Komentáře

Zpět na článek

Z Maroka až do Strakovy akademie. Jak se Babiš dostal na premiérský post a jaké zanechal dědictví?

5 komentářů

epr3
Ještě než zase nějakej debil vytáhne dotace pro Agrofert, doporučuju aby si přečetl tento článek:
http­s://ne­vidi­telny­pes.li­dovky­.cz/e­kono­mika/­agro­fert-jak-je-to-s-dota­cemi­.A2512­08_142­403_p_­ekono­mika_­nef
Alois Rudý
Stojíme za Babišem a Česko budeme bránit proti fialovým zrůdám.😎
Pavel Hanzl
@Alois Rudý
My proti rudým. A víte, co páchají na Ukrajině? Kdo tam vraždí? Určitě fialovci? Při vaším IQ to bude fakt těžká otázka.
Pavel Hanzl
" Vedení Petrimexu tuto transakci označilo za „krádež za bílého dne“. Babiš kvůli ní čelil žalobě a „emigroval“ do České republiky s odůvodněním, že čelil atakům mečiarovské mafie."
A kde vlastně vzal první kačáky na první investice? Pořád lhal, že mu půjčili kamarádi ze švýcarské školy, ovšem žádné se dohledat nepodařilo. Ale téměř jisté je, že kradl už v Maroku a dělal kšefty na sebe, jako estébák byl nepostižitelný. A to mu vydrželo doposud.
TCerny
Zcela tendencni a hloupy komentar usmrkaneho Jiriho Sezemskeho sdelujicicho , ze "v r. 85 bylo Maroko ve stredu zajmu STB a KGB ".
Co muze takovy neskutecny snutty boy Sezemsky vedet o roku 85 , kdyz tehdy jeste vubec nebyl na svete ?
Ja zil v Praze prvnich 30 let po valce a v r. 85 jsem uz davno zil v Nemecku a nikdy jsem nikde necetl, ze by " Maroko bylo ve stredu zajmu KGB a STB jak zde vypravi "zasvecene to Rotznase Sezemsky.
Emigroval jsem illelgalne pred 50 lety na vodnich lyzich , protoze mne coby chirurga s 2 atestacemi a znaleho uz tehdy velmi dobre francouzsky a angl. nechteli z Bulovky pustit pracovat ani do Lybie a Alziru ackoli jsem o to mnohokrat zadal.
Babise moc rad nemam , ale imponuje mi, ze promoval na Vysoke skole ekonomie s cervenym diplomem coz implikuje skoro same jednicky .
Ten truhlik Sezemsky , samozvany "expert na situaci v Maroku z r. 85 ,a na umysly KGB a STB " kdy jeste davno nebyl na svete zde blaboli a la longue!
Ja poprve promoval na FVLKU v r. 66 v Praze a mel jsem pouze 6 jednicek ( z anatomie, chemie, latiny, gynekologie a chirurgie ), coz je velmi malo a proto mi Babis na rozdil od toho usmrkance Sezemskeho velmi imponuje.
Krom toho soucasny president tohoto Ceska prisahal coby general Ceskoslovenske Armady a clen KSC mnohokrat vernost az do smrti KSC, SSSR coz mu ale vubec za zle nemam .
Sam jsem ale nikdy v KSC nebyl jen proto, ze jsem mel stesti ,ze mne nikdo k tomu nenutil .
Pavel Hanzl
@TCerny
Muhe­hehhe­hehhe­hehe­heh "...a v r. 85 jsem uz davno zil v Nemecku a nikdy jsem nikde necetl, ze by " Maroko bylo ve stredu zajmu KGB a STB.." a to si jako myslíte, že vám někdo cha cha v Německu měl vykládat, co dělá Stb a Kgb v Maroku? Vám regulérně šibe?