Zprávy
Polepší si vrcholní politici? Jejich platy by mohly příští rok vzrůst o zhruba pět procent
20 komentářů
Uživatel_5577504
3
To už není ani drzost. To je na přes držku!
Přejít do diskuze
To jejich mlaskání u koryt je slyšet až příliš. Člověk by jim to i přál, kdyby politici vedli zemi jako řádní hospodáři, soudci byli neúplatní a spravedliví. Jenže tady je všechno špatně. Nic tu nefunguje jak má, tedy krom složek na buzeraci a okrádání obyčejných pracujících lidí.
299 politiků a 3000 soudců stojí státní rozpočet o polovinu více než příspěvky hmotné nouze pro 300.000 lidí. To říká vše.
Pro zvýšení platů jsou hlavně poslanci dezolátní a válečné vlády ! Naopak v opo táboře jsou i hlasy proti zvyšování platů. Ale takovým dezolátům a lhářům jako Minář a spol to nevadí. Inu svůj k svému.
@Ford Henry
Já jsem prosím ta vyžirka a vyžral jsem si u tohoto státu velmi slušné živobytí.👌
Přidej se k nám. Máme sice v hlavě maglajs, ale tak dobře jsme se jestě neměli jako právě teď.
Neváhej a přijď!
Tvůj chudý duch bude obohacen.
Já jsem prosím ta vyžirka a vyžral jsem si u tohoto státu velmi slušné živobytí.👌
Přidej se k nám. Máme sice v hlavě maglajs, ale tak dobře jsme se jestě neměli jako právě teď.
Neváhej a přijď!
Tvůj chudý duch bude obohacen.
@Pavel Nyklíček A který ministr či poslanec se může pochlubit že jeho plat jde potřebným občanům ČR?Myslím že by se toto o Babsakovi mělo taky psát.At víme jak to negativum tak pozitivum.
@Pavel Nyklíček Babiš svůj plat poslance dává do nadace na matky samozivitelky.Sousedka když byla v kříži tato Babišova nadace ji poskytla cca 35.000Kc.Takze tak k dobru Babiše.
@zdenek2
Já bych kupříkladu chtěl, aby se měli ještě lépe..
Mám rád když jsou lidé spokojeni
Já bych kupříkladu chtěl, aby se měli ještě lépe..
Mám rád když jsou lidé spokojeni
@Richard Šebesta
Až bude premiérem Havlíček půjdou platy politiků tak rychle dolů, jak u všech předchozích vlád...
Až bude premiérem Havlíček půjdou platy politiků tak rychle dolů, jak u všech předchozích vlád...
@našinec
Zrušíme politiky a soudce a lidé s potřebou hmotné nouze se zas budou mít jako prasata v žitě!
Jak já se těším, to si ani nedovedeš představit...
Zrušíme politiky a soudce a lidé s potřebou hmotné nouze se zas budou mít jako prasata v žitě!
Jak já se těším, to si ani nedovedeš představit...
@lug70
Jak už ti bylo doporuceno mnohokrát.
Jsou země neomezených možnosti, kde včera snědli to co měli na zitra a tam budeš natolik uspokojen, že ani mobil nebudeš potřebovat.
Jak už ti bylo doporuceno mnohokrát.
Jsou země neomezených možnosti, kde včera snědli to co měli na zitra a tam budeš natolik uspokojen, že ani mobil nebudeš potřebovat.
@Richard Šebesta Minář má chodit k rybníku a krmit kachny.A ne tady být sprostý až vulgární nerudný dědek.A to jsem na jeho adress ještě slušná.
Tak , ono je asi dost trapné, když vrcholoví politici třou bídu . Já jsem pro . a oni jistě také .
@Anatolij Vasil
Pak se nesmime divit, že má tak málo a není schopen uhradit pohledávky u 35 bank, včetně ruské a činské, které začínají tlačit, protože v době půjček se předpokládalo, že bude opět premiérem a on volby prohrál.
Musel tedy prodávat aby umořil dluhy, což on nikdy předtím nedělal! Dokonce byl na to hrdý, že prý nikdy prodávat nic nebude!
Doba je zlá.
Pak se nesmime divit, že má tak málo a není schopen uhradit pohledávky u 35 bank, včetně ruské a činské, které začínají tlačit, protože v době půjček se předpokládalo, že bude opět premiérem a on volby prohrál.
Musel tedy prodávat aby umořil dluhy, což on nikdy předtím nedělal! Dokonce byl na to hrdý, že prý nikdy prodávat nic nebude!
Doba je zlá.
Je jistě,.že v rámci PR to budoucí premiér Havlíček nedovolí.
Je fakt, že babiš by potřeboval doplatit 47 miliard sekeru co má vypůjčenou což s úroky dělá kolem 60mld !
Bude muset holt žít dále z platu poslance a ten jak na potvoru dá samozivitelkám.....
On by se fakt rozdal, ale sám má málo.
Je fakt, že babiš by potřeboval doplatit 47 miliard sekeru co má vypůjčenou což s úroky dělá kolem 60mld !
Bude muset holt žít dále z platu poslance a ten jak na potvoru dá samozivitelkám.....
On by se fakt rozdal, ale sám má málo.