Zprávy

Zpět na článek

Polepší si vrcholní politici? Jejich platy by mohly příští rok vzrůst o zhruba pět procent

20 komentářů

Mojmír Němčík
Proč by nemohli dostat všichni 5 procent?a každý rok tolik kolik politici.
Uživatel_5577504
To už není ani drzost. To je na přes držku!
lug70
To jejich mlaskání u koryt je slyšet až příliš. Člověk by jim to i přál, kdyby politici vedli zemi jako řádní hospodáři, soudci byli neúplatní a spravedliví. Jenže tady je všechno špatně. Nic tu nefunguje jak má, tedy krom složek na buzeraci a okrádání obyčejných pracujících lidí.
Pavel Nyklíček
@lug70
Jak už ti bylo doporuceno mnohokrát.
Jsou země neomezených možnosti, kde včera snědli to co měli na zitra a tam budeš natolik uspokojen, že ani mobil nebudeš potřebovat.
Ford Henry
@Pavel Nyklíček Patříte mezi daňové vyžírky nebo máte jen v hlavě maglajs?
Pavel Nyklíček
@Ford Henry
Já jsem prosím ta vyžirka a vyžral jsem si u tohoto státu velmi slušné živobytí.👌
Přidej se k nám. Máme sice v hlavě maglajs, ale tak dobře jsme se jestě neměli jako právě teď.
Neváhej a přijď!
Tvůj chudý duch bude obohacen.
našinec
299 politiků a 3000 soudců stojí státní rozpočet o polovinu více než příspěvky hmotné nouze pro 300.000 lidí. To říká vše.
Pavel Nyklíček
@našinec
Zrušíme politiky a soudce a lidé s potřebou hmotné nouze se zas budou mít jako prasata v žitě!
Jak já se těším, to si ani nedovedeš představit...
Richard Šebesta
Pro zvýšení platů jsou hlavně poslanci dezolátní a válečné vlády ! Naopak v opo táboře jsou i hlasy proti zvyšování platů. Ale takovým dezolátům a lhářům jako Minář a spol to nevadí. Inu svůj k svému.
Anatolij Vasil
@Richard Šebesta Minář má chodit k rybníku a krmit kachny.A ne tady být sprostý až vulgární nerudný dědek.A to jsem na jeho adress ještě slušná.
Richard Šebesta
@Anatolij Vasil Souhlas
Pavel Nyklíček
@Richard Šebesta
Až bude premiérem Havlíček půjdou platy politiků tak rychle dolů, jak u všech předchozích vlád...
zdenek2
Tak , ono je asi dost trapné, když vrcholoví politici třou bídu . Já jsem pro . a oni jistě také .
Pavel Nyklíček
@zdenek2
Já bych kupříkladu chtěl, aby se měli ještě lépe..
Mám rád když jsou lidé spokojeni
Pavel Nyklíček
Je jistě,.že v rámci PR to budoucí premiér Havlíček nedovolí.
Je fakt, že babiš by potřeboval doplatit 47 miliard sekeru co má vypůjčenou což s úroky dělá kolem 60mld !
Bude muset holt žít dále z platu poslance a ten jak na potvoru dá samozivitelkám.....
On by se fakt rozdal, ale sám má málo.
Anatolij Vasil
@Pavel Nyklíček Babiš svůj plat poslance dává do nadace na matky samo­zivi­telky­.Sou­sedka když byla v kříži tato Babišova nadace ji poskytla cca 35.000Kc.Takze tak k dobru Babiše.
Pavel Nyklíček
@Anatolij Vasil
Pak se nesmime divit, že má tak málo a není schopen uhradit pohledávky u 35 bank, včetně ruské a činské, které začínají tlačit, protože v době půjček se předpokládalo, že bude opět premiérem a on volby prohrál.
Musel tedy prodávat aby umořil dluhy, což on nikdy předtím nedělal! Dokonce byl na to hrdý, že prý nikdy prodávat nic nebude!
Doba je zlá.
Anatolij Vasil
@Pavel Nyklíček A který ministr či poslanec se může pochlubit že jeho plat jde potřebným občanům ČR?Myslím že by se toto o Babsakovi mělo taky psát.At víme jak to negativum tak pozitivum.
zdenek2
@Pavel Nyklíček Tak tohle je dost přituplá poznámka . No holt i tací mezi námi jsou .
Pavel Nyklíček
@zdenek2
Jojo. Doba je zlá ...