Zpětné zrcátko
Vladimír Mertlík: Jsme na hraně, protože se pokoušíme náš svět zničit. Ale komu zvoní hrana?
17 komentářů
Pavel Kmoníček
14
Děkuji za pěkné zamyšlení.
Přejít do diskuze
První rudá hy ena zavyla: byli tam prý samé protibabišovské zrůdy a žumpa fialovců... ale přesně ti tu, měsíc a půl po velkém volebním vítězství, podle stejného RuSSáka, už vůbec být neměli (!). Střídavě prorokoval že "převlečou kabáty", "zalezou"
(jako se těšil Vidlák) a když byl bolševicko-ruSSácký katovský pacholek jo ve formě (než ho občas i smázli) tak už měli být po "soudu lidu" v kriminálech... Nějak nám to nevyšlo. Ale štvát, šířit lež a propagandu nepřítele budeme dále, že, svoloč ruSSká.
(jako se těšil Vidlák) a když byl bolševicko-ruSSácký katovský pacholek jo ve formě (než ho občas i smázli) tak už měli být po "soudu lidu" v kriminálech... Nějak nám to nevyšlo. Ale štvát, šířit lež a propagandu nepřítele budeme dále, že, svoloč ruSSká.
@Alois Rudý Aby ti, Alois, nerupla rudá žilka! Vono by se tedy prd stalo, ale i tak, opatrně, opatrně s tím praporem revoluce... 

No já jsem viděl v přenosu v ČT odkryté cíle a chování jenom protibabišovských lidských zrůd a bylo to dno žumpy fialovců.😎
Čéče, Mertlík, koho že by mělo obsahovat to tvoje "my", kdož se snaží zničit "náš svět"? Protože se nemohu ubránit dojmu, že ti tvoji "my" jsou množinou, která nemá s mými "my" vůbec žádný průnik 

Tak dosluhující petidenoliční vládě Zeman se svou sebestředností nesahal ani po kotníky... Tak, jak společnost rozdělil Fiala a spol. jejich nálepkováním, urážením názorových oponentů a tolerováním zločinných kauz, nikdo po "revoluci" rozhodně nedokázal...
Povedené. Už dlouho jsem nečetl tak pěknou ukázku double thinku.
Právě jsem dotlačil kilo bůčku a až dopiju petku Braníku (hle, sebeironie), půjdu flusnout na sousoší "Pravda a Láska spolu sexují pod dohledem Vladimíra Mertlíka". Třeba to bude v Blesku a bude na bůček!
Právě jsem dotlačil kilo bůčku a až dopiju petku Braníku (hle, sebeironie), půjdu flusnout na sousoší "Pravda a Láska spolu sexují pod dohledem Vladimíra Mertlíka". Třeba to bude v Blesku a bude na bůček!