Zprávy

Zpět na článek

Audit: Blažek věděl, že policie bitcoiny zajistila, ministerstvo je přesto dál dražilo

28 komentářů

Frantisek Najman
Jak uvádí autor článku, že ty bitcojny ministerstvo přesto je dál dražilo, tedy vláda ODS Fialy se aktivně zapojila do kriminální činosti a co vlastně jsou a k čemu jsou ty kryptoměny uvádím zde stručně a přehledně. Kryptoměny jsou zdigitilizované hazardní hry s ...koiny což jsou moderní hrací žetony, které jsou virtuálně dostupné pouze za reálnou měnu (dolar, euro , koruna a další). Pořadatel dané kryptoměny má v nezávislé bance bez kontroly státu většinou v Asii, nebo Jižní Americe svůj anonymní účet pro vybrané realné peníze od zájemců také anonymně vedených pouze kódově na internetu a podle počtu takto vybraných peněz průběžně stanoví přes počítače momentální hodnotu svých ...koinů. To se nazývá těžba kryptoměny, což je proces ověřování transakcí za který těžaři dostávají odměnu v podobě nové kryptoměny. K tomu jsou nutné drahé počítače s velkým odběrem elektrické energie. Koupené množství ...koinů lze libovolně prodávat a nebo zase nakupovat podle jejich aktuální hodnoty a nebo zpět měnit na reálnou měnu (dolar, euro a další), pochopitelně za poplatek. Princip je ten, že nákupy ...koinů za reálné peníze jejich hodnotu zvyšují a jejich zpětná směna za reálné peníze jejich hodnotu snižují. Pořadatel často uvedené doplňuje o různé finanční hry, aby zvýšil atraktivnost svých ...koinů. Pokud pořadatel neuspěje, nebo se rozhodne tak svou kryptoměnu pod nějakou záminkou zruší a majitel těchto ...koinů o vše přijde. Základní smysl je tedy koupě ...koinů dané kryptoměny na jejím začátku levně, kdy je hodnota ještě nízká a dlouhodobě je držet a čekat až velké množství zájemců si je koupí a tak stoupne jejich hodnota na očekávanou úroveň a v tomto momentě si je směnit zpětně za reálnou měnu (dolar, euro a atd.).
Uživatel_5577504
Vo co gou?!? Každá miliarda d kapsy Dona Pabla a kasy ODS je dobrá, ne?!?
Uživatel_5734171
@Uživatel_5577504
kldyž chceš úplatek, tak to nezveřejníš. Tohle bylo standardní kágébácké kompro. Přesně to byl úkol dona Pabla. Namazat Fialovi před koncem schody. Estébáci a kágébáci metody nemění... Tím já nehájím Fialu ani Stanjuru... Tohle mohli čekat... Alespoň já něco podobného čekám rok, od schůzky Blažka a Nejedlého v hospodě...
Saša Krach
No jsem zvědav kdo toto přežene...a někdo promluví....řekňeme 10 dnů před volbami......🥵
Saša Krach
@Saša Krach Hloupý dohad...hlupáka....
Uživatel_5734171
@Saša Krach ¨
za takový trolling bych ti nedal ani korunu. Zapomněl ses přelogovat a odpovídáš sám sobě...
Uživatel_5734171
Blažek bylo kukaččí vejce Babiše a Zemana v této vládě. Nebo si snad někdo myslí, že ta schůzka v hospodě s Nejedlým byla náhoda? Ne, tohle bylo předem připravené a předem načasované. Takhle by to neudělal ani největší hlupák v devadesátkách... Tohle byla předem připravená nášlapná mina... A nepíši to proto, že to chci omlouvat...
