Analýza
Manželství pro všechny: Je možné zavést svazky pro stejnopohlavní páry skrze Ústavní soud?
10 komentářů
lug70
2
Všimněte si, že ty LGBT a gender agendy prosazují většinou liberální politici, kteří ale nejsou žádné bukvice ani žádní devianti ze 100 pohlaví. Mají naprosto normální rodiny Takže proč ty úchylárny tolik tlačí do společnosti? A vězte, že politici to nikdy nedělají z lásky ani z humanity, soucitu se sexáulními menšinami, to vůbec. Na to zapomeňte. Tam půjde o něčí špinavé zájmy, jako obvykle. To jsou agendy globální oligarchie na destrukci tradičních hodnot. I Green deal, multikulturalismus , agenda 2030 pochází od nich. Stojí i za většinou válek, krizí. Liberální politici, jsou jejich loutky. Globální oligarchie si ty loutky vychovává v organizacích jako je Aspen institute nebo Globsec atd. Se jen podívejte na stránky Aspen institute, kolik tam najdete ksichtů z vlády, ale i opozice ANO, z hradu, ze státních úřadů, z médií, (ne)ziskovek atd.
Přejít do diskuze
U nas v USA to povolil Nejvyssi soud, manzelstvi stejnopohlavnich paru, to asi tak pred 15 lety. Nekteri lide byli proti tomu, mysleli si, ze to bude hrozne, no ale nic hrozneho se nestalo, co si mysleli. Ovsem vzdy se casto dely hrozne veci. Stalin byl heterosexual, mel nekolik deti, ale byl to hrozny rodic, podobne jako byl hrozny diktator. Kazdopadne homosexualitu zakazal, to byli homosexualove vezneni v tech hroznych sovetskych vezenich a pracovnich taborech. No i nyni jsou nekteri v USA proti manzelstvi stejnopohlavnich paru, ale hlavne kvuli nabozenskym duvodum, ze pry to je hrich. Tady v USA je mnoho naboznych lidi. Ja ovsem nepatrim k zadnemu nabozenstvi, jsem agnostik. Takze nemuzu mit zadny nabozensky duvod proti tem manzelstvim. Tak je dobre, ze to tu Nejvyssi soud legalizoval. Svoboda je dulezita. Driv, tak asi dvacet let driv, legalizoval Nejvyssi soud manzelstvi paru, kdyz manzele jsou ruznych ras. No pozdeji Nejvyssi soud pouzil podobne argumenty na legalizaci manzelstvi stejnopohlavnich paru. No, je to pokrok. Ovsem nekdy pokrok neni, nekdy se veci zhorsi, jako tady v USA byl zase Trump zvolen prezidentem. Kazdopadne, ja jsem ho nikdy nevolil. Uz kdyz kandidoval poprve, roku 2016, a tolik tehdy chvalil Putina, tak jsem jasne videl, ze to je spatny clovek. Tak jsem uz tehdy volil Hillary Clintonovou. No, holt to prohrala.
@reproman To je pravda, rodice jsou ruzni, nekteri jsou velmi spatni, jini vubec ne, a nezalezi to, jestli jsou heterosexualove nabo homosexualove nebo bisexualove. Zalezi to na povaze, a take, kdyz jsou rodice dobri, na schopnostech rodicu.
@Richard Sebesta Proc by ne? Zalezi na tom, jak jsou dobri rodice, nekteri rodice jsou horsi nez jini, a to nezalezi, jestli jsou rodice dve zeny nebo dva muzi, zalezi na charakteru rodice, jestli je rodic charakterni, nebo ne. A take zalezi na tom, jak dokaze vychovavat deti. Moji rodice byli sice charakterni, ale delali chyby, my jsme jako jejich deti je museli poslouchat, nebo nam nasekali. Nemeli jsme moc svobody. No ale chapu, ze to rodice s nami mysleli dobre. No, ale meli jsme s nimi potize. No, rodice jsou ruzni.
Frank51482
Ať si úchyláci žijí jak chtějí, ale adopci dětí bych jim nikdy nepovolil. Co asi vyroste z dítěte, bukvic Jiřiny a Vency? Mimochodem, který z nich kojí?
@Anatolij Vasil Já jsem v zásadě PROTI adopcím homosexuálními páry obecně. Ale co popisujete, se děje v rodinach jakéhokoli složení, a to i vlastním dětem od vlastních rodičů.
@Frank51482 Vetsinou muzou zeny kojit jenom potom, co narodi dite, tak pak muzou par let kojit. Jinak zeny obycejne nemuzou kojit. To je podobne take u jinych savcu. Takze kdyz samicka narodi mlade, tak muje kojit nejakou dobu,a nezalezi na tom, jestli je se sameckem nebo se samickou. Ta druha samicka, ktera nedavno nenarodila mlade, tak obycejne nemuze kojit. Ovsem jestli take narodila mlade, nebo treba dvojcata, tak muze take kojit. Nekdy se u nekterych savcu muze narodit najednou treba deset mladat. Moje babicka mela kraliky, a jednou jedna kralici samice narodila 12 kralicku. No, to uz bylo pro babicku moc, tak tri kralicky vzala samici, aby zemreli, a tak pak ta samicka kojila jen devet kralicku. No, ja jsem litoval tech tri kralicku, kteri zemreli, no ale babicka mnoho let zila ve vesnicich, kde takove chovani bylo caste, i normalni, tak na to byla zvykla. Kdezto ja jsem byl z Prahy a ty kralicky jsem mel rad. No jinak byla babicka vyborna zena, mel jsem ji velmi rad.