Komentáře
Kunda do Prahy nedorazila. Recesistické hlasování Čechů o jméně letadla se nejspíš neujme. To je dobře
34 komentářů
ramazo
5
To je tak, keď sa zadávateľ zbabelo zľakne vlastných pravidiel. Tak dopadlo aj hlasovanie o názve mosta na Slovensku. S prevahou vyhral názov Most Chucka Norrisa. No, nenazýva sa tak.
Přejít do diskuze
@Asatin Každého znepokojuje něco jiného, mě znepokojuje, že volit mohou i lidé kteří nedají dohromady čtyři věty aniž by v nich neudělali deset chyb 🙄
Kund.a je malé přístavní město v severoestonském kraji Lääne-Virumaa. Leží převážně na levém břehu stejnojmenné řeky, asi 2 km od jejího ústí do Finského zálivu přibližně 100 km východně od Tallinnu. Má kolem tří tisíc obyvatel a rozlohu 9,85 km². Administrativně spadá pod samosprávnou obec Viru-Nigula
No , já jsem se do hlasování taky zapojil a také jsem s recese hlasoval pro Kundu.
Nečekal jsem , že nás bude tolik...
Tak pokud se to někoho dotýká , tak chápu , jako rozhodně jsem tím nechtěl nikoho zesměšnit , nebo se někoho dotknout , ale co třeba pochod Praha - Prčice ?
Toho taky někoho uráží ? Jako dítě jsem byl taky v šoku že Prčice je obec, protože že když jsem řekl běž do Prčic ve školce , musel jsem si vymýt pusu mýdlem, bylo to "hanlivé "...
Ale ok netrvám na tom, rozumný rodič by to svým potomkům vysvětlil , dětí by se hyhňali chvíli a pro leteckou společnost je to už teď dobrá reklama , ne ?
Nečekal jsem , že nás bude tolik...
Tak pokud se to někoho dotýká , tak chápu , jako rozhodně jsem tím nechtěl nikoho zesměšnit , nebo se někoho dotknout , ale co třeba pochod Praha - Prčice ?
Toho taky někoho uráží ? Jako dítě jsem byl taky v šoku že Prčice je obec, protože že když jsem řekl běž do Prčic ve školce , musel jsem si vymýt pusu mýdlem, bylo to "hanlivé "...
Ale ok netrvám na tom, rozumný rodič by to svým potomkům vysvětlil , dětí by se hyhňali chvíli a pro leteckou společnost je to už teď dobrá reklama , ne ?
@Frantisek Najman tak já předpokládám , že je to společenské théma , když je to v Reflexu ne ? ;)
Ok , není to teda téma o budoucnosti světa , ale je to tak trochu o lidech ne ?
Někdo se tomu usměje , mávne rukou a jde dál a druzí budou prudit , že tím znevažujeme nebo přímo utočíme na demokracii a jinné nesmysle...
Mne to téma obohatilo , připomnělo mne to ten protest pobaltských státu , kde se lidé drželi za ruce jako řetěz z Vilniusu , tam je taková kachlička na náměstí , kde když se na ni člověk postaví podle pověsti splní se mu přání, tam stál človek a vytvořil řetěz přes všechny pobaltské státy a měl přání a všichni také , aby nebyli Rusko...
A v tomto vidím celkový přínos této , tak trochu lechtivé debaty ne ?
Nebo vy jste to věděl ?
Já si myslím , že ta anketa měla být osvěta , aby si lidé v jiných zemích připomněli , že tyto pobaltské státy se nikdy necítili jako ruské území , a cítí se být svobodné , a že tento zájem o povrchní výraz *** , což je obec v Pobaltí , přes který tento lidský řetěz vedl vlastně splnil tak trochu svůj vlastní účel , ne ?
Tak bych to já vysvětlil svým dětem , kdyby se hyhňali že , na letadle je hanlivé slovo .
