Komentáře

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Tomio si brousí zuby, že bude spolu s Turkem a mužiky zakazovat partaje těch druhejch

10 komentářů

Jana Anastasie Prachařová
Pane Mertlíku, už dlouho jsem se tak nenasmála. VYNIKAJÍCÍ článek. 👏👏👏
Alois Rudý
Že by "Tomio" chtěl navázat na současnou koalici a zakazovat nejen strany, ale i propagaci jiných názorů na svět ? To se mi ferdo Mertlíků moc nezdá, že ty jsi zase před psaním článku nasával ?.😂🤣
Alois Rudý
Nejdříve ale bude nutné odstavit "mertlíky" a podobné lidské zrůdy plné žluči a nenávisti k jiným názorům než těm, schválených vedením EU v Bruselu. Nezapomínáme, neopouštíme 😎
Mathesak1
Mertlik zase po vzoru svého idola stříká žluč kde může. Jsem zvědav jestli tady demokrat Mertlik půjde po sečtení hlasů demokraticky protestovat proti výsledku demokratických voleb. Jak je zvykem u téhle sebranky.
Bubák Bubák
Tyto dvě partaje, soudruhu mertlíku, by vůbec nikomu nechyběly, kudy chodí, tudy škodí.
Martin Vnouček
@Alois Rudý Vy jste právě názorně předvedl, jak se chová lidská zrůda plná žluči a nenávisti k jiným názorům. Vladimír Mertlík si velmi vtipně půjčil text knihy od Jaroslava Haška "Osudy dobrého vojáka Švejka", aby demonstroval hloupost fašisty Okamury, který zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit genocidu a válečné zločiny a který by byl v normálně fungující zemi dávno ve vězení. A jelikož se stále najdou dementi, kteří toho zločince volí, nezbývá než se tomu aspoň zasmát.
Sand Pit
Možná někdo z Vás četl Švejka. Asi ne. Škoda.
Jozef Kolek
bla bla bla chlape
bella.
Merlíku,
vraťte se k ,brusičce, tam naděláte víc parády, jak tady.
---
Hoďte sem Vaše vtipy z estrád co jste za minulého režimu házel do publika a přihoďte budovatelské písně z AUS, kte jste také aktivně pěl.
--------
Mertlík, pěnice Reflexu pro méně mentálně vybavené 😆, jsem mrtvá smíchy.
Frantisek Najman
Ten Mertlík propaguje fašismus, asi nic slušného neumí.