubringen , d a s s man auch auf Tschechisch fremden Menschen nicht duzt.
Pavel Hanzl
@TCerny
Demokracie je nůž nabroušený z obou stran trulo.
Jaromír Škubal
@Alois Rudý Ty bolševická zrůdo, která mrdka tě vypustila na svět? Ruská, ty mrcho komunistická!
Jaromír Škubal
@Anatolij Vasil Ty bolšoj chuj, továryšč.
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
A co bude dělat trulo Rus u nás, až ho sem pustíme? Napovím pitomečku: to co na Ukrajině, v Sýrii, v Čečensku, v Dagestánu v Afganistánu a všude tam, kam strčil rypák.
Ty jsi fak tak blbý, že si myslíš, že zrovna u nás udělá cha cha "pohodu" pitomče? Proč by to dělal trulo?
Asatin
@TCerny Z nemci jsme taky bratri ve zbrani.To jste objevil ameriku.Gratuluji.
TCerny
@Uživatel_5734171 kzady mame sve predstavy hodnotovych stupnic.
Mne velmi imponuje , ze Babis vystudoval ekonomii s cervenym diplomem jako skutecne malokdo.
Gottwald vyhral volby proto , ze nejvetsim komunistobijcem v dejinach byl prave Hitler a po valce meli komuniste v CSR proto velke sympatie.
Take jsem psal , ze velmi obdivuji Dr.med. Ursulu von der Leyen, neb umi perfektne 6 jazyku- narodila se v Bruselu kam chodila do skoly a tak umi perfektne francouzsky , medicinu vystudovala v Londyne a USA , a krom toho umi perfektne italsky a spanelsky a jeji materstina je nemcina.
Ale daleko vic mi imponuje Ursula von der Leyen tim , ze porodila vlastnovaginalne 7 deti!!! a mela to stesti, ze zustala jak proutek i kdyz mi jeji svetonahledy je cizi.
Zdejsi Stara Bella mi napsala , ze ji coby zene vubec neimponuje , ze Ursula porodila 7 deti -prestoze Stara Bella porodila jen 1 dite a umi jen 2 jazyky a jeste insuffizientne.
Ja jsem se cely svuj dloujhy zivot ucil velmi intensivne 7 jazyku a jsem clenem Ceske i nemecke Mensy, promoval jsem v Praze i v Nemecku medcinu , ale cerveny diplom jako Babis jsem bohuzel neziskal.
Jestli ma cesky premier babis stat pred soudem to nevim neb nejsem jeho spoluobcan.
Pavel Nyklíček
@Anton Augustin
Jáma lalycha paprťála ?
Anton Augustin
@Uživatel_5734171
Stupidní? Zatímco tvůj otec ještě roku 1968 nebyl na světě, jsou tady ještě pamětníci a ty mladý moulo je budeš poučovat. Stupidní je ten, kdo relativně nedávnou historii neprožil a nyní ji bude komentovat ze svého ideologického zaměření. Příklad je "film" vlny od Mádla.
Uživatel_5734171
@TCerny
smí člověk psát třeba o druhé světové válce, o husitství nebo o objevení Ameriky? To je neskutečně stupidní argument, že tehdy nebyl na světě...
PEtr Tobes
@Pavel Hanzl presne tak, kradl jak straka v Maroku, tam si "naskudlil" na agrofert, ktery predtim ukradl