Zprávy

Zpět na článek

Babiš, Okamura a Konečná by měli ústavní většinu. Piráti by byli ve sněmovně, Motoristé ne

16 komentářů

Kodlkarel
Měli jsme Husáka s Brežněvem, teď nás čeká Bureš s Putlerem! Ta neschopnost koalice bránit demokracii je neuvěřitelná! Musí se především postavit masivnímu výplachu mozků a mafii! Až na Piráty a občas STAN se o to nesnaží! Pokud to po***me, naše děti a vnoučata nám to neodpustí
Daniel Nedbal
to jsou dobré zprávy a zaroveň šance, že po podzimních volbách se bude konečně řešit korupce , zlodějny a všechno ostatní svinstvo kolem liberálně progresivistických stran pětikoalice
joe123
Roky jsem volil SPD, dnes to nechápu - už tu chybu neudělám...
epr3
@joe123 Hodíš to Spolu?😂 To si fakt moc nepomůžeš.
Karel Maděra
Fašoun, komouška a STBak. Jak říká můj zkušený starší známý. Pomalu se musíme porozhlédnout kam vypadneme.
Peter Hosek
@Karel Maděra Vážený pane Madera, tu příležitost, nebo moznost “vypadnout”, jste dávno prošvihnul.
kosmos kosmos
Sliby se slibují a blázni se radují 🤣👍
Uživatel_5577504
Už aby to bylo. A vlastizrádci před soud.
kosmos kosmos
@Uživatel_5577504
Můžeš pomoct estebanovi nosit pytle státních peněz do StBmolochu 🤣👍
Pavel Nyklíček
Volič dle statistik si pamatuje poslední 3 měsíce před volbami.
Vše co se děje v delším horizontu je pasé.
Preference mohou rozhodovat tak měsíc před a osobni rozhodnutí bývá i týden před.
U nerozhodnutych voličů rozhoduje dokonce poslední den.
V současné době nastupuje trend, kdy již nevíme vlastně koho volit.
Nikdo už nezbyl.
Všechny jsme již vyzkoušeli a návraty se neosvědčily.
Nově vzniklá seskupení nemají lidi a zkušenosti a tak se budou poze přeprodávat. Jejich mecenáši to mají jen jako politický marketink a prodají se každému,. kdo zaplatí, takže letos začíná fáze nula, neboli nikdo už nezbyl.👎
Mladí nemaji zkušenosti a staří jsou vyčerpání politickými půtkami.
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček V současné době nastupuje trend, kdy již nevíme vlastně koho volit. No já to obrátím. Hodně lidí ví koho NEVOLIT ! Což je i můj případ a určitě nás takových je hodně. Mnoho lidí zvolí klasiku, tedy formu nejmenšího zla. Souhlasím, že nové strany nemají zkušenosti a lidi, krásně to je vidět třeba u uskupení PRO. To jsem chtěl původně volit. Staré jsou zase zkompromitované a nedůvěryhodné. Nakonec i já půjdu zřejmě formou nejmenšího zla ,pokud se nestane nějaké překvapení.
Michal Bednárek
Babiš, Okamura, Konečná. No to je trojka. Jeden krade, druhý je poblázněný psychopat a třetí září jak hvězda nad Kremlem. Myslím, že mám slušně našlápnuto na cestu Slovenska. Aby nebyli voliči těchto individuí po volbách nemile překvapení.
Pavel Nyklíček
@Michal Bednárek
Překvapení nebudou.
Dokážete si představit, že volič těchto seskupení má potenciál logického myšlení...?
Hloupý nikdy neví o tom, že je hloupý. Naopak. On ví, že všechno ví a je šťasten, když mu někdo řekne, co si má myslet.👌
Michal Bednárek
@Pavel Nyklíček
A bohužel i takoví mají rovnocené hlasovací právo............
Pavel Nyklíček
@Michal Bednárek
Bohužel.
Teď tu byl ale návrh od Pavla, že by právo volit mélo být od 16 do 70 let.
Alespoň malý posun.
seng
@Pavel Nyklíček Pavel je starý komunista. Ten nema právo někomu rikat do kolika by měli lidé volit. Sám obhajoval ruskou okupaci a bude někomu dávat rozumy. Asi se bojí důchodců,když je okradl.