Není to hanlivé slovo , je to obec , město , kde se lidé postavili proti diktatůře a nespravedlnosti , i když tím riskovali své vlastní životy , a to je vážné téma ne ?
Ok , není to teda téma o budoucnosti světa , ale je to tak trochu o lidech ne ?
Někdo se tomu usměje , mávne rukou a jde dál a druzí budou prudit , že tím znevažujeme nebo přímo utočíme na demokracii a jinné nesmysle...
Mne to téma obohatilo , připomnělo mne to ten protest pobaltských státu , kde se lidé drželi za ruce jako řetěz z Vilniusu , tam je taková kachlička na náměstí , kde když se na ni člověk postaví podle pověsti splní se mu přání, tam stál človek a vytvořil řetěz přes všechny pobaltské státy a měl přání a všichni také , aby nebyli Rusko...
A v tomto vidím celkový přínos této , tak trochu lechtivé debaty ne ?
Nebo vy jste to věděl ?
Já si myslím , že ta anketa měla být osvěta , aby si lidé v jiných zemích připomněli , že tyto pobaltské státy se nikdy necítili jako ruské území , a cítí se být svobodné , a že tento zájem o povrchní výraz *** , což je obec v Pobaltí , přes který tento lidský řetěz vedl vlastně splnil tak trochu svůj vlastní účel , ne ?
Tak bych to já vysvětlil svým dětem , kdyby se hyhňali že , na letadle je hanlivé slovo .
Není to hanlivé slovo , je to obec , město , kde se lidé postavili proti diktatůře a nespravedlnosti , i když tím riskovali své vlastní životy , a to je vážné téma ne ?
Pokud k nám někdy *** dorazí bude mít narváno 😂 Navíc by pomohla i těm co nikdy Kundu neviděli nebo se do ní nedostali - už by mohli říkat že byli uvnitř a maj i oni zkušenosti a společnost by je tak moc neztrapňovala 🤔!!!
Gabina Rychtarova
@Richard Šebesta vy určitě smrdíte více než pan king1 neb se vaše staré tělo starobou rozkládá zevnitř tak važte slova 😁
@King I Ty smrade to přesně dělá náš president. Kam vítr tam plášť. Ale u něho ti to nevadí. On může.
@King I
2 miliony lidi -to je pocet vsech obyvatel Estonska a Litvy dohromady !
Z toho se uz Rusum tresou kolena kdyz k tomu pristoupi jeste Kypr, malta nebo cesko spolu s 4 milionovym Finskem a Svedskem.
2 miliony lidi -to je pocet vsech obyvatel Estonska a Litvy dohromady !
Z toho se uz Rusum tresou kolena kdyz k tomu pristoupi jeste Kypr, malta nebo cesko spolu s 4 milionovym Finskem a Svedskem.
2 miliony lidí, řetěz dlouhý 600 km. A u nás? Lidský řetěz složený ze Šebesty, Lojzy a Epra, hezky za ručičky a za připojení k rusku. Jednou se točí doleva, pak doprava... To chci vidět 

Slovo *** v nemcine zni nemcum zcela indiferentne jako der Kunde ( zakaznik) die Kundin ( zakaznice) Kundenparkplatz( parkovani pro zakzniky)
sich über etwas erkunden ( dozvedet se o necem), Kundschaften ( partneri) etc.
Nemecky ekvivalent,ktery by zadna neotrla nemka coram publico nevyslovila je "die Fotze"( cti foce) coz by kazda Ceska naopak bez jakehokoli problemu vyslovila.
Nebo ucitelem roku byl v Nemecku zvolen Walter Fick ( cesky Walter Mrd ) a nemeckym dtem samozrejme zni slovo pan Fick jakoby ceskym detem znelo slovo Pan Mrd.
A presto ho jeho zakyne i zaci oslovuji bez uzardeni "Pane Mrd" ( Herr Fick".
Nebo ten kosoctverc s carkou uprosterd znamena vulvu jen v Cesku!
v Ostatnich zemich je to jen indiferentni kosoctverec s nejakou carkou ci carkama kolem , naprosto nic nerikajici.
