Zprávy
Ale to snad ne. Vždyť místní věštec, kterému zatím všechno vyšlo, Nyklíček Pavel, tady blouznil o tom, že Babiš premiérem nebude.
Nyklíčku vole, to ti někdo poflusal kouli nebo ti došlo kafe a nemáš lógr na věštění?
Nyklíčku vole, to ti někdo poflusal kouli nebo ti došlo kafe a nemáš lógr na věštění?
Stále se nevi nic o jeho řešení střetu zájmů.
Mam obavy, že se za nadšeneho souhlasu svých voličů pokusi tuto podmínku nějak " o*** ".
Mam obavy, že se za nadšeneho souhlasu svých voličů pokusi tuto podmínku nějak " o*** ".
@Josef Formánek a oni to někoho zajímá? Me zajímá kdo oživí spálenou zemi po fialové tsunami. A jestli to bude AB s nějakým přídomkem ( Čapí hnízdo je nesmysl tak je mě to srdečně jedno. Klidně ho budu oslovovat : pane premiére o kterém si pár lidí myslí, že jste ve střetu zájmu .......
@Bubák Bubák
Kde vidíte preboga co spáleného? ČR jde nahoru ekonomicky, má nejrychlejší růst platů v EU, celově je asi OSMÁ!! nejúspější v celé EU!!! Vy věříte dezinformacím a dezolátům, že?
Kde vidíte preboga co spáleného? ČR jde nahoru ekonomicky, má nejrychlejší růst platů v EU, celově je asi OSMÁ!! nejúspější v celé EU!!! Vy věříte dezinformacím a dezolátům, že?
@Pavel Hanzl ty žiješ asi v jiném Česku viď, soudruhu hanzle. 30 % úspor pryč, 1200 miliard dluhů a nic za to, výrazné navýšení cen všeho, naprosto zpackaná energetická stránka. Zkazili i to co vůbec nezačali. Jednoznačně naprosto nejhorší vláda za posledních 50 let. O tom není sebemenších pochyb.
@Bubák Bubák Která to je ta spálená země? To jsi napsal, když jsi si utřel hubu po pečené huse k večeři, viď. Nebo snad trpíš chudobou o hrachové kaši a chlebu? Do roboty chodíš
pěšky a děti nemají boty a pláčou doma vedle souchotěmi stižené manžely v chatrči pokryté slámou?
pěšky a děti nemají boty a pláčou doma vedle souchotěmi stižené manžely v chatrči pokryté slámou?
Komunistický rozvědčík a lampasák pověřil komunistu a estebáckého agenta jednáním o sestavením vlády.K tomu estebáckému agentovi nutno dodat,že je trestně stihán za dotační podvod.To je stručná ale naprosto pravdivá situace v ČR po 36 letech od pádu komunismu ! Co k tomu dodat ? Je něco hodně shnilého ve státě českém,který zítra slaví narozeniny.
@Richard Šebesta
Národ je totálně zdegenerovaný a morálně nadně. Asi fakt už Konečná, Stačilo!, další pokus vybudovat prosperující stát se nepodařil. Budeme mít někdy nějaký další?
Národ je totálně zdegenerovaný a morálně nadně. Asi fakt už Konečná, Stačilo!, další pokus vybudovat prosperující stát se nepodařil. Budeme mít někdy nějaký další?
@Pavel Hanzl Degeneruje hlavně EU a my s ní. Degeneruje celá Evropa a jde to s ní s kopce . Nevím jaká bude budoucnost Evropy,ale typuji,že nic dobrého.
@Richard Šebesta
To vám nakukali dezoláti, že? EU překonala dvě hluboké krize (covid a energetickou), je ničena hybridní válkou a nutností zbrojit a podporovat Ukrajinu, vypadl jí dominantní dodavatel energií atd. atd. ničí ji i bývalý nejlepší spojenec - USA. A přitom ekonomicky pořád roste, drží pospolu (kromě východního bloku, samozřejmě), drží se přísně demokracie, ekologie i lidských práv. Je vám tohle málo? kde to mají lepší?
To vám nakukali dezoláti, že? EU překonala dvě hluboké krize (covid a energetickou), je ničena hybridní válkou a nutností zbrojit a podporovat Ukrajinu, vypadl jí dominantní dodavatel energií atd. atd. ničí ji i bývalý nejlepší spojenec - USA. A přitom ekonomicky pořád roste, drží pospolu (kromě východního bloku, samozřejmě), drží se přísně demokracie, ekologie i lidských práv. Je vám tohle málo? kde to mají lepší?
Prezident ČR svojím dnešný " poverením " porušil svoj prezridentský sľub . Ani ústava a ani žiaden iný zákon mu to neumožnuje . On má poveriť niekoho zostavením vlády a ten vyberie ministrov a on ich vymenuje ! Žiadne vyberanie ministrov mu Ústava ČR nepovoľuje . Jednoducho to " dal " komunisticky na Čaputovú, alebo na prezidenta Rakúska !
