Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Jsme na hraně, protože se pokoušíme náš svět zničit. Ale komu zvoní hrana?

17 komentářů

Jozef Lamanec
Mertliku kopeš,jinak . Chcipajici kobyla vždycky kolem sebe kope
Standa_Safi
Tak dosluhující petidenoliční vládě Zeman se svou sebestředností nesahal ani po kotníky... Tak, jak společnost rozdělil Fiala a spol. jejich nálepkováním, urážením názorových oponentů a tolerováním zločinných kauz, nikdo po "revoluci" rozhodně nedokázal...
Uživatel_5441470
Povedené. Už dlouho jsem nečetl tak pěknou ukázku double thinku.
Právě jsem dotlačil kilo bůčku a až dopiju petku Braníku (hle, sebeironie), půjdu flusnout na sousoší "Pravda a Láska spolu sexují pod dohledem Vladimíra Mertlíka". Třeba to bude v Blesku a bude na bůček!
Petr Minář
@Uživatel_5441470
Kdo v tom sousoší je Rajchl? A ten druhý je Turek? Tak flusej!
Libor Malý
Děkuji, pane Mertlíku. Opět velmi hezky napsáno.
Irena Charvátová
Díky, mám knedlík v krku. Musíme věřit že se aspoň něco v dobré obrátí.
krllo
Zvoní hrana předsedovi ZO KSČ, Dozimetrovi a Bitcoinovi.
Miroslav Kašpar
Čéče, Mertlík, koho že by mělo obsahovat to tvoje "my", kdož se snaží zničit "náš svět"? Protože se nemohu ubránit dojmu, že ti tvoji "my" jsou množinou, která nemá s mými "my" vůbec žádný průnik
Petr Minář
První rudá hy ena zavyla: byli tam prý samé protibabišovské zrůdy a žumpa fialovců... ale přesně ti tu, měsíc a půl po velkém volebním vítězství, podle stejného RuSSáka, už vůbec být neměli (!). Střídavě prorokoval že "převlečou kabáty", "zalezou"
(jako se těšil Vidlák) a když byl bolševicko-ruSSácký katovský pacholek jo ve formě (než ho občas i smázli) tak už měli být po "soudu lidu" v kriminálech... Nějak nám to nevyšlo. Ale štvát, šířit lež a propagandu nepřítele budeme dále, že, svoloč ruSSká.
Bubák Bubák
@Petr Minář drž strašně hloupou frasnu, soudruhu mináři.
Jan Zeman
@Petr Minář Ale vy jste se nám nějak rozjel! Možná kdyby jste byl ticho uděláte líp.
Karel Přibyl
@Petr Minář SS,SS,SS, hade placatej...
Standa_Safi
@Petr Minář určitě podobný vrh, jako Mikuláš... Možná stejná "nora"? 😢
Petr Minář
@Standa_Safi z ruSSé nory?
Alois Rudý
No já jsem viděl v přenosu v ČT odkryté cíle a chování jenom protibabišovských lidských zrůd a bylo to dno žumpy fialovců.😎
Miroslav Kašpar
@Alois Rudý Aby ti, Alois, nerupla rudá žilka! Vono by se tedy prd stalo, ale i tak, opatrně, opatrně s tím praporem revoluce...
Pavel Kmoníček
Děkuji za pěkné zamyšlení.