Komentáře
Alois Rudý
1
Lze uzavřít, že Ústavní soud dnes potvrdil soulad "pseudokoalic" se zákonnými předpisy. 😎
Tahle zlodějská vláda a to celé SPOLU už ze zoufalství o svá koryta vytahují tzv. pseudokoalice i když je sami v minulosti vymyslely a hrdě používaly a to bylo podle nich v pořádku.
Ty tvoje pseudo koalice jsou zcela v souladu se zákonem. Když takto kandidovala TOP09 se starosty a ODS se Soukromníky, tak to bylo v pořádku. A teď, když hrozí vlastizrádcůmmvýprask, je to najednou nezákonné?!?
Přeji z celého srdce SPOLUgangu, aby nedostali 11% a všichni museli do práce. Mareček Benda by to zažil poprvé...
Přeji z celého srdce SPOLUgangu, aby nedostali 11% a všichni museli do práce. Mareček Benda by to zažil poprvé...
Tak hlavně že za žalující stranu VOLT, kandiduje v Praze na 9. místě jistý Šimon Hlinovský člen strany LANO. To jako není skrytá koalice???
Snaha představitelů neschopné, lživé a zlodějské koaliční vlády vedené předsedou vlády a ODS Fialou, za každou cenu se zbavit konkurence a znovu vládnout je pochopitelná. Oni vědí, že pokud prohrají, půjde jich většina před soud a budou souzeni za své zlodějny a za ohrožování bezpečnosti Česka. Proto lze od nich i od prezidenta čekat jakýkoliv podraz, pozor na ně.😎
A proč ty pseudokoalice nevadily v minulosti? 5 k už tečou nervy,tak kolem sebe kope. Jo bitcoiny a dozimetr už do voleb nezametete,máte smolika.
Tyhle pseudo koalice tu byly už v minulosti třeba u TOP 09 a nikdo nic nenamítal.Soud teď zrušit volby asi těžko může být nic není vyloučeno .Musel by navíc krom SPD a stačilo eliminovat i Piráty dodatečně.Je ale do budoucna dobré aby se tyto pravidla jasně uzákonily to je fakt.Stejne jako je absurdní že může někdo kandidovat a je stíhán za kriminální delikt (Bureš).To by se rovněž mělo zakázat.Budeme mít v Evropě premiéru zločinec bude premiérem .Jinak se autor Sezemsky plete a navíc neví o čem píše.Stacilo i SPD chce sice změnu režimu ale vymyslel to profesor Drulák a vzhledem k tomu že to autor kritizuje tak na 100 ,% neví co je podstatou te změny.Kdyby to totiž věděl nemohl by tím operovat protože nejde o nic co by bylo mimo rámec demokracie
@Richard Sebesta Ty jsi schopen vyplodit sebevětší pyčovinu, jen aby sis mohl zastřílet do lidí.
Změna režimu násilím je sama o sobě v rozporu s demokratickými principy, které vyžadují respekt k právu, občanským svobodám a právnímu rámci. Pokud by násilí bylo použito k "změně režimu" v rámci demokratického systému, překročilo by hranici legitimního postupu. Tzv. "demokratická" změna režimu by musela probíhat prostřednictvím ústavních změn, voleb nebo referend, nikoliv prostřednictvím násilí. Může se stát, že i v demokratickém režimu může být změna režimu vyvolána masovými protesty či konflikty. Nicméně, i v tomto případě by byla snaha o návrat k demokratickému uspořádání rozhodujícím faktorem. Ty tu snahu nemáš.
Je mi jasné, že můj text nepobereš, ale aspoň od tebe bude týden pokoj při jeho marném dešifrování. Užij si to.
Změna režimu násilím je sama o sobě v rozporu s demokratickými principy, které vyžadují respekt k právu, občanským svobodám a právnímu rámci. Pokud by násilí bylo použito k "změně režimu" v rámci demokratického systému, překročilo by hranici legitimního postupu. Tzv. "demokratická" změna režimu by musela probíhat prostřednictvím ústavních změn, voleb nebo referend, nikoliv prostřednictvím násilí. Může se stát, že i v demokratickém režimu může být změna režimu vyvolána masovými protesty či konflikty. Nicméně, i v tomto případě by byla snaha o návrat k demokratickému uspořádání rozhodujícím faktorem. Ty tu snahu nemáš.
Je mi jasné, že můj text nepobereš, ale aspoň od tebe bude týden pokoj při jeho marném dešifrování. Užij si to.
@King I Smrade neopruzuj . Už jsem ti psal tvoje hnoje nečtu. Není mi tedy jasné komu to píšeš ?
@Richard Šebesta Až budeš psát k tématu tak se můžeme rozumně bavit ale to už jsem ti psal nejednou a taky bez urážek.Ovšem kdo má ikve tykve tak s ním nelze diskutovat což je tvůj případ