Zprávy
Uživatel_5577504
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Přejít do diskuze
@Uživatel_5577504
Miluji tyhle hlupáky, jako jsi ty. Na tu VENKOVNÍ inauguraci Trumpa byly pozvány desítky tisíc lidí...))) Pro tebe zjevně kvalifikace na ministra. A já bych vám dezolátům přál, aby se tihle oslové stali ministry. Ten rok to přežijeme a některým dezolátům možná něco i docvakne. Tobě ne, ty nás tu budeš bavit dál...)))
Miluji tyhle hlupáky, jako jsi ty. Na tu VENKOVNÍ inauguraci Trumpa byly pozvány desítky tisíc lidí...))) Pro tebe zjevně kvalifikace na ministra. A já bych vám dezolátům přál, aby se tihle oslové stali ministry. Ten rok to přežijeme a některým dezolátům možná něco i docvakne. Tobě ne, ty nás tu budeš bavit dál...)))
Ale to snad ne. Vždyť místní věštec, kterému zatím všechno vyšlo, Nyklíček Pavel, tady blouznil o tom, že Babiš premiérem nebude.
Nyklíčku vole, to ti někdo poflusal kouli nebo ti došlo kafe a nemáš lógr na věštění?
Nyklíčku vole, to ti někdo poflusal kouli nebo ti došlo kafe a nemáš lógr na věštění?
@Uživatel_5577504 máte pravdu. První vyhrání z kapsy vyhání. Babiš utrpěl vítězství. Další zastávka bude odsouzení jeho souputnice Nagyové.
@Uživatel_5577504 . Babiš jako vůdce primitivů. Jak to ten pan Masaryk psal o těch hloupých?
Ve chvíli, kdy je vláda domluvená, se hradní pablb probudil?
Konečně nebude ministrem zahraničí bolševické nevzdělané hov.no v písku soudruh Lipánek,, ale borec Turek, který byl pozván na inauguraci amerického prezidenta!
Je to blbý, ale Kolářovi s čučkařem Koudelkou to nevyšlo. Fiala nebude premiér, ale trestanec v gulagu....
Konečně nebude ministrem zahraničí bolševické nevzdělané hov.no v písku soudruh Lipánek,, ale borec Turek, který byl pozván na inauguraci amerického prezidenta!
Je to blbý, ale Kolářovi s čučkařem Koudelkou to nevyšlo. Fiala nebude premiér, ale trestanec v gulagu....
@Bubák Bubák Která to je ta spálená země? To jsi napsal, když jsi si utřel hubu po pečené huse k večeři, viď. Nebo snad trpíš chudobou o hrachové kaši a chlebu? Do roboty chodíš
pěšky a děti nemají boty a pláčou doma vedle souchotěmi stižené manžely v chatrči pokryté slámou?
pěšky a děti nemají boty a pláčou doma vedle souchotěmi stižené manžely v chatrči pokryté slámou?
@Bubák Bubák
Kde vidíte preboga co spáleného? ČR jde nahoru ekonomicky, má nejrychlejší růst platů v EU, celově je asi OSMÁ!! nejúspější v celé EU!!! Vy věříte dezinformacím a dezolátům, že?
Kde vidíte preboga co spáleného? ČR jde nahoru ekonomicky, má nejrychlejší růst platů v EU, celově je asi OSMÁ!! nejúspější v celé EU!!! Vy věříte dezinformacím a dezolátům, že?
@Richard Šebesta
To vám nakukali dezoláti, že? EU překonala dvě hluboké krize (covid a energetickou), je ničena hybridní válkou a nutností zbrojit a podporovat Ukrajinu, vypadl jí dominantní dodavatel energií atd. atd. ničí ji i bývalý nejlepší spojenec - USA. A přitom ekonomicky pořád roste, drží pospolu (kromě východního bloku, samozřejmě), drží se přísně demokracie, ekologie i lidských práv. Je vám tohle málo? kde to mají lepší?
To vám nakukali dezoláti, že? EU překonala dvě hluboké krize (covid a energetickou), je ničena hybridní válkou a nutností zbrojit a podporovat Ukrajinu, vypadl jí dominantní dodavatel energií atd. atd. ničí ji i bývalý nejlepší spojenec - USA. A přitom ekonomicky pořád roste, drží pospolu (kromě východního bloku, samozřejmě), drží se přísně demokracie, ekologie i lidských práv. Je vám tohle málo? kde to mají lepší?
@PEtr Tobes
Bureš premiérem být nechce a nebude. Ve vhodný okamžik se stáhne a nasadí svého věrného poskoka Havlíčka. A ještě to zobchoduje a svým přitroublým voličům to naservíruje tak, že ho k tomu donutil aktivistický prezident. Bureš nedělá nic náhodou. Momentálně mu jde jen a pouze o to, aby nešel do kriminálu...