A čo hovorí Ústava ČR ? Môže toto prezident ?
Chození kolem horké kaše. . Babiš přinesl na hrad to, co papír snesl. Říká se tomu programové prohlášení, alias nevydání k trestnému stíhání. "Prezident očekává, že Babiš předloží složení vlády, které nebude oslabovat principy demokratického státu zosobněné v ústavě." Tak to je ukázka diplomacie.
Ve chvíli, kdy je vláda domluvená, se hradní pablb probudil?
Konečně nebude ministrem zahraničí bolševické nevzdělané hov.no v písku soudruh Lipánek,, ale borec Turek, který byl pozván na inauguraci amerického prezidenta!
Je to blbý, ale Kolářovi s čučkařem Koudelkou to nevyšlo. Fiala nebude premiér, ale trestanec v gulagu....
Konečně nebude ministrem zahraničí bolševické nevzdělané hov.no v písku soudruh Lipánek,, ale borec Turek, který byl pozván na inauguraci amerického prezidenta!
Je to blbý, ale Kolářovi s čučkařem Koudelkou to nevyšlo. Fiala nebude premiér, ale trestanec v gulagu....
@Uživatel_5577504 . Babiš jako vůdce primitivů. Jak to ten pan Masaryk psal o těch hloupých?
@Enigma Divín Pan Masaryk nič nepsal ! To bol hlúpy a primitívny výmysel Fialovej vlády v zúfalom pokuse neprehrať voľby . Ani hlúpe decko neuverí, že po otvorení zapečateného dokumentu " expertka " sa pozrie a prehlási, že potvrdzuje pravosť podľa písma ! To nedokáže ani super počítač a bolo to slušne povedané úsmevné ...
@Uživatel_5577504
Miluji tyhle hlupáky, jako jsi ty. Na tu VENKOVNÍ inauguraci Trumpa byly pozvány desítky tisíc lidí...))) Pro tebe zjevně kvalifikace na ministra. A já bych vám dezolátům přál, aby se tihle oslové stali ministry. Ten rok to přežijeme a některým dezolátům možná něco i docvakne. Tobě ne, ty nás tu budeš bavit dál...)))
Miluji tyhle hlupáky, jako jsi ty. Na tu VENKOVNÍ inauguraci Trumpa byly pozvány desítky tisíc lidí...))) Pro tebe zjevně kvalifikace na ministra. A já bych vám dezolátům přál, aby se tihle oslové stali ministry. Ten rok to přežijeme a některým dezolátům možná něco i docvakne. Tobě ne, ty nás tu budeš bavit dál...)))
Uživatel_5577504
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
@Uživatel_5577504 máte pravdu. První vyhrání z kapsy vyhání. Babiš utrpěl vítězství. Další zastávka bude odsouzení jeho souputnice Nagyové.
@Uživatel_5577504
my dezoši víme, že se nepíše by jste, ale byste,...))) A už se těším na nějaký ten lidový tribunál... Ty bys věšel, až bys brečel...)))
my dezoši víme, že se nepíše by jste, ale byste,...))) A už se těším na nějaký ten lidový tribunál... Ty bys věšel, až bys brečel...)))
@Uživatel_5577504 Když čtu tyto příspěvky, vybaví se mi ten typický revolucionář, který vtrhne do domu movitého majitele, strhá všechny obrazy, počmárá stěny vlastním lejnem, vyháže z polic knihy na které se vymočí. Najde nahoře strachem se choulící 13 letou dceru majitele a ...znásilnit.
Tak to jsem zvědavý, technicky to prostě nejde. Takže jenom flignou, obezličkou, prostě podvodem. A co na To Pavel? To bude jeho první, skutečně těžká zkouška.
Nemá takhle náááhodou každý z nás ústavou zaručené právo vlastnit majetek?
Bureš premiérem být nechce a nebude. Ve vhodný okamžik se stáhne a nasadí svého věrného poskoka Havlíčka. A ještě to zobchoduje a svým přitroublým voličům to naservíruje tak, že ho k tomu donutil aktivistický prezident. Bureš nedělá nic náhodou. Momentálně mu jde jen a pouze o to, aby nešel do kriminálu...
I já tento názor dlouhodobě podporují.
Byl by to můj třetí a poslední radostný pocit.
Dva předchozí mám jíž splněny.
Komanči a Turek z kola ven. 👍.
Ted už jen vyměnit babiše třeba za zahradního trpaslíka a je hotovo.
Dobrý, ale pozor! President ho nesmí jmenovat, pokud JE dnes ve střetu zájmů a nějací právníci a soudy ho nezajímají. Je tam ale ze zákona lhůta, kdy to MUSÍ být vyřešeno, tj. hotové a ne u soudu.
Na to jsem fakt zvědavý a Pavel, kterému jsem velmi fandil vypadá, že na nějakou plichtu (tj. podraz) půjde. Velmi rád bych se mýlil.
Rozkazy odkud? Z Kremlu? Na to máme jiné kadety.