Zpětné zrcátko
Vladimír Mertlík: Jsme na hraně, protože se pokoušíme náš svět zničit. Ale komu zvoní hrana?
17 komentářů
Jozef Lamanec
0
Mertliku kopeš,jinak . Chcipajici kobyla vždycky kolem sebe kope
Tak dosluhující petidenoliční vládě Zeman se svou sebestředností nesahal ani po kotníky... Tak, jak společnost rozdělil Fiala a spol. jejich nálepkováním, urážením názorových oponentů a tolerováním zločinných kauz, nikdo po "revoluci" rozhodně nedokázal...
Povedené. Už dlouho jsem nečetl tak pěknou ukázku double thinku.
Právě jsem dotlačil kilo bůčku a až dopiju petku Braníku (hle, sebeironie), půjdu flusnout na sousoší "Pravda a Láska spolu sexují pod dohledem Vladimíra Mertlíka". Třeba to bude v Blesku a bude na bůček!
Právě jsem dotlačil kilo bůčku a až dopiju petku Braníku (hle, sebeironie), půjdu flusnout na sousoší "Pravda a Láska spolu sexují pod dohledem Vladimíra Mertlíka". Třeba to bude v Blesku a bude na bůček!
Čéče, Mertlík, koho že by mělo obsahovat to tvoje "my", kdož se snaží zničit "náš svět"? Protože se nemohu ubránit dojmu, že ti tvoji "my" jsou množinou, která nemá s mými "my" vůbec žádný průnik 

První rudá hy ena zavyla: byli tam prý samé protibabišovské zrůdy a žumpa fialovců... ale přesně ti tu, měsíc a půl po velkém volebním vítězství, podle stejného RuSSáka, už vůbec být neměli (!). Střídavě prorokoval že "převlečou kabáty", "zalezou"
(jako se těšil Vidlák) a když byl bolševicko-ruSSácký katovský pacholek jo ve formě (než ho občas i smázli) tak už měli být po "soudu lidu" v kriminálech... Nějak nám to nevyšlo. Ale štvát, šířit lež a propagandu nepřítele budeme dále, že, svoloč ruSSká.
(jako se těšil Vidlák) a když byl bolševicko-ruSSácký katovský pacholek jo ve formě (než ho občas i smázli) tak už měli být po "soudu lidu" v kriminálech... Nějak nám to nevyšlo. Ale štvát, šířit lež a propagandu nepřítele budeme dále, že, svoloč ruSSká.
No já jsem viděl v přenosu v ČT odkryté cíle a chování jenom protibabišovských lidských zrůd a bylo to dno žumpy fialovců.😎