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Kukaččí vejce pomohlo Fialovi-nutelovi k politické funkci předsedy ODS a vlastně i k premiérské. Takže podle toho je ODS nejen strana mafiánská ale i strana imbecilů kde agent cizích zájmů Bureše a Zemana pomáhá k premiérské funkci svému kamarádovi Fialovi. No vyznej se někdo co je to za trapárna ? No a tenhle bordel nám tu vládl 4 roky !!! TRAGEDIE !
Saša Krach
@Uživatel_5734171 hloupé názory jsem nečetl...ale budiž...a kde jste toto našli.asi. V..pr.b....n😂
Anton Augustin
Nyní je třeba zjistit, kdo si z odesáků omočil v bitcoinech modrý čumáček.
Pavel Nyklíček
@Anton Augustin
Ty na to přijdeš!
Věříme ti.💪
Anton Augustin
@Pavel Nyklíček
Přece nezávislá policie ČR, nebo snad platí jak říkala Kristýna Kočí, my máme to a oni zase tohle Tluchořovi,
Alois Rudý
Je to vláda zlodějů a lumpů volali lidé, ale oni se jenom smáli rozkládali rukama a kradli dál.🙄
Pavel Nyklíček
@Alois Rudý
Kdo nekradne okrádá rodinu volala STRANA za starých dobrých rudých časů...
Hmmm . To byly ale časy.
Ale STRANA SE VRÁTÍ a s ní naší vepři boubelatí 💪.
Kateřinou jeď, jeď, jeď, jeď, jeď, jeď.......do pérdele👍
Alois Rudý
@Pavel Nyklíček ...proč by měla jezdit za tebou ?🙄
Petr Janovský
Ten titulek nějak postrádá smysl...
epr3
Čekám, kdy Reflex přezpívá informaci, že letadlo Uršuly vznešené Lejno muselo nouzově přistát kvůli rušení signálu GPS, Rusy samozřejmě....😂
Anatolij Vasil
@epr3 Na idnes to píšou že rušení GPS Rusy.
Anatolij Vasil
@epr3 To už nevíš či se smát nebo plakat.
Pavel Nyklíček
@Anatolij Vasil
Hvězdná pěchota musí plakat a stále pláče...
Jen na blbym hrobě.
Musíte vyrazit zas do proůvodu.
Vlajky rudé, transparenty S KAPITALISMEM zatočíme, těžbu navýšíme a plán přrkročíme..🙏
Uživatel_5734171
@Anatolij Vasil
Já jen nepochopím, proč se tu trápíš... Na Haló novinách by ti bylo lépe...
Richard Šebesta
Blažek selhal to už je dnes jasné. Ovšem bylo to i selhání Stanjury jež se kroutí jako had jen aby se z toho vyzul. Stejně i premiér. Všichni z mafiánské ODS. Nemyslím si to jen já ale i tzv.koaliční partneři tedy konkrétně Piráti a stan. Rakušan to řekl natvrdo, pokud budeme sestavovat vládu budeme chtít resort spravedlnosti.Musím přiznat,že se mi stále nechce věřit,že mohl Blažek takový zkušený politik udělat tak školáckou chybu ? Skoro to na mně dělá dojem,že v tom byl úmysl byť to zní absurdně.4 měsíce před volbami to je opravdu pro ODS " terno" .
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Jak vidíš sám, tak na funci rostlináře, neboli na voliče to nemělo vliv.
Chytit se nechá jen amatér a babiše chytili.
Pavel Nyklíček
Prachy pro stát jsou třeba a kdo to neví, pak natahuje ruku, jak Hvězdná pěchota Rudý & spol.
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček Tvoje faleš je bezedná,že Nyklíčku ? Napsal by jsi to kdyby to udělala nějaká opo strana ? Třeba SPD ?
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Já osobně vidim vinu jen u babiše.
Ostatní kauzy a maji je všichni až na Piráty, tam vidíme stoupající trend podpory voličů.
Jinak už všech vidíme vždy vyšetřování něčeho a soudní rozhodování.
To Piráti nemají.
Anatolij Vasil
@Pavel Nyklíček Nyklicku nějak tvé příspěvky postrádají šťávu.
Pavel Nyklíček
@Anatolij Vasil
Na hvězdnou pěchotu jako jeji neclen nemám.
Mrzí mě to. Vaše sláva nechť hvězd se bude dotýkat.👈