Proto jen jediny roman Kundery "Ptakovina "nebyl prelozen do ciziho jazyka , neb centralnim thematem je v tomto romanu( videl jsem to take coby divadelni hru Cinohertnimklubu s Vetchym a spol.) kosoctverec s carkou uprosterd a kolem, ktery nekdo namaloval na tabuli a vysetruje se kdo to byl ( byl to ucitel sam a nekteri zaci se k cinu dokonce jemu masochisticky flagelantsky sami priznavali! )
Nikdo by ale tomu krom cechu nerozumel!
sich über etwas erkunden ( dozvedet se o necem), Kundschaften ( partneri) etc.
Nemecky ekvivalent,ktery by zadna neotrla nemka coram publico nevyslovila je "die Fotze"( cti foce) coz by kazda Ceska naopak bez jakehokoli problemu vyslovila.
Nebo ucitelem roku byl v Nemecku zvolen Walter Fick ( cesky Walter Mrd ) a nemeckym dtem samozrejme zni slovo pan Fick jakoby ceskym detem znelo slovo Pan Mrd.
A presto ho jeho zakyne i zaci oslovuji bez uzardeni "Pane Mrd" ( Herr Fick".
Nebo ten kosoctverc s carkou uprosterd znamena vulvu jen v Cesku!
v Ostatnich zemich je to jen indiferentni kosoctverec s nejakou carkou ci carkama kolem , naprosto nic nerikajici.
Proto jen jediny roman Kundery "Ptakovina "nebyl prelozen do ciziho jazyka , neb centralnim thematem je v tomto romanu( videl jsem to take coby divadelni hru Cinohertnimklubu s Vetchym a spol.) kosoctverec s carkou uprosterd a kolem, ktery nekdo namaloval na tabuli a vysetruje se kdo to byl ( byl to ucitel sam a nekteri zaci se k cinu dokonce jemu masochisticky flagelantsky sami priznavali! )
Nikdo by ale tomu krom cechu nerozumel!
Taky jsem hlasoval..pro srandu..pro "Černochovou"..ale žlučovitost autora článku překonává běžnou míru prohrávající libtardů.
Musí to být velmi nezabavný až nudný človek.
Musí to být velmi nezabavný až nudný človek.
@Asatin Normální volič to pozná už podle vystupování v předvolební kampani.. A nenormální volič to stejně vědět nepotřebuje. Pro něj bude stejně fšechno KAMPÁÁÁŇ..
@Alois Rudý nedivím se, že jste "rudý". Přidám jeden podobný. dědeček pocházel z bývalého CCCP a říkal. "Nikdy nedůvěřuj národu, který nazývá krev "krásnou" a hrozné věci "Ůzasnými"..
@Alois Rudý Zdrávstvuj továrišč. Nesmíte se při psaní dívat na zeď, kde Vám visí obraz Adolfa Visarionoviče Putlera. A vím, proč je obraz přes celou zeď. Lépe se Vám dělá dobře. Jen pozor na křečové žíly na rukách a chlupaté dlaně
@Not like Somebody Ti by ani tak nevadili, pokud tedy nevolí již přes 30 let rudá komunistická prasata...
@Denis Kristian Proč ta tečka v té Kundě 🤭 když se to toleruje v nadpisu článku, nemůže to být problém v komentářích
Ze Zeman se chova jako ***,me nevadi, ale ze po funkcnim obdbi soud potvrdil ze Zeman je psyfhicky naruseny prezident,tak to me vadi moc.Asi nemame zakon,ktery podminuje, ze zvoleni do vladnich a prezifenckych funkci musi dollozit svuj zdravotni stav.Jak ma jinak volic zjistit,kdo je vlastne normalni.Volic by mel pravo vedet koho vlastne voli.
Kdyz se porusuji pravidla, je to vzdycky spatne. Boura to duveru lidi v autority, ktere tak popiraji svoje vlastni pravidla.