Komentáře

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Tomio si brousí zuby, že bude spolu s Turkem a mužiky zakazovat partaje těch druhejch

10 komentářů

Sand Pit
Možná někdo z Vás četl Švejka. Asi ne. Škoda.
Alois Rudý
Nejdříve ale bude nutné odstavit "mertlíky" a podobné lidské zrůdy plné žluči a nenávisti k jiným názorům než těm, schválených vedením EU v Bruselu. Nezapomínáme, neopouštíme 😎
Martin Vnouček
@Alois Rudý Vy jste právě názorně předvedl, jak se chová lidská zrůda plná žluči a nenávisti k jiným názorům. Vladimír Mertlík si velmi vtipně půjčil text knihy od Jaroslava Haška "Osudy dobrého vojáka Švejka", aby demonstroval hloupost fašisty Okamury, který zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit genocidu a válečné zločiny a který by byl v normálně fungující zemi dávno ve vězení. A jelikož se stále najdou dementi, kteří toho zločince volí, nezbývá než se tomu aspoň zasmát.
Mathesak1
Mertlik zase po vzoru svého idola stříká žluč kde může. Jsem zvědav jestli tady demokrat Mertlik půjde po sečtení hlasů demokraticky protestovat proti výsledku demokratických voleb. Jak je zvykem u téhle sebranky.
Bubák Bubák
Tyto dvě partaje, soudruhu mertlíku, by vůbec nikomu nechyběly, kudy chodí, tudy škodí.
Jozef Kolek
bla bla bla chlape
bella.
Merlíku,
vraťte se k ,brusičce, tam naděláte víc parády, jak tady.
---
Hoďte sem Vaše vtipy z estrád co jste za minulého režimu házel do publika a přihoďte budovatelské písně z AUS, kte jste také aktivně pěl.
--------
Mertlík, pěnice Reflexu pro méně mentálně vybavené 😆, jsem mrtvá smíchy.
Jana Anastasie Prachařová
Pane Mertlíku, už dlouho jsem se tak nenasmála. VYNIKAJÍCÍ článek. 👏👏👏
Frantisek Najman
Ten Mertlík propaguje fašismus, asi nic slušného neumí.
Alois Rudý
Že by "Tomio" chtěl navázat na současnou koalici a zakazovat nejen strany, ale i propagaci jiných názorů na svět ? To se mi ferdo Mertlíků moc nezdá, že ty jsi zase před psaním článku nasával ?.😂🤣