Komentáře
Kunda do Prahy nedorazila. Recesistické hlasování Čechů o jméně letadla se nejspíš neujme. To je dobře
34 komentářů
Pokud k nám někdy *** dorazí bude mít narváno 😂 Navíc by pomohla i těm co nikdy Kundu neviděli nebo se do ní nedostali - už by mohli říkat že byli uvnitř a maj i oni zkušenosti a společnost by je tak moc neztrapňovala 🤔!!!
Já hlasoval pro Kundu, Püsi a pro Lihulu
No , já jsem se do hlasování taky zapojil a také jsem s recese hlasoval pro Kundu.
Nečekal jsem , že nás bude tolik...
Tak pokud se to někoho dotýká , tak chápu , jako rozhodně jsem tím nechtěl nikoho zesměšnit , nebo se někoho dotknout , ale co třeba pochod Praha - Prčice ?
Toho taky někoho uráží ? Jako dítě jsem byl taky v šoku že Prčice je obec, protože že když jsem řekl běž do Prčic ve školce , musel jsem si vymýt pusu mýdlem, bylo to "hanlivé "...
Ale ok netrvám na tom, rozumný rodič by to svým potomkům vysvětlil , dětí by se hyhňali chvíli a pro leteckou společnost je to už teď dobrá reklama , ne ?
Nečekal jsem , že nás bude tolik...
Tak pokud se to někoho dotýká , tak chápu , jako rozhodně jsem tím nechtěl nikoho zesměšnit , nebo se někoho dotknout , ale co třeba pochod Praha - Prčice ?
Toho taky někoho uráží ? Jako dítě jsem byl taky v šoku že Prčice je obec, protože že když jsem řekl běž do Prčic ve školce , musel jsem si vymýt pusu mýdlem, bylo to "hanlivé "...
Ale ok netrvám na tom, rozumný rodič by to svým potomkům vysvětlil , dětí by se hyhňali chvíli a pro leteckou společnost je to už teď dobrá reklama , ne ?
A toto považujete za hodnotnou společenskou diskuzi, ale odpovídá to této době.
@Frantisek Najman tak já předpokládám , že je to společenské théma , když je to v Reflexu ne ? ;)
Ok , není to teda téma o budoucnosti světa , ale je to tak trochu o lidech ne ?
Někdo se tomu usměje , mávne rukou a jde dál a druzí budou prudit , že tím znevažujeme nebo přímo utočíme na demokracii a jinné nesmysle...
Mne to téma obohatilo , připomnělo mne to ten protest pobaltských státu , kde se lidé drželi za ruce jako řetěz z Vilniusu , tam je taková kachlička na náměstí , kde když se na ni člověk postaví podle pověsti splní se mu přání, tam stál človek a vytvořil řetěz přes všechny pobaltské státy a měl přání a všichni také , aby nebyli Rusko...
A v tomto vidím celkový přínos této , tak trochu lechtivé debaty ne ?
Nebo vy jste to věděl ?
Já si myslím , že ta anketa měla být osvěta , aby si lidé v jiných zemích připomněli , že tyto pobaltské státy se nikdy necítili jako ruské území , a cítí se být svobodné , a že tento zájem o povrchní výraz *** , což je obec v Pobaltí , přes který tento lidský řetěz vedl vlastně splnil tak trochu svůj vlastní účel , ne ?
Tak bych to já vysvětlil svým dětem , kdyby se hyhňali že , na letadle je hanlivé slovo .
Není to hanlivé slovo , je to obec , město , kde se lidé postavili proti diktatůře a nespravedlnosti , i když tím riskovali své vlastní životy , a to je vážné téma ne ?
Ok , není to teda téma o budoucnosti světa , ale je to tak trochu o lidech ne ?
Někdo se tomu usměje , mávne rukou a jde dál a druzí budou prudit , že tím znevažujeme nebo přímo utočíme na demokracii a jinné nesmysle...
Mne to téma obohatilo , připomnělo mne to ten protest pobaltských státu , kde se lidé drželi za ruce jako řetěz z Vilniusu , tam je taková kachlička na náměstí , kde když se na ni člověk postaví podle pověsti splní se mu přání, tam stál človek a vytvořil řetěz přes všechny pobaltské státy a měl přání a všichni také , aby nebyli Rusko...
A v tomto vidím celkový přínos této , tak trochu lechtivé debaty ne ?
Nebo vy jste to věděl ?
Já si myslím , že ta anketa měla být osvěta , aby si lidé v jiných zemích připomněli , že tyto pobaltské státy se nikdy necítili jako ruské území , a cítí se být svobodné , a že tento zájem o povrchní výraz *** , což je obec v Pobaltí , přes který tento lidský řetěz vedl vlastně splnil tak trochu svůj vlastní účel , ne ?
Tak bych to já vysvětlil svým dětem , kdyby se hyhňali že , na letadle je hanlivé slovo .
Není to hanlivé slovo , je to obec , město , kde se lidé postavili proti diktatůře a nespravedlnosti , i když tím riskovali své vlastní životy , a to je vážné téma ne ?
