Zprávy
Babiš, Okamura a Konečná by měli ústavní většinu. Piráti by byli ve sněmovně, Motoristé ne
16 komentářů
Michal Bednárek
5
Babiš, Okamura, Konečná. No to je trojka. Jeden krade, druhý je poblázněný psychopat a třetí září jak hvězda nad Kremlem. Myslím, že mám slušně našlápnuto na cestu Slovenska. Aby nebyli voliči těchto individuí po volbách nemile překvapení.
Přejít do diskuze
Volič dle statistik si pamatuje poslední 3 měsíce před volbami.
Vše co se děje v delším horizontu je pasé.
Preference mohou rozhodovat tak měsíc před a osobni rozhodnutí bývá i týden před.
U nerozhodnutych voličů rozhoduje dokonce poslední den.
V současné době nastupuje trend, kdy již nevíme vlastně koho volit.
Nikdo už nezbyl.
Všechny jsme již vyzkoušeli a návraty se neosvědčily.
Nově vzniklá seskupení nemají lidi a zkušenosti a tak se budou poze přeprodávat. Jejich mecenáši to mají jen jako politický marketink a prodají se každému,. kdo zaplatí, takže letos začíná fáze nula, neboli nikdo už nezbyl.👎
Mladí nemaji zkušenosti a staří jsou vyčerpání politickými půtkami.
Vše co se děje v delším horizontu je pasé.
Preference mohou rozhodovat tak měsíc před a osobni rozhodnutí bývá i týden před.
U nerozhodnutych voličů rozhoduje dokonce poslední den.
V současné době nastupuje trend, kdy již nevíme vlastně koho volit.
Nikdo už nezbyl.
Všechny jsme již vyzkoušeli a návraty se neosvědčily.
Nově vzniklá seskupení nemají lidi a zkušenosti a tak se budou poze přeprodávat. Jejich mecenáši to mají jen jako politický marketink a prodají se každému,. kdo zaplatí, takže letos začíná fáze nula, neboli nikdo už nezbyl.👎
Mladí nemaji zkušenosti a staří jsou vyčerpání politickými půtkami.
@Michal Bednárek
Překvapení nebudou.
Dokážete si představit, že volič těchto seskupení má potenciál logického myšlení...?
Hloupý nikdy neví o tom, že je hloupý. Naopak. On ví, že všechno ví a je šťasten, když mu někdo řekne, co si má myslet.👌
Překvapení nebudou.
Dokážete si představit, že volič těchto seskupení má potenciál logického myšlení...?
Hloupý nikdy neví o tom, že je hloupý. Naopak. On ví, že všechno ví a je šťasten, když mu někdo řekne, co si má myslet.👌
@Pavel Nyklíček Pavel je starý komunista. Ten nema právo někomu rikat do kolika by měli lidé volit. Sám obhajoval ruskou okupaci a bude někomu dávat rozumy. Asi se bojí důchodců,když je okradl.
@Karel Maděra Vážený pane Madera, tu příležitost, nebo moznost “vypadnout”, jste dávno prošvihnul.
to jsou dobré zprávy a zaroveň šance, že po podzimních volbách se bude konečně řešit korupce , zlodějny a všechno ostatní svinstvo kolem liberálně progresivistických stran pětikoalice
@Michal Bednárek
Bohužel.
Teď tu byl ale návrh od Pavla, že by právo volit mélo být od 16 do 70 let.
Alespoň malý posun.
Bohužel.
Teď tu byl ale návrh od Pavla, že by právo volit mélo být od 16 do 70 let.
Alespoň malý posun.
Měli jsme Husáka s Brežněvem, teď nás čeká Bureš s Putlerem! Ta neschopnost koalice bránit demokracii je neuvěřitelná! Musí se především postavit masivnímu výplachu mozků a mafii! Až na Piráty a občas STAN se o to nesnaží! Pokud to po***me, naše děti a vnoučata nám to neodpustí
Fašoun, komouška a STBak. Jak říká můj zkušený starší známý. Pomalu se musíme porozhlédnout kam vypadneme.
@Pavel Nyklíček V současné době nastupuje trend, kdy již nevíme vlastně koho volit. No já to obrátím. Hodně lidí ví koho NEVOLIT ! Což je i můj případ a určitě nás takových je hodně. Mnoho lidí zvolí klasiku, tedy formu nejmenšího zla. Souhlasím, že nové strany nemají zkušenosti a lidi, krásně to je vidět třeba u uskupení PRO. To jsem chtěl původně volit. Staré jsou zase zkompromitované a nedůvěryhodné. Nakonec i já půjdu zřejmě formou nejmenšího zla ,pokud se nestane nějaké překvapení.