Analýza

Zpět na článek

Kauza advokátky Sukové: 160 zpronevěřených milionů neznámo kde, 44 zničených rodin a nová legislativa

10 komentářů

King I
@Richard Šebesta čověče, jak tě tak poslouchám, tak od narození po dnešek jsi totálně v p*. Tvůj život ani neměl proběhnout.
Richard Šebesta
Kauza advokátky Sukové ale nejen to. Veškeré kauzy okolo, MOTOL DOZIMETR,ČAPI HNÍZDO,STOKA a další a další jsou jen důkaz ohromného úpadku celé společnosti a toho do jakého MARASMU jsme se dostali. Otázka číslo jedna, kdo je za to odpovědný ? Po listopadu 89 různí Kroupové, Havlové a další tvrdili po právu že zodpovědnost za vše nesou komunisté. Fajn, takže kdo nese zodpovědnost za dnešní MARAS ? Politici ti co vládnou i ti co vládli a taky i ten BORDEL jménem EU !
Jan Kalisek
Poslední realitní transakci jsem jako FO realizoval cca. před pěti lety. Peníze šly přes bankovní úschovu. To, že je bankovní úschova jen pro právnické osoby, není pravda. Jo, bylo to dražší. Je to ale jistota. Nikdy, opakuji NIKDY, bych ani dříve takové částky do advokátní ani notářské úschovy nesvěřil. Bylo to pro mne absolutní NO GO. Okradených lidí je mi samozřejmě líto a přeji jim, ať se jim alespoň něco vrátí, ale chybu udělali i oni.
Bohdan Sestak
Proč ty peníze lidé stále strkají do úschovy advokátům. Od toho jsou notáři, patří to do notářské úschovy, za to ručí nakonec stát. Je tam ale asi vyšší poplatek
Frog Morton
Asi bych si sehnal pistoli... Když právo nefunguje, nastupuje divokej západ.
Jan Bejšovec
Názorná ukázka toho, že tzv. komory jsou určené jen na jednu věc. A sice vybírání peněz, za které tam papaláši žijí. Jinak je komora úplně k ničemu. A to jak advokátní, tak lékařská, zubařská, inženýrská, tad.
Peter Hosek
@Richard Šebesta ja se pod to podepisuji.
King I
Dávat prachy advokátovi, což je osobla, která je z podstaty z*, protože kdyby nebyla z*, tak by nevyhrávala případy, je nebetyčná ***vina
Uživatel_5488564
@Bohdan Sestak Moje reakce k motářským úschovám viz výše.
Uživatel_5488564
Stát za notářské úschovy neručí. Je tam velmi vysoký poplatek, který se vypočítává procenty z uložené částky. S ohledem na omezený počet notářů je to také velmi málo flexibilní.