Když ne "Kund.a" tak co takhle její pánský protějšek, "Fiala"😉
@Alois Rudý Zdrávstvuj továrišč. Nesmíte se při psaní dívat na zeď, kde Vám visí obraz Adolfa Visarionoviče Putlera. A vím, proč je obraz přes celou zeď. Lépe se Vám dělá dobře. Jen pozor na křečové žíly na rukách a chlupaté dlaně
Ze Zeman se chova jako ***,me nevadi, ale ze po funkcnim obdbi soud potvrdil ze Zeman je psyfhicky naruseny prezident,tak to me vadi moc.Asi nemame zakon,ktery podminuje, ze zvoleni do vladnich a prezifenckych funkci musi dollozit svuj zdravotni stav.Jak ma jinak volic zjistit,kdo je vlastne normalni.Volic by mel pravo vedet koho vlastne voli.
@Asatin Každého znepokojuje něco jiného, mě znepokojuje, že volit mohou i lidé kteří nedají dohromady čtyři věty aniž by v nich neudělali deset chyb 🙄
Kund.a je malé přístavní město v severoestonském kraji Lääne-Virumaa. Leží převážně na levém břehu stejnojmenné řeky, asi 2 km od jejího ústí do Finského zálivu přibližně 100 km východně od Tallinnu. Má kolem tří tisíc obyvatel a rozlohu 9,85 km². Administrativně spadá pod samosprávnou obec Viru-Nigula
Kdyz se porusuji pravidla, je to vzdycky spatne. Boura to duveru lidi v autority, ktere tak popiraji svoje vlastni pravidla.
To je tak, keď sa zadávateľ zbabelo zľakne vlastných pravidiel. Tak dopadlo aj hlasovanie o názve mosta na Slovensku. S prevahou vyhral názov Most Chucka Norrisa. No, nenazýva sa tak.
2 miliony lidí, řetěz dlouhý 600 km. A u nás? Lidský řetěz složený ze Šebesty, Lojzy a Epra, hezky za ručičky a za připojení k rusku. Jednou se točí doleva, pak doprava... To chci vidět 

@King I
2 miliony lidi -to je pocet vsech obyvatel Estonska a Litvy dohromady !
Z toho se uz Rusum tresou kolena kdyz k tomu pristoupi jeste Kypr, malta nebo cesko spolu s 4 milionovym Finskem a Svedskem.
2 miliony lidi -to je pocet vsech obyvatel Estonska a Litvy dohromady !
Z toho se uz Rusum tresou kolena kdyz k tomu pristoupi jeste Kypr, malta nebo cesko spolu s 4 milionovym Finskem a Svedskem.
Slovo *** v nemcine zni nemcum zcela indiferentne jako der Kunde ( zakaznik) die Kundin ( zakaznice) Kundenparkplatz( parkovani pro zakzniky)
sich über etwas erkunden ( dozvedet se o necem), Kundschaften ( partneri) etc.
Nemecky ekvivalent,ktery by zadna neotrla nemka coram publico nevyslovila je "die Fotze"( cti foce) coz by kazda Ceska naopak bez jakehokoli problemu vyslovila.
Nebo ucitelem roku byl v Nemecku zvolen Walter Fick ( cesky Walter Mrd ) a nemeckym dtem samozrejme zni slovo pan Fick jakoby ceskym detem znelo slovo Pan Mrd.
A presto ho jeho zakyne i zaci oslovuji bez uzardeni "Pane Mrd" ( Herr Fick".
Nebo ten kosoctverc s carkou uprosterd znamena vulvu jen v Cesku!
v Ostatnich zemich je to jen indiferentni kosoctverec s nejakou carkou ci carkama kolem , naprosto nic nerikajici.
Proto jen jediny roman Kundery "Ptakovina "nebyl prelozen do ciziho jazyka , neb centralnim thematem je v tomto romanu( videl jsem to take coby divadelni hru Cinohertnimklubu s Vetchym a spol.) kosoctverec s carkou uprosterd a kolem, ktery nekdo namaloval na tabuli a vysetruje se kdo to byl ( byl to ucitel sam a nekteri zaci se k cinu dokonce jemu masochisticky flagelantsky sami priznavali! )
Nikdo by ale tomu krom cechu nerozumel!
sich über etwas erkunden ( dozvedet se o necem), Kundschaften ( partneri) etc.
Nemecky ekvivalent,ktery by zadna neotrla nemka coram publico nevyslovila je "die Fotze"( cti foce) coz by kazda Ceska naopak bez jakehokoli problemu vyslovila.
Nebo ucitelem roku byl v Nemecku zvolen Walter Fick ( cesky Walter Mrd ) a nemeckym dtem samozrejme zni slovo pan Fick jakoby ceskym detem znelo slovo Pan Mrd.
A presto ho jeho zakyne i zaci oslovuji bez uzardeni "Pane Mrd" ( Herr Fick".
Nebo ten kosoctverc s carkou uprosterd znamena vulvu jen v Cesku!
v Ostatnich zemich je to jen indiferentni kosoctverec s nejakou carkou ci carkama kolem , naprosto nic nerikajici.
Proto jen jediny roman Kundery "Ptakovina "nebyl prelozen do ciziho jazyka , neb centralnim thematem je v tomto romanu( videl jsem to take coby divadelni hru Cinohertnimklubu s Vetchym a spol.) kosoctverec s carkou uprosterd a kolem, ktery nekdo namaloval na tabuli a vysetruje se kdo to byl ( byl to ucitel sam a nekteri zaci se k cinu dokonce jemu masochisticky flagelantsky sami priznavali! )
Nikdo by ale tomu krom cechu nerozumel!
Musí to být velmi nezabavný až nudný človek.