Zprávy
Frantisek Najman
0
Jak uvádí autor článku, že ty bitcojny ministerstvo přesto je dál dražilo, tedy vláda ODS Fialy se aktivně zapojila do kriminální činosti a co vlastně jsou a k čemu jsou ty kryptoměny uvádím zde stručně a přehledně. Kryptoměny jsou zdigitilizované hazardní hry s ...koiny což jsou moderní hrací žetony, které jsou virtuálně dostupné pouze za reálnou měnu (dolar, euro , koruna a další). Pořadatel dané kryptoměny má v nezávislé bance bez kontroly státu většinou v Asii, nebo Jižní Americe svůj anonymní účet pro vybrané realné peníze od zájemců také anonymně vedených pouze kódově na internetu a podle počtu takto vybraných peněz průběžně stanoví přes počítače momentální hodnotu svých ...koinů. To se nazývá těžba kryptoměny, což je proces ověřování transakcí za který těžaři dostávají odměnu v podobě nové kryptoměny. K tomu jsou nutné drahé počítače s velkým odběrem elektrické energie. Koupené množství ...koinů lze libovolně prodávat a nebo zase nakupovat podle jejich aktuální hodnoty a nebo zpět měnit na reálnou měnu (dolar, euro a další), pochopitelně za poplatek. Princip je ten, že nákupy ...koinů za reálné peníze jejich hodnotu zvyšují a jejich zpětná směna za reálné peníze jejich hodnotu snižují. Pořadatel často uvedené doplňuje o různé finanční hry, aby zvýšil atraktivnost svých ...koinů. Pokud pořadatel neuspěje, nebo se rozhodne tak svou kryptoměnu pod nějakou záminkou zruší a majitel těchto ...koinů o vše přijde. Základní smysl je tedy koupě ...koinů dané kryptoměny na jejím začátku levně, kdy je hodnota ještě nízká a dlouhodobě je držet a čekat až velké množství zájemců si je koupí a tak stoupne jejich hodnota na očekávanou úroveň a v tomto momentě si je směnit zpětně za reálnou měnu (dolar, euro a atd.).
Vo co gou?!? Každá miliarda d kapsy Dona Pabla a kasy ODS je dobrá, ne?!?
@Uživatel_5577504
kldyž chceš úplatek, tak to nezveřejníš. Tohle bylo standardní kágébácké kompro. Přesně to byl úkol dona Pabla. Namazat Fialovi před koncem schody. Estébáci a kágébáci metody nemění... Tím já nehájím Fialu ani Stanjuru... Tohle mohli čekat... Alespoň já něco podobného čekám rok, od schůzky Blažka a Nejedlého v hospodě...
kldyž chceš úplatek, tak to nezveřejníš. Tohle bylo standardní kágébácké kompro. Přesně to byl úkol dona Pabla. Namazat Fialovi před koncem schody. Estébáci a kágébáci metody nemění... Tím já nehájím Fialu ani Stanjuru... Tohle mohli čekat... Alespoň já něco podobného čekám rok, od schůzky Blažka a Nejedlého v hospodě...
No jsem zvědav kdo toto přežene...a někdo promluví....řekňeme 10 dnů před volbami......🥵
Blažek bylo kukaččí vejce Babiše a Zemana v této vládě. Nebo si snad někdo myslí, že ta schůzka v hospodě s Nejedlým byla náhoda? Ne, tohle bylo předem připravené a předem načasované. Takhle by to neudělal ani největší hlupák v devadesátkách... Tohle byla předem připravená nášlapná mina... A nepíši to proto, že to chci omlouvat...
@Uživatel_5734171 Kukaččí vejce pomohlo Fialovi-nutelovi k politické funkci předsedy ODS a vlastně i k premiérské. Takže podle toho je ODS nejen strana mafiánská ale i strana imbecilů kde agent cizích zájmů Bureše a Zemana pomáhá k premiérské funkci svému kamarádovi Fialovi. No vyznej se někdo co je to za trapárna ? No a tenhle bordel nám tu vládl 4 roky !!! TRAGEDIE !
Nyní je třeba zjistit, kdo si z odesáků omočil v bitcoinech modrý čumáček.
Je to vláda zlodějů a lumpů volali lidé, ale oni se jenom smáli rozkládali rukama a kradli dál.🙄
@Alois Rudý
Kdo nekradne okrádá rodinu volala STRANA za starých dobrých rudých časů...
Hmmm . To byly ale časy.
Ale STRANA SE VRÁTÍ a s ní naší vepři boubelatí 💪.
Kateřinou jeď, jeď, jeď, jeď, jeď, jeď.......do pérdele👍
Kdo nekradne okrádá rodinu volala STRANA za starých dobrých rudých časů...
Hmmm . To byly ale časy.
Ale STRANA SE VRÁTÍ a s ní naší vepři boubelatí 💪.
Kateřinou jeď, jeď, jeď, jeď, jeď, jeď.......do pérdele👍
Čekám, kdy Reflex přezpívá informaci, že letadlo Uršuly vznešené Lejno muselo nouzově přistát kvůli rušení signálu GPS, Rusy samozřejmě....😂
@epr3 To už nevíš či se smát nebo plakat.
@Anatolij Vasil
Hvězdná pěchota musí plakat a stále pláče...
Jen na blbym hrobě.
Musíte vyrazit zas do proůvodu.
Vlajky rudé, transparenty S KAPITALISMEM zatočíme, těžbu navýšíme a plán přrkročíme..🙏
Hvězdná pěchota musí plakat a stále pláče...
Jen na blbym hrobě.
Musíte vyrazit zas do proůvodu.
Vlajky rudé, transparenty S KAPITALISMEM zatočíme, těžbu navýšíme a plán přrkročíme..🙏
Blažek selhal to už je dnes jasné. Ovšem bylo to i selhání Stanjury jež se kroutí jako had jen aby se z toho vyzul. Stejně i premiér. Všichni z mafiánské ODS. Nemyslím si to jen já ale i tzv.koaliční partneři tedy konkrétně Piráti a stan. Rakušan to řekl natvrdo, pokud budeme sestavovat vládu budeme chtít resort spravedlnosti.Musím přiznat,že se mi stále nechce věřit,že mohl Blažek takový zkušený politik udělat tak školáckou chybu ? Skoro to na mně dělá dojem,že v tom byl úmysl byť to zní absurdně.4 měsíce před volbami to je opravdu pro ODS " terno" .
Prachy pro stát jsou třeba a kdo to neví, pak natahuje ruku, jak Hvězdná pěchota Rudý & spol.
@Pavel Nyklíček Tvoje faleš je bezedná,že Nyklíčku ? Napsal by jsi to kdyby to udělala nějaká opo strana ? Třeba SPD ?