Zprávy
Zpět na článek
Nový slovenský prezident bude proruský populista, píší západní média. Podle ruských podporuje mír
9 komentářů
reproman
2
Proruský kryptohomosexuál. To je bizár, jaký by snad ani Landsman nevymyslel...
Přejít do diskuze
Tom1122
Slovensko směřuje spolu s Maďarskem do totální izolace a světovému postavení jako má ,,velmoc,, Bělorusko.Jejich volba...
Frantisek Najman
Co píší západní média jsou jen samé lži, co píší ta ruská, mne nezajímá. Ale urážet a známkovat někoho lze svobodně jen v komunistické totalitě a to tu teď máme. V demokracii to není možné! Tu válku nelze vyhrát, jen to dohnat do 3 světové jaderné. Pokud Rusko Západ dožene do kouta, tak se začne Rusko bránit vším co bude mít k dispozici a ty jaderné zbraně má. Řešení je opakovat referenda bez účasti Ruska, EU a USA, na př. za organizace Tureckem, či jiným nijak nezapojeným a nezávislým státem. A jen občané tam žijící by svobodně rozhodli zda se chtějí vrátit pod správu Kyjeva, nebo samostatnost v rámci Ukrajiny a nebo zůstat pod správou Ruska. Proto slovenský prezident má pravdu, když žádá mírové řešení.
Richard Šebesta
@giorgio287 Přesně. Mohou jít ještě před slovenskou ambásadu a protestovat proti výsledku voleb
Richard Šebesta
@PEtr Tobes Pronatovští a váleční FANATICI jako ty mají problém. Já jsem zase rád,že v sousední zemí budou mít rozumnou vládu i presidenta.
PEtr Tobes
@reproman je to naprostry bizar...fasounci a prokremelsti homofobove si zvoli kryptoteplometa...ze je jen ficuv pejsek jim nevadi, to jim vyhovuje, Slovensky stat 2.0 je tu...
Petr Fojtik
Měli by jste si najmout ještě jednu uklízečku, na ty Vaše zvratky a jedovaté sliny.