Bureš premiérem být nechce a nebude. Ve vhodný okamžik se stáhne a nasadí svého věrného poskoka Havlíčka. A ještě to zobchoduje a svým přitroublým voličům to naservíruje tak, že ho k tomu donutil aktivistický prezident. Bureš nedělá nic náhodou. Momentálně mu jde jen a pouze o to, aby nešel do kriminálu...
@PEtr Tobes
Nemá takhle náááhodou každý z nás ústavou zaručené právo vlastnit majetek?
Nemá takhle náááhodou každý z nás ústavou zaručené právo vlastnit majetek?
@Uživatel_6202245 Slovaku, zjevne nerozumis cestine. Tak se tu neztrapnuj, nebo neprovokuj, čobole.
"Babiš také dnes ujistil Pavla, že otázku řešení svého střetu zájmů představí veřejně před případným jmenováním premiérem."
Tak to jsem zvědavý, technicky to prostě nejde. Takže jenom flignou, obezličkou, prostě podvodem. A co na To Pavel? To bude jeho první, skutečně těžká zkouška.
Tak to jsem zvědavý, technicky to prostě nejde. Takže jenom flignou, obezličkou, prostě podvodem. A co na To Pavel? To bude jeho první, skutečně těžká zkouška.
@Enigma Divín Pan Masaryk nič nepsal ! To bol hlúpy a primitívny výmysel Fialovej vlády v zúfalom pokuse neprehrať voľby . Ani hlúpe decko neuverí, že po otvorení zapečateného dokumentu " expertka " sa pozrie a prehlási, že potvrdzuje pravosť podľa písma ! To nedokáže ani super počítač a bolo to slušne povedané úsmevné ...
@Uživatel_5577504
my dezoši víme, že se nepíše by jste, ale byste,...))) A už se těším na nějaký ten lidový tribunál... Ty bys věšel, až bys brečel...)))
my dezoši víme, že se nepíše by jste, ale byste,...))) A už se těším na nějaký ten lidový tribunál... Ty bys věšel, až bys brečel...)))
@Losina soudruhu losino příště něco relevantního k věci. Jinak drž hloupou frasnu, když naprosto netušíš o čem je řeč. Vrať se do školy, neco se nauč a za pár let přijď.
@Pavel Hanzl ty žiješ asi v jiném Česku viď, soudruhu hanzle. 30 % úspor pryč, 1200 miliard dluhů a nic za to, výrazné navýšení cen všeho, naprosto zpackaná energetická stránka. Zkazili i to co vůbec nezačali. Jednoznačně naprosto nejhorší vláda za posledních 50 let. O tom není sebemenších pochyb.
@epr3 Jsi přesně jako ten komoušský vajgl, stokrát tě spláchnou a ty stejně zase vyplaveš, ty 4% vidláku.
@Enigma Divín to se mýlíš soudruhu enigmo divíne, ti hloupí zkazili za poslední 4 roky i to, co vůbec nezačali. Nejhorší vláda za posledních 50 let. O tom není sebemenších pochyb. Víš jednoduchý soudruhu enigmo divíne.
@Josef Formánek a oni to někoho zajímá? Me zajímá kdo oživí spálenou zemi po fialové tsunami. A jestli to bude AB s nějakým přídomkem ( Čapí hnízdo je nesmysl tak je mě to srdečně jedno. Klidně ho budu oslovovat : pane premiére o kterém si pár lidí myslí, že jste ve střetu zájmu .......
@Pavel Hanzl Degeneruje hlavně EU a my s ní. Degeneruje celá Evropa a jde to s ní s kopce . Nevím jaká bude budoucnost Evropy,ale typuji,že nic dobrého.
@Pavel Hanzl ano, na to jsem taky zvedav a je to presne, jak pisete, bud to proda, coz je v podstate nemozne v rozumnem casovem horizontu a to nejspis ani vubec neplanuje, nebo to bude zase "nejaka fligna" coz je nejpravdepodobnejsi varianta..jeho pravnici zase neco vymysli a rozjede se kolecko soudnich sporu, ktere muze skoncit az za nekolik let, kdy uz Bures treba nebude v politici, aspon doufejme, i kdyz on tam mozna kvuli imunite bude strasit bohuzel jeste dlouho a ani bych se tomu nedivil..bude to bizarni divadlo ale nic jineho nelze ani cekat
@Uživatel_6202245 Ustava nehovori, je neziva. Ano, mize, staci rozumet česky, čobole.
@Richard Šebesta
Národ je totálně zdegenerovaný a morálně nadně. Asi fakt už Konečná, Stačilo!, další pokus vybudovat prosperující stát se nepodařil. Budeme mít někdy nějaký další?
Národ je totálně zdegenerovaný a morálně nadně. Asi fakt už Konečná, Stačilo!, další pokus vybudovat prosperující stát se nepodařil. Budeme mít někdy nějaký další?
Stále se nevi nic o jeho řešení střetu zájmů.
Mam obavy, že se za nadšeneho souhlasu svých voličů pokusi tuto podmínku nějak " o*** ".
Mam obavy, že se za nadšeneho souhlasu svých voličů pokusi tuto podmínku nějak " o*** ".
Komunistický rozvědčík a lampasák pověřil komunistu a estebáckého agenta jednáním o sestavením vlády.K tomu estebáckému agentovi nutno dodat,že je trestně stihán za dotační podvod.To je stručná ale naprosto pravdivá situace v ČR po 36 letech od pádu komunismu ! Co k tomu dodat ? Je něco hodně shnilého ve státě českém,který zítra slaví narozeniny.
Prezident ČR svojím dnešný " poverením " porušil svoj prezridentský sľub . Ani ústava a ani žiaden iný zákon mu to neumožnuje . On má poveriť niekoho zostavením vlády a ten vyberie ministrov a on ich vymenuje ! Žiadne vyberanie ministrov mu Ústava ČR nepovoľuje . Jednoducho to " dal " komunisticky na Čaputovú, alebo na prezidenta Rakúska !
@Uživatel_5577504 Neuvěřitelná tupost a nevzdělanost vyhřeznuvše z čísla 5577504 mě i v mém seniorském věku zaskočila. Jak sem někdo takový může psát. Jdi si na parlamentní listy ty imbecile.
@Uživatel_6202245
Nesmysl. Nepověřil funkcí premiéra, ale jen sestavením vlády, což je normál (možná i v Ústavě).
Nesmysl. Nepověřil funkcí premiéra, ale jen sestavením vlády, což je normál (možná i v Ústavě).
@PEtr Tobes
Dobrý, ale pozor! President ho nesmí jmenovat, pokud JE dnes ve střetu zájmů a nějací právníci a soudy ho nezajímají. Je tam ale ze zákona lhůta, kdy to MUSÍ být vyřešeno, tj. hotové a ne u soudu.
Na to jsem fakt zvědavý a Pavel, kterému jsem velmi fandil vypadá, že na nějakou plichtu (tj. podraz) půjde. Velmi rád bych se mýlil.
Dobrý, ale pozor! President ho nesmí jmenovat, pokud JE dnes ve střetu zájmů a nějací právníci a soudy ho nezajímají. Je tam ale ze zákona lhůta, kdy to MUSÍ být vyřešeno, tj. hotové a ne u soudu.
Na to jsem fakt zvědavý a Pavel, kterému jsem velmi fandil vypadá, že na nějakou plichtu (tj. podraz) půjde. Velmi rád bych se mýlil.
@Uživatel_5734171 a tebe soudruhu 5734171 pozvali a tys to odmítl a šel místo toho strčit nos do zadku fialovému politrukovi, viď hloupý soudruhu 5734171
@epr3
Tak schválně 😁.
Dnešek jsem si tvůj výlev zaznamenal.
Nemám co prohrát, ale jako zábava to bude super.👍.
Tak schválně 😁.
Dnešek jsem si tvůj výlev zaznamenal.
Nemám co prohrát, ale jako zábava to bude super.👍.
@Uživatel_5734171
I já tento názor dlouhodobě podporují.
Byl by to můj třetí a poslední radostný pocit.
Dva předchozí mám jíž splněny.
Komanči a Turek z kola ven. 👍.
Ted už jen vyměnit babiše třeba za zahradního trpaslíka a je hotovo.
I já tento názor dlouhodobě podporují.
Byl by to můj třetí a poslední radostný pocit.
Dva předchozí mám jíž splněny.
Komanči a Turek z kola ven. 👍.
Ted už jen vyměnit babiše třeba za zahradního trpaslíka a je hotovo.
@Uživatel_5577504 Když čtu tyto příspěvky, vybaví se mi ten typický revolucionář, který vtrhne do domu movitého majitele, strhá všechny obrazy, počmárá stěny vlastním lejnem, vyháže z polic knihy na které se vymočí. Najde nahoře strachem se choulící 13 letou dceru majitele a ...znásilnit.
Chození kolem horké kaše. . Babiš přinesl na hrad to, co papír snesl. Říká se tomu programové prohlášení, alias nevydání k trestnému stíhání. "Prezident očekává, že Babiš předloží složení vlády, které nebude oslabovat principy demokratického státu zosobněné v ústavě." Tak to je ukázka diplomacie.